Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری دو کنکور در سال ۹۸ برای فارغ‌التحصیلان نظام جدید و پیش‌دانشگاهی خبر داد. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی زرافشان پیش از ظهر امروز در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه سراسر کشور که در مجموعه آموزشی و رفاهی اردبیل برگزار شد اظهار داشت: از مهمترین حقوق شهروندی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها آموزش و پرورش باکیفیت بوده که این امر از اولویت‌ها و برنامه‌ها در وزارت است و با مشارکت و تعامل با همکاران استانی به دنبال دستیابی به این مهم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در آموزش و پرورش نباید کیفیت فدای کمبودها و مسائل نیروی انسانی شود، افزود: تنزل مدارس به کلاس‌های درسی زمینه‌ساز بروز بسیاری از مشکلات در امر تعلیم و تربیت می‌شود چرا که مدرسه یک سازمان یادگیرنده بوده که یادگیری در آن محقق می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ساماندهی نیروی انسانی را از مهمترین راهکارها در راستای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: باید با استفاده از روش‌های تامین نیرو و عوامل کیفیت‌بخشی همچون گروه‌های آموزشی و تقویت پژوهشسراها تلاش کنیم تا در تحقق این مهم گام برداریم.

زرافشان با اشاره به استقرار پایه دوازدهم و لزوم مراجعه معلمان به دفتر تالیف برای دریافت دروس این پایه بیان کرد: نظارت بالینی و گروه‌های آموزشی در پایه دوازدهم باید مورد توجه قرار گیرد و سازماندهی عملیاتی در زمینه نیروی انسانی در این پایه باید در استان‌ها انجام شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری دو کنکور در سال 98 برای فارغ‌التحصیلان نظام جدید و پیش‌دانشگاهی خبر داد و افزود: دانش‌آموزان پایه دوازدهم باید برای امتحان نهایی و کنکور آماده شوند که سابقه تحصیلی 30 درصد در کنکور این دانش‌آموزان تاثیر خواهد داشت.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات کابینه در سال ۱۴۰۲/ چه کسانی از دولت جدا شدند؟

برخی اعضای کابینه‌ی دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ از قوه مجریه جدا شدند که در این گزارش نگاهی به این وقایع می‌اندازیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، دولت سیزدهم در سال گذشته چندین تغییر را در کابینه و وزیران صورت داد؛ از برکناری یک وزیر گرفته تا استعفای دو عضو دیگر از کابینه و جابجایی دو دولتمرد دیگر. در این گزارش نگاهی به تغییرات کابینه دولت سیزدهم در سال 1402 می‌اندازیم:

وزرایی که در سال 1402 از مجلس کارت زرد گرفتند** استعفای وزیر آموزش و پرورش

فروردین 1402 ماهِ پُر جابجایی در دولت بود؛ 14 فروردین‌ماه سال گذشته رئیس‌جمهور با استعفای یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش موافقت کرد و رضامراد صحرایی رئیس وقت دانشگاه فرهنگیان را به سرپرستی این وزارتخانه منصوب کرد.

ماجرای رفتن نوری از دولت از این قرار بود که روزهای پایانی سال 1401 پرداخت حقوق معلمان با تأخیر انجام گرفت و انتقادات زیادی علیه وزیر آموزش و پرورش به‌وجود آورد بود که رئیسی به معاون اول خود دستور داد موضوع را بدون اغماض بررسی و مقصر را شناسایی و معرفی کند؛ مخبر هم پس از بررسی به رئیسی گزارش داد مقصر اصلی در این زمینه وزارت آموزش و پرورش بوده است.

رضامراد صحرایی 9 خرداد سال گذشته از نمایندگان مجلس رأی اعتماد گرفت و بر کرسی وزارت آموزش و پرورش تکیه زد.

** برکناری ساداتی‌نژاد از وزارت جهاد

22 فروردین 1402 بود که بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت اعلام کرد سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی از این وزارتخانه کنار گذاشته شد و محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی سرپرست این وزارتخانه شد.

بعد از آن، محمدعلی نیکبخت که سابقه‌ی معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و هم‌چنین ریاست جهاد کشاورزی سیستان را در کارنامه‌ی خود داشت، از سوی سید ابراهیم رئیسی به مجلس معرفی شد و 30 خرداد 1402 با رأی نمایندگان مجلس، به منصب وزارت انتخاب شد.

** تغییر رئیس سازمان برنامه و بودجه

سخنگوی دولت 22 فروردین خبر جابجایی رئیس سازمان برنامه و بودجه‌ی کشور را اعلام کرد؛ بر این اساس مسعود میرکاظمی جای خود را در ساختمان بهارستان به داود منظور داد.

منظور رئیس وقت سازمان امور مالیاتی بود که جایگزین میرکاظمی شد. بهادری‌جهرمی گفته بود میرکاظمی از اواسط 1401‌ به دلیل ناراحتی قلبی چند بار از رئیس‌جمهور خواسته بود مسئولیتش را به فردی دیگری واگذار کند.

** سجادی رفت؛ هاشمی جایگزین شد

بحث استعفای سید حمید سجادی وزیر وقت ورزش از اوایل سال گذشته بعضاً مطرح می‌شد؛ بالگرد حامل حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، چهارم اسفند 1401 هنگام فرود در مجموعه ورزشی شهرستان بافت در حالی که نزدیک به نشستن بود سقوط کرد و برخی سرنشینان آن زخمی شدند که به مراکز درمانی انتقال یافتند و اسماعیل احمدی رئیس حوزه وزارتی وزارت ورزش نیز جان خود را از دست داد.

سجادی هم به‌دلیل آسیبی که به طحال وی در همان سانحه بالگرد وارد شد، تحت عمل جراحی قرار گرفت و دچار مصدومیت شد. او به‌‌دلیل عارضه ناشی از سقوط بالگرد و ضرورت ادامه درمان، دوبار تقاضای استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور کرده بود و رئیسی 20 شهریور کیومرث هاشمی رئیس سابق کمیته ملی المپیک را به مجلس معرفی کرد.

هاشمی 27 شهریور توانست از نمایندگان رأی اعتماد بگیرد و به وزارت ورزش رفت.

** تغییر رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک

سخنگوی دولت 2 فروردین‌ماه سال گذشته سومین تغییر را انتصاب محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری به مدیرعاملی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اعلام کرد. 30 مهر 1402 بود که مصطفی زمانیان معاون سابق وزیر علوم به این منصب انتخاب شد.

بر اساس این گزارش، تاکنون وزارتخانه‌های صمت، ورزش، تعاون، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی تغییر کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت آموزش و پرورش یک اطلاعیه مهم داد
  • امیدآفرینی از اهداف رویداد الف تا است
  • بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت خواهد بود
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • تغییرات کابینه در سال ۱۴۰۲/ چه کسانی از دولت جدا شدند؟
  • شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است
  • فارغ التحصیلان دکترا این قدرها هم بیکار نیستند
  • برنامه آموزش و پرورش برای استخدام ۷۲ هزار معلم جدید/امسال کتاب‌های پایه اول تغییر می‌کند
  • افزایش ۲۲۰ درصدی رتبه‌های برتر کنکور توسط دانش‌آموزان مناطق محروم