Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز ساری، سرهنگ یارعلی نیازی معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران امنیت را از بستر‌های لازم برای افزایش ظرفیت‌های تولید ملی، اشتغال جوانان و تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: یکی از راه‌های دست یابی به خودکفایی، عزت، سلامت و نشاط اجتماعی توجه به تولیدات ملی و داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پلیس حافظ امنیت و آرامش مردم است، افزود: مردم سرمایه‌های اجتماعی پلیس به شمار می‌روند و کسب اعتماد مهمترین رکن این سرمایه اجتماعی است.

سرهنگ نیازی گفت: لازمه افزایش رضایتمندی مردم از عملکرد پلیس، ایجاد بستر‌های لازم برای ارتقاء امنیت اجتماعی در جامعه و تحقق امنیت پایدار است.

وی با اشاره به این که شایسته سالاری، تجربه، تعهد، پویایی و توانایی از شاخص‌های انتخاب مدیران و مسئولان در نیروی انتظامی است افزود: اثر بخشی و بهره وری بیشتر از امکانات و مقدورات با هدف جلب رضایتمندی و اعتماد مردم از دیگر ویژگی‌های انتخاب مدیران در نیروی انتظامی به شمار می‌رود.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران گفت: برای پاسخ به نیاز‌های مردمی استفاده از مدیرانی که دارای قدرت توسعه، مشارکت‌های درون و برون سازمانی، خلاقیت، نوآوری، تجربه و تخصص لازم باشند، باید مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام /ر

تاکید بربستر‌های لازم برای ارتقاء امنیت اجتماعی در جامعه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصادمقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است

محسن پوراحمدی مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: همجواری افغانستان با گذرگاه دوغارون یک فرصت طلایی برای حضور فعالان اقتصادی این کشور همسایه در منطقه به شمار می‌رود که باید از این ظرفیت، در بخش‌های مختلف نهایت استفاده را برد.

او افزود: هم اکنون سرمایه گذران افغانستانی برای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه‌های معادن، توریسم درمانی، هتل‌داری، نفت و گاز در منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون اعلام آمادگی کرده اند.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد با اشاره به این که معبر زمینی دوغارون مهمترین پل ارتباطی ایران با برخی از کشور‌های آسیای میانه است، ادامه داد: حضور در بازار‌های جهانی از طریق افغانستان از مهمترین اهدافی است که با ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون به دنبال آن هستیم که برای محقق شدن این مهم باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد که این خود منجر به افزایش سطح مبادلات ایران با کشور‌های همسایه خواهد شد.

پور احمدی بیان کرد: برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های پیش بینی شده در منطقه دوغارون باید به دنبال تسهیلگری و روان‌سازی همه فعالیت‌های اقتصادی آن ببود که خود، نقش زیادی در رفع موانع و مشکلات پیش رو دارد.

او تصریح کرد: ایجاد منطقه آزاد تجاری دوغارون و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در آن باید برای رونق اقتصاد و معیشت خانواده‌های مرزنشین مفید و سودمند باشد که نقش مرزنشینان در تامین امنیت پایدار مثال زدنی است.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد با بیان این که محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم است تاکید کرد: شکوفایی مناطق مرزی و محروم یکی از مهمترین سیاست‌های دولت سیزدهم است که ساکنان آن بتوانند از خدمات و امکانات متوازن دولت در همه بخش‌ها استفاده کنند.

پوراحمدی اظهار کرد: همه مسئولان و دستگاه‌های متولی در حوزه ایجاد منطقه آزاد دوغارون به دنبال این هستند تا مردم خطه مرزی تایباد از این فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببرند و اثرات آن در بخشی از اقتصاد و تامین معیشت آنان دیده شود.

او افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در سطح هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله نخست آن هم اکنون فقط در ۲۵۷ هکتار در نظر گرفته شده که به دنبال شناسایی مشکلات و رفع آنها هستیم.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد ادامه داد: در ساخت مرحله نخست این منطقه حدود ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم در منطقه دوغارون مشغول به کار خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حذف بروکراسی اداری در کردستان پیش‌ نیاز تحقق شعار سال
  • تجمع تجلیل از فرماندهی انتظامی استان مرکزی
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • امداد رسانی پلیس سیستان و بلوچستان به سیل زدگان جنوب استان
  • آموزش، مهمترین بستر در حفظ محیط زیست است
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • دستگاه قضا مهمترین حامی پلیس در انجام مأموریت‌ها
  • ۳۱ هزار شغل به همت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد احیا شد
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است