Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت:بیش از 37 میلیارد تومان طرح مصوب و به بانک‌های عامل ارجاع داده شده اما پرداختی تاکنون صورت نگرفته است و تعداد چهار بانک عامل به عنوان پرداخت تسهیلات روستایی وعشایری برای ایجاد اشتغال معرفی شده است که عملکرد برخی از آنها صفر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،پیش از ظهر امروز نشست کارگروه  اشتغال، اشتغال فراگیر، روستایی و عشایری با حضور مدیرکل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی، فرماندارگچساران، سرمایه‌گذاران و مدیران بانک‌های عامل و جمعی ازمسئولان شهرستانی در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این نشست عبدالرحیم رحیمی ،فرماندارگچساران اظهار کرد: در بحث اشتغال فراگیر برای شهرستان گچساران تعداد 82 طرح  برای گچساران با اعتباری به مبلغ 33 میلیارد تومان  و با اشتغالزایی 744 نفر به تصویب رسیده است که  از مجموع این تعداد 73 مورد طرح ایجادی و سه مورد طرح سرمایه در گردش  و تعداد 6 مورد توسعه‌ای بوده است.

وی افزود: از مجموع 82 طرح تعداد 54 طرح در دستگاه اجرایی میراث فرهنگی، 19 طرح در صنعت، معدن و تجارت و تعداد 7 طرح در جهاد کشاورزی  برای ایجاد اشتغال فراگیر در شهرستان گچساران  در دستور کار این ادارات قرار گرفته است.

رحیمی گفت: تعداد 225 مورد برای ایجاد مشاغل روستایی و فراگیر در شهرستان گچساران در سامانه کارا ثبت‌نام کرده‌اندکه از مجموع این تعداد 143 مورد مشاغل روستایی و تعداد 82 مورد مشاغل فراگیر در شهرستان گچساران بوده است.

فرماندارگچساران در ادامه با اشاره به 143 مورد ایجاد مشاغل روستایی در گچساران عنوان کرد: تعداد 103 مورد در دستگاه اجرایی میراث فرهنگی، 28 مورد اشتغال روستایی زیر نظر جهاد کشاورزی و تعداد 12مورد بر عهده اداره صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد:از مجموع 143 مورد اشتغال روستایی  تعداد 129 مورد در زمینه طرح ایجادی، تعداد 5 مورد سرمایه در گردش و تعداد 9 مورد در جهت توسعه طرح مشاغل روستایی بوده است وتسهیلات روستایی در جهت کشت گیاهان دارویی، احداث پروار بندی گاو، دامپروری، زنبورداری، ایجاد طرح‌های صنایع دستی از جمله قالی بافی و گلیم بافی و همچنین توسعه کارگاه‌ها پرداخت می‌شود.

رحیمی افزود:به تناسب طرح معرفی شده  تسهیلات پرداخت می‌شود که از مبلغ 18 میلیون تومان الی 3 میلیارد و 300 میلیون تومان طرح در شهرستان گچساران به تصویب رسیده است.

در ادامه این نشست علی مرادی،رئیس جهاد کشاوری گچساران نیز گفت: تعداد 100 طرح با اعتباری به مبلغ400 میلیارد ریال از سوی جهاد کشاورزی گچساران برای ایجاد اشتغال روستایی، عشایری و فراگیر به تصویب رسیده است که از مجموع 100 طرح هم اکنون 40 طرح با اعتباری به مبلغ 293 میلیارد ریال و با  ایجاد اشتغالزایی 301 نفر در کمیته برنامه ریزی استان تصویب و برای دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیربه بانک‌های عامل  در شهرستان گچساران معرفی شده‌اند.

 وی افزود:از مجموع 40 طرح معرفی شده تعداد 33 طرح روستایی با اعتباری به مبلغ 280 میلیارد ریال و با اشتغالزایی 218 نفر به بانک‌های عامل معرفی شده اند که عدم همکاری بانک‌های عامل در جهت اجرای طرح‌هایی کشاورزی در روستاها موجب شده که این طرح‌ها با مشکل روبرو شوند.

رئیس جهاد کشاورزی گچساران در ادامه به اجرای طرح اشتغال فراگیر در شهرستان گچساران اشاره کرد و گفت:هم اکنون تعداد 7 طرح با اعتباری به مبلغ 13 میلیارد ریال و اشتغالزایی 20نفر به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند، احداث 6 واحد پرواربندی گوساله صنعتی با ظرفیت هزار راس، احداث چهار واحد پرواربندی گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت 300 راس، احداث یک واحد پرورش بلدرچین صنعتی با ظرفیت 32 هزار و 700 قطعه و احداث 3 واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت 900 قطعه در شهرستان گچساران  از جمله طرح‌هایی است که به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

مرادی در ادامه به طرح‌های سرمایه در گردش اشاره و افزود:احداث یک واحد پرواربندی بره صنعتی به صورت سرمایه درگردش به ظرفیت 400 راس، احداث سه واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت 250 راس، احداث یک واحد گاوداری شیری صنعتی به ظرفیت 50 راس و احداث یک واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 40 هزار قطعه  به صورت سرمایه در گردش از جمله طرح هایی هستند که برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده‌اند.

 رئیس جهاد کشاورزی گچساران در ادامه به دیگر طرح ها اشاره و خاطرنشان کرد: احداث چهار واحد گاوداری شیری سنتی با ظرفیت 72 راس، احداث یک واحد درمانگاه دامپزشکی، احداث یک باب داروخانه، احداث کلینیک گیاه پزشکی، احداث 10 واحد کشت گیاهان دارویی به متراژ 32 هکتار، احداث  2 واحد پرورش قارچ دکمه‌ای  و احداث یک واحد گلخانه به متراژ چهار هزار متر از جمله طرح‌های جهاد کشاورزی در شهرستان گچساران است.

 درادامه این نشست پروانه نیک‌مرام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهار کرد: سهم استان در زمینه تسهیلات روستایی و عشایری اعتباری به مبلغ 306 میلیارد تومان است که از مجموع این مبلغ 30 درصد اعتبارات به صورت متمرکز در وزارتخانه برای اجرای طرح های ملی مانده است و70 درصد این اعتبارات که مبلغ 214 میلیارد تومان  است برای پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری  اختصاص داده شد.

 وی افزود: طرح‌هایی که تا 6 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد در استان تصویب می‌شود و طرح‌هایی که بیش از این مبلغ اعتبار نیاز داشته باشند به وزارتخانه ارجاع داده می‌شود که از مبلغ 214 میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری مبلغ 9 میلیارد 600 میلیون تومان به شهرستان گچساران تخصیص داده شده است.

نیکمرام اظهارکرد: بیش از 37 میلیارد تومان طرح مصوب و به بانک‌های عامل ارجاع داده شده اما پرداختی تاکنون صورت نگرفته است و تعداد چهار بانک عامل به عنوان پرداخت تسهیلات روستایی وعشایری برای ایجاد اشتغال معرفی شده است که عملکرد برخی از آنها صفر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در شهرستان گچساران مبلغ 37 میلیارد تومان برای اجرای 152 طرح  تسهیلات روستایی و عشایری  تصویب شده است که تا کنون یک میلیارد و 859 میلیارد تومان پرداخت شده است که با پرداخت این تسهیلات در شهرستان گچساران موجب اشتغالزایی 652 نفر در شهرستان گچساران خواهد شد.

 نیک‌مرام ادامه داد: عملکرد شهرستان باشت در پرداخت تسهیلات روستایی وایجاد اشتغالزایی به نسبت شهرستان گچساران مطلوب است و متاسفانه در شهرستان گچساران در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی، عشایری و اشتغالزایی فراگیر اتفاق خاصی رخ نداده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تصریح کرد:مبلغ 29 میلیارد تومان برای ایجاد مشاغل فراگیر در شهرستان گچساران با اجرای 87 طرح و اشتغالزایی 672 نفر پیش‌بینی و تصویب  شده است و تاکنون مبلغ 75 میلیون تومان در زمینه اشتغال فراگیر در شهرستان گچساران از سوی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شده است.

 نیک‌مرام افزود: تعداد 8 بانک عامل برای پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر معرفی شده است وهم اکنون تعداد 15 طرح در حال تشکیل پرونده در جهت دریافت تسهیلات اشتغال فراگیر در شهرستان گچساران هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: به منظور تامین تجهیزات لازم در حوزه مخابرات، سال گذشته ۹۱ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در استان کردستان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان آزاد حکمت اظهار کرد: ایجاد مرکز جدید مخابراتی و تعویض سویئچ در ۵۴ نقطه روستایی و ۹ مرکز شهری با ظرفیت بیش از شش هزار و ۲۰۰ پورت، حذف مرکز قبلی در مرکز دار سیران شهرستان مریوان و ایجاد دو هزار و ۵۶۰ پورت از اقدامات این حوزه در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی به انجام توسعه سویئچ تلفن ثابت،ADSL و VDSL در ۵۸ مرکز شهری و روستایی با ظرفیت سازی دو هزار و ۶۵۵ پورت اشاره کرد و افزود: از این ۵۸ پروژه، ۳۷ مورد آن در نقاط روستایی به اجرا درآمده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از ایجاد اینترنت پرسرعت مخابرات به میزان ۴۸۰ پورت در ۹ روستای جدید در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تحقق این مهم ۵۹۹ روستا از مزایا و سرویس‌های اینترنت پرسرعت مخابرات بهره‌مند شده‌اند.

حکمت اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار خط تلفن ثابت برای مشتریان جدید در استان دایر شده که ۸۹۶ خط آن روستایی است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۹ هزار و۲۰۰ پورت ADSL و ۴۸۲ پورت VDSL به مشتریان جدید واگذار شده است که بیش از ۳۳۰۰ مشترک آن در نقاط روستایی ساکن هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به وجود زیرساخت‌های سرویس جدید FTTH در برخی از نقاط استان و بهره‌مندی مشتریانی که استفاده از بستر این فناوری را دارند، افزود: در سال گذشته به ۷۷۴ مشترک جدید، سرویس FTTH ارائه شده است.

حکمت ادامه داد: در سال جاری اقدامات و پروژه‌های قابل توجهی در تمام حوزه‌های مخابراتی به‌ویژه تحقق برنامه نجما در کمترین زمان ممکن در دستور کار منطقه قرار دارد.

کد خبر 747210

دیگر خبرها

  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • حمایت ۳ هزار میلیارد ریالی صندوق ملی مسکن از طرح‌های زیربنایی مسکن خراسان‌جنوبی
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • حمایت ۳۰۰۰ میلیارد ریالی از طرح مسکن خراسان‌ جنوبی
  • اجرای 200 کیلومتر خط انتقال برای آبرسانی به روستاهای همدان
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود
  • تکمیل چهاربانده همدان- بهار- گل‌تپه- علیصدر نیازمند تزریق اعتبار