Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده این گزارش معتقد است با وجود عدم اطمینان کره شمالی به روسیه به دلایل تاریخی، اما رهبر کره شمالی چندان بی میل نیست تا پیشنهاد روس‌ها درباره انتقال خط لوله نفت به این کشور را بررسی کند.

هرچند دیدار دونالد ترامپ و کیم جونگ اون توجه اغلب رسانه‌های دنیا را به خود جلب کرده است، اما اندکی قبل از نشست سنگاپور، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با رهبر کره شمالی دیدار و از او برای سفر به روسیه دعوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف نهایی از این دیدار پیشنهاد روسیه به کره شمالی مبنی بر رهایی کامل از وابستگی به چین بود.

چین هرچند متحدی راهبردی برای کره شمالی به شمار می‌رود و همواره مقامات دو کشور بر روی این مسئله تاکید دارند، اما همانطور که گلداشتاین اشاره داشته "روسیه تهدید به مراتب کمتری برای دو کره به شمار می‌رود، زیرا به اندازه چین که در همسایگی آن‌ها قرار دارد دارای اهمیت فرهنگی، اقتصادی و جغرافیایی نیست.

مسکو از نزدیکی دو کره به یکدیگر برای ارائه پیشنهادات و تامین منافع اقتصادی خود استفاده کند. ولادیمیر پوتین نیز فردی بود که پس از دیدار ترامپ-کیم با رئیس جمهوری کره جنوبی دیدار و در مورد همکاری اقتصادی میان مسکو-پیونگ یانگ گفتگو کرد. ایده مطرح شده از طرف روسیه ساخت یک شبکه ریلی برای ارتباط روسیه با بخش‌های دورتر اوراسیا و کره جنوبی بود. به طور طبیعی این مسیر از کره شمالی که روسیه دارای ۱۷ کیلومتر مرز مشترک با آن است، عبور خواهد کرد.

کرملین همچنین قبلا و در دوره کیم جونگ ایل (پدر رهبر فعلی کره شمالی) احتمال انتقال خطوط گاز از طریق کره شمالی را مورد بررسی قرار داده بود. پوتین و رئیس جمهوری کره جنوبی همچنین به احتمال زیاد پروژه خط انتقال گاز از روسیه به این کشور را نیز در کنار دیگر پروژه‌ها مطرح کرده بودند.

روسیه و کره جنوبی دارای همکاری گسترده‌ای با یکدیگر هستند. شرکت‌های فعال در کره جنوبی برای توسعه میادین گازی و نفتی در منطقه قطب شمال به روسیه کمک می‌کنند. شرکت‌های کره جنوبی همچنین درحال ساخت ۱۵ کشتی نفتکش LNG برای روسیه هستند.

مسلما در چنین پروژه‌هایی به دلیل لزوم عبور از کره شمالی، این کشور نیز از منافع آن بهره‌مند خواهد شد. روسیه همچنین پس از بروز تنش با غرب به جای اروپا به دنبال ادامه پروژه‌های انتقال سوخت خود به چین و این منطقه از آسیا بوده است. در صورت عملی شدن این پروژه مسکو به چین نشان خواهد داد که پکن تنها بازار برای گاز روسیه در این منطقه از اسیا نخواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه کره شمالی نفت وزیر خارجه چین ولادیمیر پوتین کره جنوبی کیم جونگ ایل گاز قطب شمال کشتی مسکو پکن چین روسیه کره شمالی کشتی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۷۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی استان‌های جنوبی کشور

رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر با اشاره به تداوم عملیات امدادرسانی در ۴ استان سیل‌زده کشور گفت: امدادگران این جمعیت در ۴ روز گذشته به بیش از ۱۰ هزار نفر از هموطنان حادثه‌دیده خدمات‌رسانی کردند.

به گزارش ایسنا؛ محمودی - رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، گفت: از ٢٧ فروردین تا ساعت ۵:۳۰ صبح امروز ۳۱ فروردین، استان‌های بوشهر، خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد دچار سیل و آبگرفتگی شده و به دریافت خدمات امدادی نیاز پیدا کردند.

وی ادامه داد: در این مدت با انجام ۸۵ مورد عملیات امدادی، به ۱۰ هزار و ۶۳۷ نفر امدادرسانی شد، ۱۲۵۱ نفر اسکان اضطراری یافتند و ۱۹۳ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی با اشاره به این که ۲۶۲ تیم عملیاتی شامل ۱۰۵۱ امدادگر در عملیات امداد در سیل و آبگرفتگی مناطق جنوبی کشور مشارکت داشتند، افزود: با همکاری و تلاش امدادگران، تخلیه آب از ۱۳۲ واحد مسکونی انجام و ٣ اردوگاه اسکان اضطراری نیز در شهرستان جاسک با ٨٠ دستگاه چادر، برای اسکان افراد متاثر از سیل، برپا شد.

به گفته محمودی، علاوه بر توزیع چادر امدادی، پتو، موکت، نایلون و ... در میان حادثه‌دیدگان، ۱۵۳۴ بسته غذایی نیز توزیع شد.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، عملیات امدادرسانی در ۴ استان سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان و هرمزگان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی استان‌های جنوبی کشور
  • اولین مصاحبه یولیا ناوالنایا همسر رهبر سابق مخالفان روسیه و انتقاد از غرب
  • دستیار پوتین خطاب به اسرائیل: خویشتنداری کنید
  • دستیار پوتین در دیدار سفیر اسرائیل: همه طرف‌ها خویشتنداری کنند
  • پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده
  • سیل و آبگرفتگی در ۸ استان جنوبی کشور/ ۵۳۰۰ حادثه‌دیده امدادرسانی
  • افتتاحیه عجیب چند آپارتمان در کره شمالی با آتش بازی و آکروبات هوایی (فیلم)
  • همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • قابی کمتر دیده شده از رهبر انقلاب | تصویر به‌جامانده از بارگاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام | عکس