Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - نیویورک تایمز روز دوشنبه در گزارشی نوشت: ترامپ و پوتین هردو در یک جبهه، رودر روی آمریکا ایستاده اند.

'توماس فریدمن' ستون نویس نیویورک تایمز در این گزارش می آورد:
'دونالد ترامپ' رییس جمهوری آمریکا از همان روز نخستین که وارد کاخ سفید شد؛ هر سند و مدرکی که نهادهای امنیتی آمریکا اعم از 'سیا'، 'اف بی آی' و 'آژانس امنیت ملی' درباره دخالت روسیه به نفع وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا ارایه می کردند را یا با حمله به 'باراک اوباما'رییس جمهوری پیشین و دمکراتها پاسخ می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او تاکید می کند که اهمالکاری این دو سبب بروز مشکل در هک شدن سرور انتخاباتی دمکرات ها شده است. ترامپ هرگز 'ولادیمیر پوتین' رئیس جمهوری روسیه را که با حمله سایبری روند دمکراتیک انتخابات آمریکا را نشانه رفت، مقصر نمی دانست.
یک چنین رفتاری از شخصی در کسوت رئیس جمهوری بسیار زننده است و مغایر با ارزش ها و منافع ملی آمریکا است و تنها ارزیابی که می توان از چنین رفتاری کرد، دونالد ترامپ یکی از اموال اطلاعاتی روسیه است و یا اینکه حقیقتا از نمایش خود در تلویزیون خشنود است.
دیدار این دو در هلسینکی؛ صحت این فرضیه را ثابت کرد.
هلسینکی؛ لحظه ای تاریخی در کل تاریخ آمریکا بود.اما امروز آمریکایی ها باید دست به یکتصمیم بزرگ بزنند.
هلسینکی ثابت کرد که رئیس جمهوری آمریکا خود را متعهد می داند به مصالح و منافع ملی کشور خیانت کند. چنین وضعیتی برای نخستین بار در تاریخ آمریکا اتفاق می افتد. علت آن است که ترامپ عامدانه یا از روی جهالت؛ راه خیانت را برگزیده است. ترامپ با این نوع رفتار، سوگندی را که زمان تصدی مقام ریاست جمهوری یاد کرده و متعهد شده'محافظ؛ مراقب و مدافع قانون اساسی کشور' باشد را نقض کرده است.
ترامپ امروز ثابت کرد به سوگندی که یاد کرده پایبند نیست و جمهوریخواهان نمی توانند منکر این حقیقت شوند. باید حین انتخابات از هریک از قانونگذاران جمهوریخواه آمریکا این پرسش پرسیده شود که 'آیا شما با ترامپ و پوتین همراه هستند یا با سیا، اف بی آی و آژانس امنیت ملی آمریکا'.
ترامپ در توئیتی پیش از دیدار با پوتین عنوان کرده بود:'روابط ما با روسیه هیچگاه بد نبوده است اما به لطف سالها حماقت و جهالت آمریکا به این وضعیت افتاد'.
ترامپ در هلسینکی و در کنفرانس خبری تمام یافته های دستگاه اطللاعاتی آمریکا مبنی بر اینکه روسیه انتخابات آمریکا را هک کرده، مردود شمرد و سرور متعلق به 'هیلاری کلینتون' را در هاله ابهام فرو برد تا مغلطه کند و نگوید که خود چه کرده است.
دردآورد است که رئیس جمهوری آمریکا دستگاه اطلاعاتی کشور خود را نفی می کند و هر دو کشور را مسئول هک کردن روس ها در انتخابات آمریکا می شناسد و عامدانه می گوید که هیچ مدرک محکمی برای اثبات تبانی میان اردوگاه انتخاباتی ترامپ با روسیه وجود نداشته است. این در حالی است که همه آگاهند که روس ها خوب می دانستند هیلاری کلینتون به شدت ضد پوتین است و به همین دلیل قصد داشتند او را در انتخابات شکست دهند.
معلوم نیست چرا ترامپ اینقدر اصرار دارد در مورد انتخابات کتمان حقیقت کند.
به هر حال او امروز رئیس جمهوری آمریکا است. اگر هم ایمان داشته باشیم که او با روسیه تبانی نکرده است، به هر حال او امروز در کسوت رییس جمهور موظف است به ملت آمریکا اطمینان دهد که روسها بابت دخالت در انتخابات اخیر آمریکا تنبیه خواهند شد تا اطمینان حاصل شود این اتفاق در اینده تکرار نمی شود.
بهتر این بود که ترامپ در هلسینکی این پیام را به پوتین ابلاغ می کرد: 'شما دمکراسی ما را هدف قرار دادید. دو ستون محوری اقتصاد و نظم امنیتی جهان را که محافظ و نگاهبان صلح و پیشرفت و کامیابی جهان بعد از جنگ جهانی دوم بوده است یعنی «ناتو» و « اتحادیه اروپا» را هدف قرار دادید. این انکار کردن های شما مطلقا نظر ما را تغییر نمی دهد. فقط این را بدانید که اگر در آینده بار دیگر چنین رفتاری از شما سر بزند،یعنی یک اقدام جنگی و ما نه تنها شما را تحریم خواهیم کرد که تا به حال به چشم خود ندیده اید، بلکه شما طعم سلاح های سایبری ما را که در زرادخانه سایبری داریم را خواهید چشید و اسرار فوق محرمانه شما در صفحات اول تمام روزنامه های جهان منتشر خواهد شد'.
ترامپ بهتر بود ادامه می داد:'اگر در انتخابات آتی که انتخابات میاندوره ای کنگره در دسامبر 2018 است؛ شما رفتاری خوب داشته باشید، آنگاه ما هم حاضر خواهیم شد با شما بنشینیم و درباره موضوعات گوناگون از جمله در مورد اوکراین، سوریه، کریمه و کنترل تسلیحاتی صحبت کنیم. تا آن زمان، سیا و آژانس امنیت ملی مراقب شما و تحرکات سایبری هستند.
«ولاد» تو خوب می دانی همانطور که وزارت دادگستری ما ثابت کرده است؛ تو آنقدرها هم که فکر می کنی؛ آدم خوبی نیستی'.
اگر رئیس جمهوری به سوگند ریاست جمهوری برای حفظ و حراست از قانون اساسی وفادار مانده است می بایست لحن کلامش خطاب به پوتین چنین باشد.
پوتین می بایست درک می کرد که دستور کار در هلسینکی نه توسعه روابط فوق العاده، که می بایست؛ 'بازدارندگی روسیه می بود که رفته رفته دارد گستاخ و برهم زننده ثبات می شود'.
تخلفات پوتین یکی و دو تا نیست. او شبه جزیه 'کریمه ' را تصرف کرد. مخفیانه به اوکراین تجاوز کرد. با تهیه موشک هایی در سقوط یک فروند هواپیمای خطوط هوایی مالزی بر فراز آسمان اوکراین دست داشت. دهها هزار آواره سوری که عازم اروپا بودند را بمباران کرد. اروپا را بی ثبات کرد. قصد کشتن ماموران پیشین اطلاعاتی روسی بوسیله گاز مختل کننده اعصاب در کشور انگلیس را داشت که در این حادثه یک زن جان خود را از دست داد. با ارایه اطلاعات غلط کمک کرد که مردم انگلیس به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای دهند.
در قله تمام این اعمال؛ دخالت در انتخابات آمریکا جای می گیرد که به نفع انتخاب شدن ترامپ نیز تمام شد، خواه ترامپ خود در این کار دست داشته و خواه نداشته است. و همچنین نفاق افکنی در میان مردم آمریکا نیز از دیگر اعمال پوتین در این مسیر است.
گویا ترامپ در صحبت خصوصی خود با پوتین به او گفته است:'ولادیمیر ما هنوز حالمان خوب است. شما و من هنوز خوبیم'.
پوتین هم لابد جواب داده است: 'دونالد، جای نگرانی نیست. همچنان خودت باش. ما همچنان حالمان خوب است'.
اروپام**1591**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ترامپ و پوتين اجلاس سران بازتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد ترامپ با حدود ۲ درصد نسبت به بایدن پیشتاز است گرچه با احتساب نامزدهای حزب سوم بایدن از رئیس جمهور سابق پیشی می‌گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی‌های جدید شبکه ان‌بی‌سی نشان می‌دهد رابرت کندی نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیشتر از جو بایدن می‌تواند به دونالد ترامپ در صندوق آرا در روز انتخابات صدمه بزند.

در یک نظرسنجی پایاپای که روز یکشنبه منتشر شد، ترامپ با حدود 2 درصد نسبت به بایدن پیشتاز است گرچه با احتساب نامزدهای حزب سوم بایدن از رئیس جمهور سابق پیشی می‌گیرد.

 همچنین در یک رقابت پنج نفره بین ترامپ، بایدن، کندی، کورنل وست نامزد مستقل و جیل استین نامزد حزب سبز، جو بایدن با 2 درصد پیشتاز است. در این نظرسنجی بایدن 39 درصد و ترامپ 37 درصد محبوبیت دارد در حالی که کندی حدود 13 درصد آرا را به خود اختصاص داده است.

علاوه بر این، از بین طرفداران بایدن در رقابتی پایاپای، حدود 7 درصد به سمت کندی تمایل پیدا کرده اند. این رقم در بین طرفداران ترامپ 15 درصد است.

براساس این نظرسنجی، جمهوری خواهان در مقایسه با دموکرات ها دیدگاه مطلوب تری نسبت به کندی دارند. حدود 40 درص از رای دهندگان جمهوری خواه کندی را دوست دارند در حالی که 16 درصد دموکرات ها کندی را دوست دارند.حدود 53 درصد دموکرات ها دیدگاه منفی نسبت به کندی دارند.

همچنین مشخص شد که اکثریت شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند کندی می تواند به شانس بایدن بیشتر از ترامپ در صندوق های رای، آسیب برساند.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021،  نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. در حال حاضر جو بایدن نامزد پیشتاز دموکرات‌ها و دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان در نظرسنجی‌ها هستند.

پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • فایننشال‌تایمز: ۶۱ میلیارد آمریکا، جنگ اوکراین را متوقف نمی‌کند
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید