Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- در ديدار و گفت و گوي رئيس سازمان تحقيقات فدرال پاکستان و رئيس پليس آگاهي ناجا بر توسعه همکاري هاي مشترک در راستاي تبادل اطلاعات، همکاري هاي آموزشي و نيز انتقال تجربيات دو کشور توافق و تاکيد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار" محمدرضا مقيمي" در ديدار با ژنرال "بشير احمد مامون" رئيس سازمان تحقيقات فدرال پاکستان، ضمن خوش آمد گويي، توسعه روابط دو کشور را مهم برشمرد و اظهار داشت: مي خواهيم شاهد توسعه روابط دو کشور باشيم که همکاري کشور پاکستان در اين خصوص بسيار حائز اهميت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس پليس آگاهي ناجا با بيان اينکه در نيروي انتظامي تنها پليس آگاهي به جرايم جنايي مي پردازد، افزود: يکي از قديمي ترين پليس ها در ناجا، پليس آگاهي مي باشد که قدمت آن به 144 سال پيش بر مي گردد به طوري که بسياري از پرونده هاي آن موجود مي باشد.
وي در ادامه به فرايند ماموريت هاي محوله در پليس آگاهي پرداخت و گفت: هر يک از مديران و روسا در اين پليس غير از مديريت کلان جرم در کشور بايد کارآگاه کشف علمي جرم نيز باشد.
رئيس پليس آگاهي ناجا تصريح کرد: دو کشور همسايه با مرتفع کردن مشکلات مي توانند به هم در زمينه هاي مختلف کمک و همکاري خوبي داشته باشند.
وي گفت: برخي از خودروهاي سرقتي به ويژه خودروهاي تيز رو داخلي که کشف نشده اند به سمت پاکستان، افغانستان و بعضا  جمهوري آذربايجان حرکت مي کنند که براي ما بسيار اهميت دارد که کشورهاي همسايه ورود و خروج آنها را کنترل کند تا منجر به جرايم ديگري نشوند.
سردار مقيمي اظهار داشت: سرنخ درصد کمي از آدم ربايي ها نيز در کشور همسايه وجود دارد که توقع ما هماهنگي و همکاري پليسي در آن کشور مي باشد.

مصمم به گسترش روابط با ايران در همه حوزه ها
ژنرال "بشير احمد مامون" نيز در ادامه اين ملاقات به اجراي توافقاتي که 9 سال پيش پليس پاکستان با ايران داشته اشاره کرد و افزود: تا آخر ماه آينده قرار است افسر رابط پليس ما در تهران مستقر شود که ضمن همکاري در خصوص موضوعات تروريستي، تعاملات ديگري را نيز در زمينه هاي مختلف پليسي داشته باشد.
وي به تبادل متقابل آموزشي دو کشور تاکيد کرد و افزود: اميدواريم با تقويت اين همکاري بيش از پيش در زمينه فراگيري دانش، پليس دو کشور بتوانند در اين تبادلات موفق عمل کنند.
اين مقام ارشد همچنين در خصوص ارتقاء همکاري هاي مشترک در راستاي تبادل اطلاعات، همکاري هاي آموزشي و نيز انتقال تجربيات توافق و تاکيد کرد.
رئيس سازمان تحقيقات فدرال پاکستان با بيان اينکه کار رسيدگي و مبارزه با قاچاق کالا در کشور پاکستان مربوط به گمرک مي باشد، گفت: ما مصمم به گسترش روابط با ايران در همه حوزه ها هستيم.
وي در ادامه اين گفت و گو بحث سرقت خودرو را يکي از چالش هاي کشورهاي مختلف دانست و بيان کرد: با توجه به اينکه در کشور پاکستان تعداد خودروها نسبت به ايران کمتر است اما چيزي حدود 14 الي 15 درصد سرقت ها مربوط به خودرو مي باشد.
ژنرال "بشير احمد مامون" با بيان اينکه در پاکستان موتور سيکلت در اقدامات تروريستي زياد استفاده مي شود، تصريح کرد: گوشي و خودروهاي سرقتي بيشتر براي جريانات تروريستي انجام مي شود که اين يکي از دغدغه ها و چالش هاي ما محسوب مي شود به طوري که بيشترين ميزان سرقت در موتورسيکلت ها، موتور سيکلت دو چرخ و در خودروها سوزوکي و تويوتا کرولا مي باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ديدار پليس آگاهي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتاً ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملاً به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • کشف جسد مرد جوان در قهوه‌خانه‌ای در جنوب تهران
  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود
  • کینه خونین کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد
  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
  • کشف جسد دانشجوی دندانپزشکی در ارتفاعات سرچشمه
  • انهدام باند سرقت مسلحانه در اصفهان