Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آخرين داده‌ هاي مستخرج از معتبرترين پايگاه استنادي جهان بيانگر آن است که جمهوري اسلامي ايران توانسته است براي نخستين بار، در زمره 15 کشور برتر دنيا از منظر توليد علم قرار گيرد.
به گزارش پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقاني سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام گفت: بررسي و تحليل جديدترين داده‌‏هاي استخراج شده از پايگاه استنادي وب‏گاه علم (WOS) در 6 ماهه نخست سال 2018 ميلادي در خصوص توليدات علمي جمهوري اسلامي ايران حاکي از عملکرد منحصر به فرد پژوهشگران و دانشمندان ايراني در نيمه نخست سال جاري ميلادي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دهقاني يادآور شد: نگاهي به آخرين داده‏‌هاي مستخرج از معتبرترين پايگاه استنادي جهان (ISI) بيانگر آن است که جمهوري اسلامي ايران رتبه نخست توليد علم را در جهان اسلام کسب کرده و بيش از 22 درصد از کل توليدات علمي کشورهاي اسلامي را به خود اختصاص داده است.
وي گفت: همچنين جمهوري اسلامي ايران با ثبت بيش از 25 هزار و 500 مدرک در پايگاه استنادي ISI توانست براي نخستين بار، در زمره 15 کشور برتر دنيا از منظر توليد علم قرار گيرد.
سرپرست ISC با اعلام اينكه جمهوري اسلامي ايران با 22.3 درصد، بيشترين سهم توليدات علمي را در ميان کشورهاي اسلامي از آن خود کرده است، افزود: ترکيه، عربستان سعودي، مالزي و مصر به ترتيب با 16.2 درصد، 8.4 درصد، 7.8 درصد و 7.5 درصد درصد جايگاه‌هاي دوم تا پنجم را کسب کرده‏‌اند.
دکتر‬ دهقاني گفت: نگاهي به نمودار بالا حاکي از آن است که جمهوري اسلامي ايران با اختلاف قابل ملاحظه‏‌اي نسبت به ترکيه و عربستان سعودي جايگاه نخست را در ميان 57 کشور اسلامي از نظر توليد علم در 6 ماهه نخست سال 2018 ميلادي به خود اختصاص داده است.
وي گفت: جمهوري اسلامي ايران براي نخستين بار توانسته است با ثبت بيش از 25500 مدرک در شش ماهه نخست سال 2018 جزء 15 کشور برتر جهان از نظر ميزان توليد علم قرار گيرد.
سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام اظهار داشت: پس از ايران کشورهاي روسيه، سويس، سوئد، ترکيه و لهستان جايگاه‌هاي شانزدهم تا بيستم را کسب کرده‌اند. کشورهاي ايالات متحده آمريکا، چين، انگلستان، آلمان.و هند نيز به ترتيب با 322020، 216893، 83322، 74219 و 54764 مدرک نمايه شده در WOS توانسته‌اند جايگاه‌هاي نخست تا پنجم جهان را به خود اختصاص دهند.
وي افزود: دانشمندان مهندسي، شيمي و علم مواد بيشترين سهم را در توليد علم در نيمه نخست سال 2018 داشته‌اند. مجموع سهم 4 قلمرو پژوهشي مهندسي، شيمي، علم مواد و فيزيک؛ 53.8 درصد است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌ شده و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تایید متخصصان فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های ۲ کشور انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی جعفری اظهار کرد: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حدفاصل «شمتیغ» تا «روزنک» و مذاکرات به‌عمل‌آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور «کاظمی قمی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط به‌منظور حمل محمولات تجاری تاکید شد.

وی گفت: مقرر شد اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی موردنیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به‌منظور امکان سیر قطارهای تجاری انجام شود.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران درباره جزئیات مذاکرات انجام شده، ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر معرفی شده است، نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالی وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه‌آهن، ۱۶ قطار عملیات برای تسهیل انتقال ادوات ریلی به‌منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات انجام شده است.

جعفری افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با حضور سفیر، کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شدند که به‌سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن جمهوری اسلامی منعکس شود تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تأیید کارشناسان فنی برسد.

وی بیان داشت: با وجود دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه‌آهن برای ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سو استفاده کرده و بدون هیچ‌گونه هماهنگی و اخذ تاییدیه از راه‌آهن جمهوری اسلامی، نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرده که مورد پذیرش نبوده و به منزله نقض مقررات ریلی بین‌المللی و توافقات قبلی است.

معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در پایان با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: ضمن عدم هماهنگی انجام شده، باتوجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌گرفته و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصین فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های ۲ کشور انجام خواهد شد.

کد خبر 747140

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • جلسه تحلیل و بررسی مسائل منطقه برگزار شد
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا
  • انجام اقدامات لازم برای اعزام آزمایشی نخستین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه