Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@13:55:54 GMT

سرانه پوشاک کشور فقط 89 سنت است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۹۵۲۸

سرانه پوشاک کشور فقط 89 سنت است

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: اکنون سرانه مصرف پوشاک کشور فقط 89 سنت است که اگر بتوانيم مطابق برنامه ريزي ها آن را به 40 دلار افزايش دهيم، 360 هزار شغل جديد ايجاد مي شود.

«صادق نجفي» عصر سه شنبه در نشست شوراي راهبري طرح پوشاک که در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، در پاسخ به خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: طرح پوشاک يکي از طرح هاي 9 گانه هماهنگ شده بين وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور است که در پنج استان و 20 روستا از هر استان اجرا مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي، طرح پوشاک با مديريت ملي و مشاوره، نظارت و کنترل انجمن پوشاک ايران و حمايت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال اجراست.
تاکنون در هر استان يکصد ميليارد ريال يارانه به صورت بلاعوض تخصيص داده و بخشي از اين اعتبار به بانک کشاورزي به عنوان بانک عامل تحويل شده است.
«ديروز شرکت پشتيبان مرکزي طرح با عنوان شرکت توسعه کارآفريني پوشاک ايرانيان تاسيس و روستاهاي محل اجرا نيز مشخص شد. بخشي از يارانه نيز به صورت نقدي و بخشي ديگر با اسناد خزانه از سوي سازمان صنايع کوچک و شهرک هاي صنعتي و سازمان برنامه و بودجه داده مي شود و صندوق سرمايه گذاري صنايع کوچک نيز هر شرکت تابع را تا سقف 30 ميليارد ريال ضمانت مي کند».
وي بيان داشت: در روزهاي آينده، عمليات اجرايي نخستين شرکت مربوط به اين طرح در استان کرمانشاه آغاز مي شود.
** ايجاد برند بين المللي با توليد کيفي در چهار سال آينده
نجفي در پاسخ به پرسش ديگر ايرنا درباره برنامه ريزي براي تحريک بخش تقاضا اعلام کرد: اگر محصولات توليد شده از اين طرح داراي کيفيت و طراحي مناسب بوده و با قيمت رقابتي عرضه شوند، به راحتي به بازارهاي هدف راه مي يابند.
نجفي خاطرنشان کرد: با جلوگيري از ورود کالاي مشابه قاچاق، اين طرح مي تواند سهم و نقش خود را در تامين پوشاک کشور به درستي ايفا کند و در نظر داريم مشابه همين طرح را براي صنعت چرم کشور پياده کنيم.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرک هاي صنعتي کشور ادامه داد: ارزش افزوده بالا، برخورداري از مزيت نسبي و سهم بالا از اشتغال، دلايل عمده اجراي اين طرح از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت است که با هدف توليد پوشاک ارزان، رقابتي و کيفي و عرضه آنها در فروشگاه هاي برند و وابسته ايجاد مي شوند.
وي ابراز اميدواري کرد با اجراي اين طرح در مدت چهار سال بتوان يک برند بين المللي ايجاد کرد.
** 12 استان کمتر توسعه يافته داريم
قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت نيز در اين نشست گفت: بر مبناي شاخص هاي سازمان برنامه و بودجه، 12 استان جزو مناطق کمتر توسعه يافته است که به دستور وزير برنامه هاي ويژه اي براي رفع محروميت آنها در نظر گرفته شده است.
«رضا رحماني» بيان داشت: اين طرح در پنج استان کشور عملياتي شده و سال آينده در هفت استان ديگر اجرا مي شود.
رحماني ادامه داد: در شرايط تحريم هاي اقتصادي، مهمترين کاري که مي توان در اقتصاد کشور انجام داد تکيه بر صنايع پوشاک است، زيرا تامين پوشاک بيش از 80 ميليون ايراني کار کوچکي نيست.
** داخلي سازي 400 ميليون دلاري صنعت پوشاک
قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: امسال داخلي سازي 400 ميليون دلار از صنعت پوشاک در برنامه است.
به گزارش ايرنا، طرح پوشاک در پنج استان اردبيل، چهارمحل و بختياري، کرمانشاه، گيلان و همدان اجرا مي شود.
شرکت متناظر پشتيبان مرکزي آنها به نام شرکت توسعه کارآفريني پوشاک ايرانيان تاسيس شده و مبالغ مربوط به هر استان نيز تخصيص يافته است.
به گفته مسوولان، در اين طرح از شرکت اسپانيايي «زارا» الگوبرداري شده است. کارگاه هاي روستايي نيز با مشارکت يک شرکت بنام ايراني طراحي مي شود.
ساماندهي واردات و صادرات و حمايت از خودکفايي در توليد کالاها از بندهاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي است که در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوي رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال 1396 نيز «اقتصاد مقاومتي؛ توليد- اشتغال» بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامي شعار سال 1397 را «حمايت از کالاي ايراني» اعلام کردند.
اقتصام*3065*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره‌مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه، تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگاری دانشجو، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی _ پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف رفع چالش‌ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری‌های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه‌های نظری است چراکه عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می‌آورد.


وی افزود: عملگرایی بار‌ها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن‌آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.


مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری‌های سازنده‌ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه‌های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه‌های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه‌اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی و تخصصی در راستای فعالیت‌های شرکت مطرح شد، از آن‌جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی‌النفعان از اولویت‌های اصلی است موضوع راه‌اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم‌انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی‌النفعان در دستور کار قرار گرفت.


دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می‌توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه‌گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل‌گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت‌های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌هایی در نظر گرفته است.

دیگر خبرها

  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟