Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، مشکلات آموزشی و فرهنگی این استان را بررسی می کنند.

به گزارش ایرنا، اردشیر نوریان روز سه شنبه در نشست اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: اعضای این کمیسیون در سفر به شهرستان هان های استان، مشکلات مربوط به شاخص های علمی، تحقیقاتی و تربیتی را برای تصمیم گیری در این کمیسیون دسته بندی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش نظرات نهایی و جمع بندی مربوط به سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را با هدف ارتقای کمی و کیفی شاخص های علمی، آموزشی و توسعه ای استان مورد توجه قرار می دهند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هم اینک 6 استان در نوبت بررسی و دسته بندی مشکلات علمی و تحقیقاتی قرار دارند.
قاسم احمدی لاشکی تصریح کرد: مشکلات حوزه چهارمحال و بختیاری با حضور متولیان وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فنآوری در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به صورت کارشناسی بررسی و تا یک ماه دیگر نتایج آن ارائه خواهد شد.
وی یادآور شد: وجود 190 هزار دانش آموز و 15 هزار معلم در چهارمحال و بختیاری نشان دهنده ظرفیت این استان در بخش آموزش، فرهنگ و تحقیقات است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز مباحث فرهنگی وزارتخانه های یاد شده را بر عهده این کمیسیون دانست و گفت: رفع مشکلات در این بخش نیازمند کار ریشه ای است.
حجت الاسلام سید محمدباقر عبادی اظهار داشت: دغدغه کنکور بین خانواده ها و دانش آموزان از مهمترین دلایل در کم توجهی به حوزه فرهنگی و پرداختن به آموزش است.
وی یادآور شد: توجه به اسناد بالادستی مانند تحول بنیادین آموزش و پرورش و دانشکده اسلامی بایستی مورد توجه جدی قرار گیرد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نقشه جامع علمی کشور هر چه سریع تر باید اجرایی شود.
حجت الاسلام علیرضا سلیمی تصریح کرد: تمامی دستگاه های اجرایی موظفند سهم یک تا سه درصد بودجه خود را در بخش پژوهش هزینه کنند.
وی افزود: اینک پنج هزار شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که براساس قانون بایستی به توان علمی این شرکت ها توجه جدی صورت گیرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: منافع ملی و حیات کشور مهمتر از منافع نمایندگان مجلس است، به همین منظور وحدت و همبستگی جناح ها و گروه ها اهمیت ویژه دارد.
فریده اولاد قباد اظهار داشت: تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه می تواند در توسعه بخش های مختلف تاثیرگذار باشد
همچنین غاطمه سعیدی دیگر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: توجه به صنعت گردشگری می تواند بسیاری از مشکلات حوزه اشتغال و اقتصاد چهارمحال و بختیاری را رفع کند.
وی تاکید کرد: معرفی بیشتر صنایع دستی، افزایش صادرات لبنیات و توجه به صنعت گردشگری می تواند در افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و همچنین رونق اقتصادی چهارمحال و بختیاری نقش مستقیم ایفا می کند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی تمام قد از منافع چهارمحال و بختیاری به ویژه در حوزه آب دفاع خواهد کرد.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی و دسته بندی مشکلات آموزشی و فرهنگی چهارمحال و بختیاری به مدت 2 روز در شهرکرد حضور دارند.
7362/6021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بخش مشكلات اقتصادي است فرهنگي چهارمحال و بختياري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب