Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:06:41 GMT

طرح حیاط پویا در بیش از 26 هزار مدرسه کشور اجرا شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۹۷۴۴

طرح حیاط پویا در بیش از 26 هزار مدرسه کشور اجرا شد

ارومیه- ایرنا- مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افزایش مشارکت دانش آموزان و اولیای مدارس در فعالیت های حرکتی گفت: در همین راستا طرح حیاط پویا در 26 هزار و 110 مدرسه کشور اجرا شده است.

محمد جعفری روز سه شنبه در همایش معاونان تربیت بدنی و سلامت کشور در ارومیه افزود: در این راستا حدود هفت میلیون دانش آموز کشور در طرح نرمش صبحگاهی مشارکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به توسعه فعالیت های فوق برنامه ورزشی در مدارس اضافه کرد: سال تحصیلی گذشته بیش از چهار میلیون و 900 هزار دانش آموز در طرح المپیاد ورزشی درون مدرسه ای شرکت کردند که بیش از میزان تعهد شده بود.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 18 هزار کلاس به عنوان کانون های ورزشی در کشور گفت: 81 کانون حرکت اصلاحی در کشور تجهیز و تکمیل شده است.
مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت، کم تحرکی بزرگترین مشکل در حوزه سلامت جامعه است، گفت: حدود 80 درصد از کودکان و نوجوانان تحرک کافی ندارند در حالی که باید روزانه حدود یک ساعت فعالیت بدنی داشته باشند.
وی گفت: بر این اساس از هر 10 کودک و نوجوان، پنج نفر دچار اضافه وزن و چاقی هستند. 
جعفری با اشاره سیاست معاونت تربیت بدنی در خصوص مشارکت محوری گفت: سال گذشته طرح ورزش با خانواده در 10 درصد مدارس کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: برای رفع بخشی از کمبود نیروی انسانی درس تربیت بدنی در مقطع ابتدایی، طرح گسترش و ارتقای فعالیت های تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی در مدارس ابتدایی و با اولویت سه پایه اول مدارس دخترانه در حال اجراست
وی با بیان اینکه این طرح در 32 استان کشور اجرا می شود، اضافه کرد: در قالب این طرح، برای آموزگاران یک دوره ضمن خدمت 40 ساعته در حوزه درس تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی پیش بینی شده است.
جعفری از تشکیل ستاد عالی این طرح در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دوره های آموزشی آموزگاران در طول تیر، مرداد و شهریور امسال در کل استان های کشور برگزار می شود.
تدوین بروشور آموزشی ویژه والدین در خصوص درس تربیت بدنی، راه اندازی پرتال جامع آموزشی درس تربیت بدنی، توسعه ظرفیت های نرم افزاری و فناوری، استاندارد سازی اماکن ورزشی، توسعه کیفی و تقویت گروه های آموزشی درس تربیت بدنی از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.
گردهمایی معاونان تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، به مدت 2 روز در ارومیه با هدف تبیین سیاستها و راهبردهای معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در سال تحصیلی آینده برگزار می شود.
این گردهمایی در روز اول به صورت کارگاه مشترک با حضور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور و فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی برگزار شد.
7125/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فعاليت ورزشي مدارس طرح حياط پويا آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مطالعه جدید محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان می‌دهد که انجام بیشتر فعالیت‌های بدنی در طول شب بیشترین فواید سلامتی را برای افراد چاق دارد.

مطالعه اخیر گزارش می‌دهد که بیش از ۱ میلیارد نفر در جهان به چاقی مبتلا هستند و پیش بینی می‌شود که این تعداد به طور بالقوه تا سال ۲۰۵۰ به ۴ میلیارد نفر برسد.

«آنجلو ساباگ»، محقق و فیزیولوژیست ورزشی در دانشگاه سیدنی استرالیا، گفت: «اضافه وزن یا چاقی یک عامل خطر مهم برای بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها است».

یکی از عوامل کلیدی عوارض مرتبط با چاقی، مقاومت به انسولین است - وضعیتی که در نهایت منجر به سطح بالای گلوکز خون و دیابت نوع ۲ می‌شود. ساباگ گفت: «داشتن سطوح بالای گلوکز خون می‌تواند آسیب فاجعه بار به سیستم قلبی عروقی ما وارد کند و منجر به نارسایی اندام شود.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های حدود ۳۰۰۰۰ نفر بالای ۴۰ سال را تجزیه و تحلیل کردند. همه شرکت‌کنندگان دچار چاقی بودند و حدود ۳۰۰۰ نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا بودند.

محققان سطح فعالیت بدنی آن‌ها را در صبح، بعدازظهر و عصر طی حدود هشت سال زیر نظر داشتند.

در پایان مطالعه، دانشمندان دریافتند افرادی که بیشتر فعالیت بدنی هوازی متوسط تا شدید خود را بین ساعت ۶ بعد از ظهر تا نیمه شب انجام می‌دادند کمترین خطر مرگ زودرس و مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را داشتند.

هم فعالیت بدنی متوسط و هم شدید، ضربان قلب و تنفس فرد را افزایش می‌دهد. نمونه‌هایی از فعالیت بدنی متوسط عبارتند از:

• پیاده روی سریع

• چمن زنی

• بلند کردن وزنه

• شنا کردن

انواع فعالیت بدنی شدید عبارتند از:

• دویدن

• بیل زدن

• ایروبیک

• بازی فوتبال یا بسکتبال

ساباگ گفت: «نتایج ممکن است تا حدودی با بهبود تنظیم متابولیک قلبی مرتبط با انجام فعالیت بدنی در طول شب توضیح داده شود، نظریه‌ای که توسط مطالعات بالینی اخیر پشتیبانی می‌شود.»

او توضیح داد: «بدن ما در شب بیشترین مقاومت را به انسولین دارد و برای کسانی که نمی‌توانند انسولین بیشتری برای جبران آن تولید کنند انجام فعالیت بدنی در این زمان ممکن است مقداری از مقاومت طبیعی به انسولین در شب را جبران کند.»

ساباگ افزود: «علاوه بر این، یافته‌های اخیر یک مطالعه بالینی کوچک‌تر نشان داد که ورزش در اواخر روز منجر به بهبود بیشتر فشار خون می‌شود، که یک عامل خطر مهم برای مرگ زودرس و بیماری‌های قلبی عروقی است.»

کد خبر 6085950

دیگر خبرها

  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید
  • خبر‌های ورزشی فارس، ۳ اردییبهشت
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی