Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@02:31:49 GMT

مشاغل حساس ملزم به داشتن مولد های اضطراری هستند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۹۸۲۶

مشاغل حساس ملزم به داشتن مولد های اضطراری هستند

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا خوش خلق عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قطعی برق را صرفه جویی در مصرف برق نمی دانیم گفت: صرفه جویی زمانی اتفاق می افتد که یک دستگاه و یا تجهیزاتی که در زمان پیک استفاده می شود، خاموش شه و به زمان غیر پیک موکول شود.

افزایش مصرف بی رویه برق به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی است

خوش خلق با بیان اینکه به دلیل بارش های کم سال گذشته و کاهش تولید برق با استفاده از آب های پشت سد حدود ۵ الی ۶ هزار مگاوات تولید برق در زمان پیک کاهش پیدا کرده است گفت: به علت این شرایط اقلیمی ناچار به اعمال مدیریت بار و خاموشی شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار داشت: از چندین ماه قبل از هموطنان تقاضا کردیم به دلیل همین شرایط ۱۰ درصد از موارد مصرفی خود را کاهش بدهند تا از این شرایط عبور کنیم.

مدیر عامل برق منطقه ای تهران با بیان اینکه تغییر شرایط اقلیمی نه تنها در ایران که در همه کشورها دیده می شود افزود: در این خصوص گزارشاتی در برخی از کشورها مثل کانادا داشته ایم که با تلفات جانی همراه بوده و در کشور ما نیز درجه هوا در اوایل بهار متعادل بود اما رفته رفته بیشتر شد و در بر خی از مناطق دما به ۵۰ درجه هم می رسد.

خوش خلق در ادامه گفت: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم همزمانی افزایش دمای هوا در کل کشور است که سبب افزایش مصرف شده و عمده این افزایش مصرف به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی است.

تغییر ساعات کار دستگاه های اجرایی سبب صرفه جویی ۴۰۰ مگاوات برق شده است

وی زمان پیک مصرف را ساعت ۱۲ تا ۱۶ بعد از ظهر اعلام کرد و بیان داشت: از مردم تقاضا می کنیم در این ساعات مقداری در مصرف وسایل برقی رعایت کنند تا بتوانیم همه مردم را نسبت به نعمت برق بهره مند سازیم.

مدیر عامل برق منطقه ای تهران اظهار داشت: در تهران با توجه به شرایطی که از سوی استانداری تعیین شده است ساعات دستگاه های اجرایی تغییر کرده و در این ساعات از مدار مصرفی خارج می شوند و این اقدام کمک خوبی در صرفه جویی و تامین برق مردم کرده است و طی این مدت  ۴۰۰ مگاوات صرفه جویی را تجربه کرده ایم که در این جابه جایی کمک شده که خاموشی ها کمتر شود.

وی با اشاره به اینکه حوادث از قبل تعیین نمی شوند و قابل پیش بینی نیستند گفت: در خصوص قطعی های برق و خسارات احتمالی ناشی از این قطعی ها همیشه به مردم اعلام کرده ایم که تجهیزاتی که برای ایمنی و عدم وارد شدن خسارت به وسایل برقی لازم است را تهیه کنند چرا که این مولدها همیشه در مدار نیستند و در مواقع اضطراری از آن استفاده می شود و در صنایع و اماکن حساس نیز این پیش بینی ها باید انجام شود و مردم و مشاغل حساس ملزم به داشتن مولد اضطراری هستند.

مدیر عامل برق منطقه ای تهران  با اشاره به مشاغلی مانند نانوایی ها و پمپ بنزین ها گفت: این مشاغل و حتی دستگاه ها و ادارات نیز ملزم به داشتن مولد شده اند تا اگر احیانا مشکلی پیش آمد از مولد بهره کافی را ببرند و متاسفانه برخی از مشاغل یا فراموش کرده اند و یا نوعی اطمینان از برق داشتند که دستگاه های مولد را رها کردند و در این شرایط با چالش مواجه شدند.

خوش خلق با بیان اینکه هیچ برنامه خاصی برای خاموشی ها وجود نداشته است گفت: به دلیل اینکه تمام تلاش ما بر این بود که از همه ظرفیت ها استفاده کنیم و آب و هوا اجازه بدهد و خاموشی نداشته باشیم نمی توانستیم برنامه ای برای اطلاع رسانی خاموشی ها به مردم داشته باشیم اما با تمام این اوصاف در ۲ هفته اخیر سعی کرده ایم که برنامه خاموشی ها و قطعی های احتمالی را از طریق سایت ها به اطلاع مردم برسانیم تا مردم بتوانند در صورت قطعی احتمالی با تمهیدات لازم از شرایط عبور کنند.

کد خبر 4349832

منبع: مهر

کلیدواژه: خاموشی قطعی برق بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد مشهد بیرجند شیراز مجلس شورای اسلامی دهه کرامت سانحه تصادف یاسوج خطبه های نماز جمعه حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده حساس‌ترین قطب یک جامعه است

به گزارش روابط عمومی دومین جایزه ملی جوانی جمعیت جهانگیر الماسی، بازیگر پیشکسوت تلویزیون، سینما و تئاتر در گفتگو با ستاد خبری این رویداد ملی از تهدیدات غرب برای جامعه سنتی ایرانی هشدار داد و گفت:‌اگر شرایط به همین منوال پیش برود، وضعیت نسل آتی ما به خطر می‌افتد.

جهانگیر الماسی بازیگر پیشکسوت تلویزیون، سینما و تئاتر در گفتگو با ستاد خبری جایزه جوانی جمعیت گفت: من خودم مدتهاست که در مرحله تحقیق و شناسایی راه‌هایی هستم که نقاط حساس مربوط به حوزه جمعیت و خانواده را تحت پوشش دارد.

وی با اشاره به اینکه این روز‌ها خانواده‌ها به خاطر درگیر شدن با سیستم زندگی هوشمند و جامعه مدرن روز به روز از شرایط گذشته و سنتی خود دور می‌شود، گفت: در غرب حتی طراحی ماشین‌ها در گذشته طوری بود که افراد را از هم دور می‌کرد، هر عضو در یک ماشین یک مانیتور مخصوص داشت و یک موبایل به دست می‌گرفت، اما الان خودشان فهمیده‌اند که روششان اشتباه بوده و به تنزل خانواده دامن زده است حال روش‌هایشان را تغییر داده‌اند، اما ما الان در این گرداب افتاده‌ایم.

الماسی با ابراز نگرانی از وضعیت نسل آتی و کم شدن نسل جوان گفت: باید تلاش کنیم دو مرتبه به سمت خانواده و ازدیاد نسل حرکت کنیم. الان حتی هوش مصنوعی هم یکی از ابزار‌های فرهنگی شده و در مطالعات اخیر باشگاه رم ایرانی‌های سنتی مثل مردم یزد، شمالی‌ها و گیلکی یک بستر تحقیقات هستند چرا که ذهنشان به لحاظ سنتی آماده است تا تکنولوژی‌های جدید را بپذیرد. ما باید خودمان روی اذهانمان به لحاظ جمعیتی و توجه به جوانی جمعیت کار کنیم تا اینکه بقیه برای ما تصمیم گیری فرهنگی کنند.

این پیشکسوت بازیگری با اشاره به اینکه شهید طهرانی مقدم در همین بستر رشد کرد و تحصیلاتش را با آن جهش فکری و دانشی که داشت، جلو برد و با وجود همین افراد کشور ما به سطح بالای تکنولوژی دفاعی و امنیتی موشکی رسیده، گفت: بستر ذهنی مردم ما آماده است کافی است که ما هم قدری همت کنیم تا آنها به سمت و سوی درست به لحاظ جامعه شناسی و تهدیداتی که در آینده ممکن است نسل ما را دچار مخاطره کند، برسیم.

وی اظهار داشت: آموزش‌های فرهنگی در سینما، تئاتر و تلویزیون از سوی اهالی هنر می‌تواند جامعه را به سمت و سوی پذیرش صحیح مفاهیم اجتماعی و فرهنگی، چون اهمیت جوانی جمعیت سوق دهد. امروز ما حساس‌ترین موقعیت را در سطح جهانی و جامعه شناسی داریم چرا که مخالفین ما دست روی کانون خانواده گذاشته‌اند.

وی با اشاره به سریال‌ها و فیلم‌های کره‌ای که همه جمع شدن اعضای خانواده و توجه به خانواده را نشان می‌دهد، گفت: به جای خیلی مسائل که جایش اصلا نیازی در فیلم سازی ما نیست و جذابیتی هم ندارد، بحث خانواده می‌تواند جایگزین شود، همین که عشق اعضای خانواده به هم را برسانیم، کارمان را درست انجام داده‌ایم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • نشست اضطراری در تل‌آویو درباره احتمال صدورحکم بازداشت ازسوی لاهه!
  • نشست اضطراری در تل‌آویو دربار احتمال صدور حکم بازداشت ازسوی لاهه!
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • جلسه اضطراری حفظ سهمیه خوزستان!
  • گشایش نمایشگاه مشاغل در الوند + فیلم
  • پیشرفت ۳۰ درصدی طرح اضطراری آبرسانی به شهر طبس
  • خانواده حساس‌ترین قطب یک جامعه است
  • برگزاری بزرگ ترین مانور طرح اضطراری فرودگاهی کشور در فرودگاه مهرآباد
  • رییسی: همه بخش‌ه ملزم به اجرای قانون حجاب هستند