Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از شبکه انرژی کشور ظرف سه سال آینده هوشمند خواهد شد، گفت: یکی از مصدایق مهم تحول دیجیتال در دنیا هوشمندسازی شبکه‎‌های انرژی است

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضای سند برنامه اقدام مشترک وزارتخانه‌های نیرو و ارتباطات در راستای توسعه‌ کاربردهای فناوری‌های نوین فاوا(ICT) در صنعت آب و برق، یکی از مصدایق مهم تحول دیجیتال در دنیا را هوشمندسازی شبکه‎‌های انرژی دانست و افزود: هوشمندسازی باعث بهبود مدیریت شبکه خواهد شد و به تبع آن نیز بهبود پیک مصرف را در پی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش موثر اجرای این سند در اشتغال زایی برای فعالان عرصه فناوری اطلاعات، ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تکنولوژی‌های مختلفی در این عرصه به کار گرفته شده است و به صورت گسترده از اینترنت اشیا در جهت پیاده سازی این سند استفاده خواهد شد.

 

استفاده از پروژه‌های روز دنیا برای بهبود شیوه‌های مدیریت مصرف انرژی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: اجرای این سند فرصت خوبی برای فعالان عرصه فناوری و انرژی خواهد بود تا با هم افزایی یکدیگر بتوانند از آخرین پروژه‌های روز برای به روزرسانی و بهبود شیوه‌های مدیریتی در مصرف انرژی و همچنین تولید و توزیع انرژی فعال باشند.

آذری جهرمی با اشاره به اینکه دنیا به سمت استفاده بهینه از منابع در حال حرکت است، تصریح کرد: ما در شرایط فعلی با چالش‌ها و تحریم‌های مختلفی مواجه هستیم و بایستی استفاده بهینه از منابع در چارچوب اهداف اقتصاد مقاومتی دنبال شود. امروزه دنیا به سمت استفاده از اقتصاد مشارکتی حرکت می‌کند و ما نیز باید از منابع در اختیار خود استفاده بهینه‌‌تری کنیم.

وی وزارت نیرو را دارای یک شبکه بسیار گسترده و خوش ساخت به لحاظ ساختاری دانست و گفت: اجرای شبکه ارتباطی با استفاده از ظرفیت شبکه توزیع و انتقال انرژی یکی از راه‌کارهای مدیریت هزینه است و از سرمایه گذاری جدید در این بخش جلوگیری خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: بر اساس سند یاد شده دو طرف توافق کرده‌اند تا در یک چارچوب مشخص چگونه از ظرفیت‌های شبکه توزیع و انتقال انرژی در کشور در راستای خدمات رسانی در حوزه ارتباطات استفاده کنند. از طرفی معاونان دو وزارتخانه نیز مسئول تشکیل کمیته راهبری و اقتصادی هستند تا با استفاده از توان بخش خصوصی بتوانند ظرفیت‌های ارائه شده از سوی دولت را وارد حوزه عملیاتی کنند.

آذری جهرمی اضافه کرد: براین اساس در نخستین گام یک کارگاه آموزشی میان فعالان صنعت برق، ارتباطات و اینترنت اشیا برپا شده و نحوه اجرای سند یاد شده تشریح خواهد شد.

وی ضمن دعوت از سرمایه گذاران بخش خصوصی و دانش بنیان کشور برای ورود به این عرصه، خاطرنشان کرد: منابع ما نیز بخشی از منابع خود را در حوزه ارتباطات و پست بانک برای اجرای پروژه‌های این سند و توسعه اهداف وزارت نیرو در حوزه هوشمندسازی اختصاص خواهیم داد.

 

هوشمندسازی شبکه انرژی کشور تا سه سال آینده

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار امیدواری کرد پایلوت کوتاه مدت این طرح در کمتر از یک سال سال اجرایی شده و در ظرف سه سال آینده نیز بخش قابل توجهی از شبکه انرژی کشور هوشمند خواهد شد تا خدمت جدیدی را برای مردم و کشور به ارمغان آوریم.

آذری جهرمی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید بر اینکه وزارت نیرو در ایام پیک تابستان امسال تمام توان خود را برای خدمات رسانی به مردم به کار گرفته است، تصریح کرد: مطمئنا با تدابیر اندیشیده شده از سوی این وزارتخانه و همچنین حمایت جدی دولت از این شرایط عبور خواهیم کرد و در سال آینده شرایط امسال را تجربه نخواهیم کرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: پنج ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم در سطح شهر راه‌اندازی می‌شود.

علی مؤمن حجازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به استفاده از مسئله اینترنت اشیا در مدیریت شهری اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری در حوزه هوشمندسازی شهری این مسئله است که که جز قله‌های تکنولوژی جهان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اجرای زیرساخت‌های این موضوع در طول سال ۱۴۰۲ توسط شهرداری قم افزود: سال ۱۴۰۳ توسعه مؤلفه‌های اینترنت اشیا را در دستور کار داریم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به اینکه مسئله اینترنت اشیا در موضوعات مختلف از جمله مدیریت فضای سبز شهری می‌تواند کاربرد داشته باشد، خاطرنشان کرد: یکی از مثال‌های این موضوع، آبیاری فضای سبز با بهره‌وری بسیار بالا است.

مؤمن حجازی تصریح کرد: در حال حاضر در حال نصب کنتورهای هوشمند هستیم که فرکانس‌های رادیویی خود را در بستر اینترنت اشیا دریافت خواهند کرد. این کنتورها از راه دور قابل کنترل بوده و مصرف آب بهینه می‌شود.

وی گفت: پنج ایستگاه هواشناسی برای سنجش شاخص‌های آلایندگی هوا، دما و رطوبت راه اندازی کردیم که این کار هم مبتنی بر اینترنت اشیا انجام شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به مزایای وجود این ایستگاه‌ها افزود: به زودی درگاه‌های آن را در اختیار شهروندان قرار خواهیم داد.

کد خبر 745536

دیگر خبرها

  • ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
  • اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • ‌تعهد اپراتورها برای افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت
  • وزیر ارتباطات از اجرای پروژه فیبرنوری در استان سمنان بازدید کرد
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • بهبود کیفیت همبرگر با کاهش سدیم
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران
  • ۱۶۶ خانوار روستایی و محروم در شهرستان سرخس طعم شیرین فناوری را چشیدند
  • تأثیر معجزه آسای خاکشیر و عسل برای سلامتی بدن