Web Analytics Made Easy - Statcounter

امارات متحده عربی در حالی این روزها گرفتار پرونده‌ها و مشکلات متعددی است که تا اتهام به جنایت جنگی در یمن پیش رفته است و ضربات حاصل از تجاوز به یمن یکی پس از دیگری بر سر آن آوار می‌شود. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ بین الملل آسیای غربی بیداری اسلامی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه المسیره، شکست در اشغال حدیده، گرفتار شدن در ساحل غربی یمن، موضوع زندان های پنهانی امارات در یمن از جمله مسائلی است که اخیرا دامن امارات متحده عربی را گرفته است و مانند ضربات متعدد یکی پس از دیگری بر سر حاکمان ابوظبی فرود می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امارات همچنان در ساحل غربی یمن گرفتار مانده و تلفات جانی و خسارت های مالی آن رو به افزایش است و پرونده های زیادی بن زاید را به خود مشغول کرده است از جمله سرقت گاز یمن، تلاش ناکام برای جدا کردن جزیره سقطری از سرزمین مادری، زندان های پنهانی در یمن، حمایت از القاعده و تازه ترین مورد نیز فرار پسر دوم حاکم فجریه به دوحه که دشمن سرسخت و لجباز ابوظبی به شمار می آید.

فرار شیخ راشد بن حمد الشرقی پسر دوم حاکم فجیره به دوحه سیلی محکمی به سران ابوظبی است به ویژه اینکه وی فاش کرد سران ابوظبی از جانب خود تصمیم گرفتند در جنگ علیه یمن مشارکت کنند و تعداد واقعی تلفات نیروهای خود را پنهان می کنند.

تنش روزافزون بین حاکمان ابوظبی

این اولین بار است که یکی از افراد خاندان حاکم، سران ابوظبی را به سلطه جویی و یکه تازی در قدرت در کشوری که متشکل از هفت امیر نشین است، متهم می کند.

به گفته الشرقی تنش بین سران امارات در ارتباط با تصمیم شرکت در جنگ علیه یمن و تسلط خاندان زاید بر سایر حاکمان امارات و انحصار تصمیات سرنوشت ساز در دست خاندان حاکم در ابوظبی، افزایش یافته است .

وی در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز تاکید کرد، اختلاف بین سران امارات که هنوز محرمانه باقی مانده است به میزان زیادی وخیم شده است که دلیل آن مشارکت در جنگ علیه یمن و تلفات زیاد نیروهای اماراتی در این جنگ است زیرا تعداد تلفات این نیروها بسیار بیشتر از چیزی است که ابوظبی اعلام می کند.

این در حالی است که قطر از زمانی که از سوی محور سعودی شامل عربستان، امارات، مصر و بحرین تحریم شده است توانسته است روند امور را با موفقیت هدایت کرده و در بین این کشورها شکاف زیادی ایجاد کند که در این مورد امارات در صدر قرار دارد و پناهنده شدن پسر حاکم فجیره به دوحه چیزی فراتر از شکاف در خاندان حاکم است.

اکنون امارات نه تنها در ساحل غربی یمن شکست خورده است بلکه در اشغال شهر حدیده و بندر آن نیز ناکام ماند و این عملیات به باتلاقی برای مزدوران ابوظبی و تجهیزات نظامی آنان تبدیل شده است و امارات هنوز در یمن ضرر می دهد.

به عقیده کارشناسان ابوظبی اخیرا با مسائل پیچیده متعددی دست به گریبان بوده است که در صدر آن فاجعه انسانی حاصل از حمله شکست خورده اخیر به شهر حدیده بود و پس از آن موضوع زندان های پنهانی در یمن است که سازمان عفو جهانی اخیرا با صدور بیانیه ای آن را جنایت جنگی برشمرد و عجیب اینکه این موضوع را روزنامه های آمریکایی و غربی فاش کردند که متحد عربستان و امارات به شمار می آیند و جالب اینکه افسران آمریکایی در ارتش امارات پست های بالایی دارند.

بنابراین باید گفت بدیهی است که دولت دونالد ترامپ همچنان به باجگیری از متحدان منطقه ای اش تا آخرین دلار ادامه خواهد داد و بعید نیست پرونده های دیگری فاش شود که چه بسا پای این متحدان به دادگاه لاهه کشیده شود.

متوسل شدن رژیم سعودی به مزدوران کم سن و سال

از سوی دیگر عربستان سعودی که ائتلاف جنگ علیه یمن را رهبری می کند از نظر ضعف نظامی و کمبود نیروهای ارتش تا آنجا پیش رفته است که به سربازگیری افراد کم سن وسال رو آورده است.

به عبارت دیگر تلفات نیروهای ارتش و گارد ملی سعودی در جنگ علیه یمن موجب شده است مسئولان سعودی به منظور تامین نیرو به سربازگیری مزدوران کم سن و سال متوسل شوند.

حملات سنگین نیروهای یمنی در نقاط مرزی به ارتش سعودی و تلفات این نیروها سبب کمبود نیرو و ضعف بی سابقه در ارتش سعودی شده است تا جایی که در طول چند ماه گذشته عربستان به ناچار نیروهای کم سن و سال و بدون تجربه را جذب کرده است.

این نیروها نیز یا در نبردهای جنوبی بسیار ضعیف عمل کرده اند و یا به دلیل ترس از نبرد پا به فرار می گذارند تا جایی که با شلیک به خود و زخمی کردن دست یا پا عدم حضور در میدان جنگ را توجیه می کنند.

از سوی دیگر بسیاری از افسران به دلیل اینکه جنگ را بیهوده می دانند، انگیزه ای برای نبرد ندارند و بسیاری از گزارش ها حاکی از یاس و ناامیدی در بین آنان و بی انگیزگی برای نبرد و دفاع است.

انتهای پیام/

R7891/P36355/S8,90,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند