Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج - ايرنا- معاون توسعه کارآفريني وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي با بيان اينکه بيشتر آموزش ها در کشور مطابق با نيازهاي بازار کار نيست، گفت: مراکز آموزش عالي و بخش هاي ديگر بايد متناسب با نيازهاي شغلي و بازار کار آموزش ارائه دهند.

به گزارش ايرنا، حميد حاجي عبدالوهاب در نشست خيران کارآفرين که بعد از ظهر سه شنبه در سالن شهداي دولت استانداري البرز برگزار شد با اشاره به اينکه در کشور همچنان نگاه ما به اشتغالزايي متفاوت و غيرواقعي است، افزود: برنامه ريزي ها در اين زمينه مقطعي صورت مي گيرد و اين امر سبب عقب ماندگي در حوزه اشتغال مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه نظام آموزشي کنوني هيچ تناسبي با نيازهاي بازار کار ندارد، ادامه داد: حتي دانشگاه هاي علمي کاربردي نيز رسالت خود را در اين راستا فراموش کرده اند.
معاون توسعه کارآفريني وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: در تسهيلات اشتغالزايي به دليل عدم برنامه ريزي صحيح و نظارت، عموما اعتبارات به مقصد واقعي و به هدف اصلي نمي رسد.
وي افزود: اولين گام براي اشتغال پايدار شناسايي مزيت هاي نسبي در حوزه جغرافيايي معين است که در کشور ما اين امر مغفول مانده است.
عبدالوهاب با تاکيد بر ضرورت شناخت موقعيت کار در مکان هاي مختلف و تربيت نيروي کار متناسب بيان کرد: بر اين اساس جمعيت شناسي براي ايجاد اشتغال از اهميت بالايي برخوردار است.
وي گفت: بايد افراد جوياي کار شناسايي شوند و آمار و اطلاعات اتخاذ شده و مزيت هاي نسبي مناطق مختلف را به تناسب آن اعمال کرد.
عبدالوهاب افزود: با شناسايي ظرفيت هاي موجود مي توان اعتبارات و تسهيلات مصوب را در راستاي ايجاد اشتغال مورد بهره برداري قرار داد.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به طرح ملي در حوزه کارآفريني عنوان کرد: کارآفرينان در اين شرايط بد اقتصادي مستحکم ايستاده اند و قابل احترام هستند از اين رو بايد ظرفيت هاي آنها شناسايي شود.
وي گفت: مي توان از خرد جمعي کارآفرينان براي اشتغال در حوزه اقشار کم درآمد و آسيب پذير جامعه استفاده کرد.
عبدالوهاب افزود: مسئولان در حوزه هاي خود کارآفريناني را معرفي تا نظام بازيابي اطلاعات در خصوص کارآفرينان فعال استخراج کرده و مجمع خيران کارآفرين را در استان تشکيل دهيم.
وي خاطرنشان کرد: انتظار مي رود براي تحقق اين طرح و تشکيل مجمع خيران کارآفرين از سوي استان مساعدت ويژه اي صورت گيرد.
7411/6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در دیدار وزیر علوم زیمبابوه، ظرفیت‌های انسانی و منابع طبیعی را دو فرصت ویژه زیمبابوه برای همکاری با ایران اشاره کرد و گفت: زیمبابوه، کشوری بسیار غنی با جاذبه های طبیعی و منابع سرشار است که روابط بسیار خوب سیاسی بین دو کشور برقرار است. مواضع انسان دوستانه این کشور نسبت به مردم مظلوم فلسطین و مواضع حمایتگرانه مردم زیمبابوه و واکنش نسبت به ظلم رژیم صهیونیستی، ستودنی است و امیدوارم کشورهای دنیا به دور از ظلم در سایه صلح و آرامش زندگی کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به تاکیدات ریاست جمهوری اسلامی ایران و عزم جدی برای توسعه همکاری ها در حوزه های علمی و فناورانه آمادگی کامل داریم تا با کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آفریقایی، همکاری‌های اقتصادی، دانشی و فناورانه خود را گسترش دهیم. زیمبابوه به عنوان یکی از اصلی ترین مخاطبان برنامه همکاری های علمی و فناورانه ایران، دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی برای همکاری در حوزه‌های گوناگون فناوری‌های پیشرفته و برنامه‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است.

معاون علمی رییس‌جمهور، توانمندی‌های ایران در حوزه هوافضا و توسعه فناوری‌های تجاری این حوزه را یکی از حوزه های همکاری ایران و زیمبابوه برشمرد وافزود: ایران با هدف رفع نیازهای متعدد وتلاش هایی که در تولید علم و محصولات فناورانه حوزه هوافضا داشته، توانسته است به دستاوردهای خوبی در این حوزه دست پیدا کند و آمادگی دارد محصولات این حوزه از پرنده های بدون سرنشین، پهپادهای هوشمند با کاربردهای مختلف از جمله کشاورزی، تحقیقاتی و پایش و ... با زیمبابوه همکاری فناورانه داشته باشد.

دهقانی در ادامه اظهار کرد: با توجه به این‌که ایران و زیمبابوه از منابع بسیار ارزشمند ملی، منابع طبیعی و زیرزمینی، کشاورزی و معدن برخوردارند، می‌توانیم همکاری‌های فناورانه متنوعی را در این حوزه همچون پایش منابع طبیعی، جنگل ها، مراتع، معادن، ارزیابی هوشمند محصولات، کاشت، کوددهی و برداشت هوشمند با زیمباوه تحقق بخشیم. در این موضوع از حیث تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری کاملا غنی هستیم و آمادگی داریم این فناوری ها را به زیمبابوه انتقال داده یا شرکت هایی را ایجاد کنیم.

معاون علمی رییس‌جمهور با اشاره به این‌که بیش از ۹۰ درصد داروهای مصرفی کشور و بیش از ۷۰ درصد تجهیزات پزشکی مورد نیاز در داخل کشور و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تامین و تولید می‌شود، ادامه داد: ایران به توانمندی تولید مجموعه ارزشمند و پیشرفته‌ای از تجهیزات و اقلام پیشرفته پزشکی تا انواع داروهای نوترکیب و پیشرفته دست یافته است و همچون سایر حوزه‌ها، آماده هستیم دستاوردهایمان را در قالب یک همکاری مشترک با زیمبابوه به این کشور ارائه کنیم.

وی با اشاره به آغاز همکاری ایران و زیمبابوه در عرصه همکاری‌های فناورانه سلامت گفت: در فاز نخست همکاری مقرر شد تا ایران در حوزه تامین ۱۰ قلم دارو و تجهیز پزشکی اولویت‌دار، ظرفیت‌های فناورانه و محصولات خود را در اختیار زیمبایوه قرار دهد و با اعلام این نیازها از سوی زیمبابوه، زمینه‌های لازم برای انتقال فناوری یا عرضه محصولات سلامت مورد نیاز زیمبابوه فراهم می‌شود. شکل‌گیری کمیته‌ای مشترک برای تعریف سرفصل‌های همکاری مشترک دو کشور، موضوع دیگری است که در این نشست مورد توافق قرار گرفت.

کد خبر 6100353

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • رئیس‌جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی را منصوب کرد
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش