Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@03:28:58 GMT

عوامل زمینه‌ساز ابتلا به تومورهای سر و گردن

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۱۰۲۲

عوامل زمینه‌ساز ابتلا به تومورهای سر و گردن

فلوشیپ جراحی سر و گردن با اشاره به اینکه سابقه فامیلی ابتلا به تومورهای تیروئید در اعضای خانواده زنگ خطری برای سایر اعضا به شمار می‌رود، گفت: اینکه لمس هر توده‌ای در گردن حتماً باید مورد پیگیری قرار گیرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، زهرا رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاری چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن اظهار کرد: این سمینار به طور کلی چهار سال است که به طور مداوم برگزار می‌شود و امسال تمرکز بر موضوع تومور گردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معمولاً اکثر تومورهای سر و گردن ناشی از گسترش لنفاوی تومورهای سایر نقاط بدن مانند حنجره، حفره دهان، تیروئید و حلق بوده و در جراحی‌ها مجبوریم غدد لنفاوی گردن را کامل خارج کنیم که این موضوع در سمینار به طور جامع مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

دبیر علمی بخش ENT در چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن گفت: رادیوتراپی و شیمی درمانی نیز بخشی از درمان این نوع سرطان بوده که این موضوع نیز در سمینار مورد بحث قرار خواهد گرفت.

وی بیان داشت: تومورهای سر و گردن می‌تواند انواع خوش‌خیم، بدخیم و خونریزی دهنده باشد وعوامل زمینه‌ای ایجاد این تومورها استعمال سیگار، مصرف الکل و وجود برخی از تومورهایی بوده که فرد سابقه اشعه یا اشعه درمانی آن را داشته و ویروس HPV است.

رحمانی با اشاره به اینکه عوامل ژنتیکی نیز می‌تواند در بروز این نوع تومورها موثر باشد، گفت: سابقه فامیلی ابتلا به تومورهای تیروئید زنگ خطری برای تومورهای سر و گردن به شمار می‌رود چرا که در این افراد احتمال بروز تومور بیشتر بوده و باید علائم را جدی گرفت.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه لمس هر توده‌ای در گردن به ویژه در افراد بالای 45 سال حتماً باید مورد پیگیری قرار گیرد، گفت: ممکن است تومور سر و گردن علامت دیگری غیر از توده نداشته باشد و این به معنای نبود خطر نیست و هر توده قابل لمس هرچند بدون درد باشد توجه به آن حائز اهمیت است.

رحمانی در پاسخ به اینکه آیا کم کاری یا پرکاری تیروئید می‌تواند زمینه‌ساز تومورهای سر وگردن باشد؟ گفت: تومور ارتباطی به عملکرد تیروئید ندارد و زمینه‌ساز سردگطان سر و گردن نیست.

وی در مورد درمان تومورهای سر گردن گفت: شیمی درمانی، رادیوتراپی و جراحی درمان این تومورها بوده و اگر خیلی بزرگ باشد به سراغ درمان جراحی می‌رویم البته پس از آن نیز ممکن است بسته به شرایط بیمار نیاز به شیمی درمانی و رادیوتراپی باشد.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۱۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس

گویا جریمه عبدالله ویسی از سوی سازمان لیگ انجام شده است!

طرفداری | سازمان لیگ در حالی حکم بر جریمه دو میلیارد تومانی سرمربی فولاد خوزستان داده است که جزو ارکان قضایی فوتبال نیست تا اساسنامه فدراسیون فوتبال و استقلال ارکان قضایی این فدراسیون زیر سؤال برود.

به نقل از تسنیم، سازمان لیگ فوتبال ایران دیروز (یکشنبه - 16 اردیبهشت ماه سال جاری) خبر از جریمه دو میلیاردی عبدالله ویسی به دلیل مصاحبه غیرفنی خبر داد. این در حالی است که آرای انضباطی در فوتبال باید توسط ارکان قضایی آن (کمیته‌های انضباطی، استیناف و اخلاق) اعلام شود. ماده پنج مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال و ماده 61 اساسنامه فدراسیون فوتبال تعریف رکن قضایی را مشخص کردند. با این اوصاف سازمان لیگ با نقض اساسنامه فدراسیون فوتبال، مرتکب امری غیرقانونی شده است. 

جریمه میلیاردی سرمربی فولاد در حالی توسط سازمان لیگ اعلام شد که با هماهنگی‌های صورت گرفته قرار بود ویسی بعد از بازی مقابل تراکتور در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر، در جلسه کمیته انضباطی حاضر شود. سازمان لیگ تأکید کرده است که «مبلغ جریمه نقدی باید ظرف مدت یک هفته پرداخت شود، وگرنه ادامه فعالیت این مربی در لیگ برتر منوط به پرداخت جریمه است».

برای پیگیری همین قضیه خبرنگار تسنیم با حسین عبداللهی عضو کمیته انضباطی فدراسیون تماس گرفت. وی در پاسخ به سؤال تسنیم که آیا حکم مذکور ارتباطی با کمیته انضباطی دارد، تصریح کرد:

احکام کمیته انضباطی از طریق سایت فدراسیون فوتبال اعلام می‌شود.

اگر چه پاسخ کوتاه و کلی بود، اما کاملاً مشخص است که حکم مذکور زیر نظر هیچکدام از مراجع قضایی فدراسیون فوتبال صادر نشده است، وگرنه نام آن مرجع قضایی در متن خبر منتشر می‌شد. در چنین حالتی استقلال ارکان قضایی فدراسیون فوتبال زیر سؤال رفته است تا رعایت ماده شش مقررات انضباطی فدراسیون توسط سازمان برگزاری مسابقات فوتبال با علامت سؤال روبه‌رو شود.

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود