Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمد شیرزاد»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا درباره پمپاز یاس و ناامیدی از سوی برخی رسانه ها گفت: متأسفانه برخی  رسانه های خاص  به راحتی نمی توانند شیوه قبلی خود را عوض بکنند و باورشان نیست که کشور در شرایط ویژه قرار دارد. این رسانه ها باید شیوه خود را اصلاح کنند حتی اگر کشور در شرایط ویژه قرار نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به نحوه گزارش صدا و سیما گفت: برخی برنامه های صدا و سیما، رسانه های مکتوب و غیرمکتوب فضا را متشنج می کند.

شیرزاد با بیان اینکه متأسفانه این لحن طلبکارانه و به قول جوانان "گیر دادن" و "اشکال گیری" این رسانه ها تغییر نمی کند، افزود: حتی زمانی که همه فضا مثبت است چنان اخبار با لحن گزنده و زننده در صدا و سیما منعکس می شود که گویی یک طلبکار از بدهکارش مطالبه مالی می کند.

او عنوان کرد: صدا و سیما می گردد تا  نقاط تیره و تار خبر را پیدا کند، درحالی که می توان در گفتگو با مقامات بی طرفانه صحبت کرد.

شیرزاد با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی جامعه به روحیه نیاز دارد، افزود: متاسفانه رسانه های خارجی فارسی زبان با تمام قوا، ته دل مردم را خالی می کنند. ما می دانیم که وقتی این اتفاق بیافتد، مقاومت ملی در برابر تهاجم خارجی به حداقل می رسد.

او عنوان کرد: از سوی دیگر در داخل، برخی چنان خبر رسانی می کنند که گویی هرکسی پشت میز مسئولیت نشسته، تعهد و مسئولیتی ندارد و به وظایفش عمل نکرده است.

 او ادامه داد: خبرهایی مثل شکنندگی نرخ مبادله پول ملی می تواند بلافاصله مردم را به جایی برساند که همه نقدینگی هایشان را از بازار جمع کرده و دوباره به سمت تقاضای دلار ببرند که این موضوع می‌تواند برای کشور خیلی خطرناک باشد.

او با تاکید بر اینکه باید در جامعه آرامش ایجاد کنیم، افزود: به نظر من، هیچ سازشی بالاتر از این نیست که همه در مسیر درست حرکت کنند.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی باید به دولت کمک کنیم، افزود: انتشار اخبار مایوس کننده ضد نظام است. اگر اخبار مأیوس کننده باشد برای نظام مشکل ایجاد می کند و دولت هم بخش بزرگی از نظام است.

شیرزاد تصریح کرد: ما از این رسانه ها انتظار کمک به دولت نداریم اما سعی کنند شمشیری که از رو بستند، غلاف کرده و زبان نیش و کنایه خودشان را نرمتر کنند.

خبرنگار: طالب زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دلار دولت رسانه صدا و سیما برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «رضا مراد صحرائی» وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد، گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد. این سند پس از 12 سال به تصویب هیات وزیران رسید. این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در در دولت موضوع مهارت آموزی به عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی ادامه داد: در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرار گرفته و به‌زودی دو آیین‌نامه دیگر هم به دولت خواهد آمد نخست آیین‌نامه انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت است.

صحرائی با تاکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی درباره تغییر برنامه آموزشی برخی استان‌ها برای سال جدید گفت: مطابق راهکاری از تحول هستند، 10 تا 20 درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع به زودی به ثمر برسد.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی که این آیین‌نامه کرده این است که 10 درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول باید به نفع مهارت آموزی تغییر پیدا کند. موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح اعلام شده است کمیسیون آموزش این را تصویب کرده است و اکنون در نوبت طرح در صحن مجلس شورای اسلامی است.

صحرائی درباره پرداخت هزینه‌ کلاس‌های فوق‌العاده قبول شدگان آزمون آموزش و پرورش در سال گذشته گفت: اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه‌ مهارت‌آموزی غیرقانونی است این مصوبه هیات امنای دانشگاه است و مصوبات هیات امنا در چارچوب ضوابط هیات امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

کد خبر: 1228306 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • زیر تیغ
  • دولت سیزدهم انتصاب یک چهره دولت قبل در پست پایین دولت فعلی را تحمل نکرد
  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • قانون نانوشته!
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس
  • خبر‌های رسانه، ۴ اردیبهشت
  • آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور؟!