Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دوبلور "زبِل خان" گفت: دوبله از خوانندگی و بازیگری بالاتر است و یک خواننده و بازیگر برای ارائه کار بهتر به مخاطب، نیاز به یادگیری دارد، یعنی صدای مناسب باید داشته باشد، ولی می‌بینیم که هیچ اهمیتی به این فن داده نمی‌شود و دوبله متأسفانه در حال از بین رفتن است و از نظر من هنری به نام دوبله دیگر وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر منّانی دوبلور پیشکسوت در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره وضعیت امروز دوبله گفت: در حال حاضر وضعیت خوبی در عرصه دوبله برای انجام کار وجود ندارد. به مدت۱ تا ۲ ماه برخی آثار خارجی دوبله می‌شوند و کارها محدود به سریال‌های کره‌ای و ژاپنی‌ هستند. همکاران پیشکسوت نیز در خانه به سر می‌برند و زندگی خود را به سختی می‌گذرانند.

این هنرمند عرصه دوبله را مهم خواند و  اظهار کرد: از نظر من هنر دوبله در همه ابعاد از بین رفته است. دوبله یک هنر مهم است اما کسی به آن توجهی نمی‌کند. حرفه خطیری که نیازمند کسب علم، مهارت و تجربه است اما می‌بینم از وقتی از فردی می‌پرسند چگونه دوبلور شده است، پاسخ می‌دهد فلان شخص او را دیده و گفته صدای خوبی دارد و او را وارد عرصه دوبله کرده است. 


منّانی افزود: ورود علاقمندان به دوبله بر اساس کیفیت صدا، این روزها بیشتر شبیه به لطیفه شده است، در حالی که گویندگی یک علم محسوب می‌شود و برای ورود به آن حداقل نیاز به ۸ سال تحصیل است. دوبله در حال حاضر فقط به حرف زدن جای یک شخصیت محدود شده است و علاوه بر دوبلورها که صرفا حرف می زنند مردم نیز خود را دوبلور می دانند و جای شخصیت ها حرف می زنند. 

وی درباره وضعیت فعلی عرصه دوبله در جامعه توضیح داد: من عمری را در عرصه دوبله صرف کردم و زحمت زیادی برای آن کشیدم اما در حال حاضر میبینم افراد گویندگی را منحصر به حرف زدن کرده‌اند و هر کس هر کاری دلش می‌خواهد می‌کند در حالی که دوبله برای خود حرمت دارد، هنر بزرگی است و یک گوینده دوبله حداقل باید بیش از یک جراح مغز درس بخواند و مسائل مهم را یاد بگیرد.

منّانی تاکید کرد: بنده دیگر ذوق و شوق قدیم و علاقه به کار کردن در عرصه دوبله را ندارم چون می‌بینم هیچکس بین دوبله و حرف زدن تفاوتی قائل نمی‌شود. دوبله از خوانندگی و بازیگری بالاتر است و یک خواننده و بازیگر برای ارائه کار بهتر به مخاطب، نیاز به یادگیری دارد، یعنی صدای مناسب باید داشته باشد، ولی می‌بینیم که هیچ اهمیتی به این فن داده نمی‌شود و دوبله متأسفانه در حال از بین رفتن است و از نظر من هنری به نام دوبله دیگر وجود ندارد.


وی درباره مراحلی که گذرانده است تا به دوبلوری موفق تبدیل شود بیان کرد: در حال حاضر افراد اولین نقشی که دوبله می‌کنند دوبلور می‌شوند و این در حالیست که وقتی ما در این عرصه فعالیت می‌کردیم به مدت ۵ سال به یادگیری در کنار اساتید دوبله مشغول بودیم و پس از پنج سال نام گوینده بر ما گذاشته می‌شد.

منّانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مخاطب وقتی به تماشای یک برنامه می‌نشیند که گوینده محور است تنها جملاتی در ذهنش ثبت می شود که برایش نفع دار. آنچه که می‌تواند این مخاطب را با برنامه همراه کند دوبلور است. یک دوبلور باید بداند چگونه با مخاطب ارتباط برقرار کند تا او همراهش شود، آن وقت دوبلور در هر فیلم یا سریال که دوبله کند مخاطب همراهش خواهد بود، این یعنی گوینده نقش تاثیرگذارتر از یک فیلم یا سریال خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هرکول پوآرو دوبله مخاطب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدحسن عاملی شامگاه شنبه در یادواره شهدای شهرستان نیر با تسلیت یوم شهادت صادق اآل محمد(ص) اظهار کرد: آن حضرت با احیای فقه جعفری و تربیت ۴ هزار نفر شاگرد توانست اسلام را از جریان انحرافی نجات داده و شبهات را تا حد زیادی رفع کند.

وی خاطرنشان کرد: بعد از نبی مکرم اسلام دو شوک عظیم جامعه اسلامی را متحول کرد که اولی قیام امام حسین (ع) و دومی نیز تحول علمی عصر امام باقر و امام صادق (ع) بود که به معنای واقعی به احیای اسلام ناب کمک کرد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: آن حضرت با مرجعیت علمی توانست احکام الهی را بیان کند تا کار ناتمام عصر نبوت و امامت به نقطه اکمال رسیده و این اندیشه آرمانی از همه کج روی ها در امان بماند.

آیت الله عاملی بیان کرد: انقلاب اسلامی نیز تداوم همین مکتب و انتقال آموزه های دینی است که در آن مجاهدان بسیاری نظیر آیت الله مطهری کوشیده اند تااین حرکت عظیم را از هرگونه انحراف و انحطاط در امان نگهدارند.

وی تصریح کرد: ائمه اطهار (ع) در مسیر عدالت محوری گام برداشته و توانسته اند جامعه اسلامی را در مسیر پایبندی به اعتقادات ثابت قدم نگهدارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری یاد و خاطره شهدای هش سال دفاع مقدس را گرامی داشت و گفت: اقتدار واقعی امروز ایران اسلامی را مرهون شهدایی هستیم که بی ادعا در دفاع از تمامیت این کشور اعم از استقلال و باورهای دینی تلاشی مجاهدانه کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در این مراسم مداحی و سوگواری شده و شرکت کنندگان یاد و خاطره شهدای والامقام نیر را گرامی داشتند.

کد خبر 6096692

دیگر خبرها

  • کول پالمر پنجمین بازیکن تاریخ چلسی با تاثیرگذاری روی حداقل 30 گل در یک فصل لیگ برتر انگلیس
  • ببینید | دوبله فوق‌العاده ابراهیم شفیعی روی آنتن تلویزیون
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • (ویدئو) دوبله فوق‌العاده ابراهیم شفیعی روی آنتن تلویزیون
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • سیل در برزیل: ۳۷ کشته و ۷۴ مفقود