Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@14:07:54 GMT

چرا برخی از اپلیکیشن‌ها دانلود نمی شود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۴۷۴۹

این گزارش به مرور و بررسی عواملی که موجب می‌شود اپلیکیشن‌های موردنظر بسیاری از کاربران، با موفقیت نصب و دانلود نشود، می‌پردازد.

 شاید شما نیز جزو آن دسته از کاربرانی باشید که از عدم موفقیت در نصب برخی از اپلیکیشن‌های مورد نظرتان از فروشگاه‌های اینترنتی اپ استور اپل و گوگل پلی‌استور گلایه و شکایت دارید، با مطالعه این گزارش از برخی از دلایلی که موجب می‌شود یک برنامه و اپلیکیشن خاص برروی گوشی‌تان نصب نشود، مطلع خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. از نسخه‌های قدیمی سیستم عامل استفاده می‌کنید

یکی از راهکار‌هایی که به شما کمک می‌کند همواره از قابلیت و امکانات جدید و همچنین اپلیکیشن به روز موجود در فروشگاه‌های اینترنتی بهره‌مند شوید، به‌روزرسانی به آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید و iOS است. به‌روزرسانی به جدیدترین نسخه از سیستم عامل گوشی‌های هوشمند به کاربران این امکان را می‌دهد تا درصورت تمایل به نصب یک برنامه جدید، بدون محدودیت در سیستم عامل، بتوانند آن را نصب، دانلود و استفاده کنند.

برای این کار، شما می‌توانید با مراجعه به قسمت اطلاعات و جزئیات دقیق اپلیکیشن موردنظر در فروشگاه پلی استور از نسخه‌های اندرویدی که این برنامه از آن پشتیبانی می‌کند، مطلع شوید.

۲. به محدودیت‌های جغرافیایی و منطقه‌ای توجه کنید

یکی دیگر از عواملی که موجب می‌شود نتوانید آن دسته از اپلیکیشن‌های مورد نیاز خود را در فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی پیدا کنید، اعمال محدودیت‌های منطقه‌ای، جغرافیایی و کشوری است، به گونه‌ای که برخی از اپلیکیشن‌ها تنها برای کاربران اهل کشور ایالات متحده آمریکا قابل دانلود و بهره‌برداری است و کاربران سایر کشور‌های جهان قادر نخواهند بود از آن استفاده کنند.

۳. از یک گوشی هوشمند قدیمی استفاده می‌کنید

کاربران برای نصب و دانلود اپلیکیشن‌های موردنظر خود باید به مدل گوشی هوشمند خود نیز دقت کنند، چون درصورتی که مدل موبایل شما خیلی قدیمی باشد، از زبان برنامه‌نویسی جدید و مدرن بکار رفته در اپلیکیشن‌های جدید پشتیبانی نمی‌کند و کاربران این دسته از گوشی‌ها نمی‌توانند از قابلیت‌های برنامه‌های موردنظرشان بهره‌مند شوند.

۴. به محدودیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری گوشی دقت کنید

درصورت وجود محدودیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در گوشی هوشمند کاربران، فروشگاه‌های آنلاین همچون پلی‌استور و اپ‌استور به شما هشدار می‌دهند. در این صورت، کاربران باید به جست‌وجو در مرورگر اینترنتی خود پرداخته و نسخه APK برنامه موردنظرشان را پیدا و دانلود کنند. البته باید توجه داشته باشند که این کار آسیب‌های بی‌شماری به گوشی وارد می‌کند و تهدیدات زیادی را برای امنیت سایبری موبایل کاربر ایجاد خواهد کرد.

در آخر اگر با توجه به همه این موارد باز هم اپلیکیشن مورد نظرتان دانلود و نصب نشد، باید دو اقدام نهایی را انجام دهید؛ یکی آنکه حساب کاربری پست الکترونیکی جی‌میل خود را که با آن در فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی‌استور اکانت باز کرده‌اید، به‌روزرسانی و بازیابی کنید و دومین اقدام نیز آن است که یک بار اپلیکیشن گوگل پلی استور را در گوشی خود uninstall و دوباره install کنید و باری دیگر برای نصب و دانلود برنامه موردنظر خود تلاش کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اپلیکیشن سیستم عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • استقلال 1402 و معرفی اپلیکیشن فوتبال
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد