Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@06:02:40 GMT

آواتک؛ اولین شتاب‌دهنده ایران

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۴۹۴۵

آواتک؛ اولین شتاب‌دهنده ایران

آواتک اولین شتاب‌دهنده ایران است که کار خود را از سال 1393 آغاز کرد. این شتاب‌دهنده هر سال دو دوره شتاب‌دهی شش ماهه را اجرا می‌کند و در هر دوره ۲۰ تیم را شتاب‌دهی می‌کند.

حسن فراهانی، مدیر برنامه شتاب‌دهنده آواتک، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: «شتاب‌دهنده آواتک به عنوان اولین شتاب‌دهنده ایران، سه سال پیش تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آواتک از استارتاپ‌هایی که در فاز اولیه کار، فاصله بین ایده تا محصول اولیه، هستند، حمایت مالی می‌کند. با هر استارتاپ بین شش تا نه ماه کار می‌کنیم».

وی افزود: «شتاب‌دهنده ما در ابتدا نیاز بازار را شناسایی می‌کند و سپس روی استارتاپ‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کند که بتوانند این دردها را رفع کنند. بدین ترتیب این استارتاپ‌ها به مرحله می‌رسند که می‌توانند راه‌حلی برای این مشکلات پیدا کنند و محصولی را ارائه می‌دهند که مردم می‌توانند از آن استفاده کنند».

وی ادامه داد: «ایده‌آل ما این است که ایده اولیه را به محصولی تبدیل کنیم که مردم از آن استفاده و استقبال کنند. از آنجایی که زمان ما محدود است سعی می‌کنیم در حوزه آی‌تی باقی بمانیم. تکنولوژی که ما داریم تکنولوژی بالغی است که به عنوان ابزار برای تولید محصول از آن استفاده می‌کنیم».

فراهانی گفت: «امسال مشارکتی با چند شتاب‌دهنده دیگر داریم که روی تکنولوژی‌های نابالغ مانند نانوتکنولوژی، پزشکی و بایوتکنولوژی کار می‌کنند. دوره‌های شتاب‌دهی این شتاب‌دهنده‌ها بالاتر است، شامل فازهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی می‌شود و سرمایه‌های اولیه آنها به چند میلیارد تومان می‌رسد».

وی افزود: «در کار شتاب‌دهی هدف این است که استارتاپ‌های ناموفق را زود شناسایی کنیم تا انرژی و سرمایه به هدر نرود. شتاب‌دهنده آواتک تاکنون حدود 70 استارتاپ داشته است. از استارتاپ‌های موفق ما می‌توان به استارتاپ ریحون (سفارش آنلاین غذا)، فرانش (حوزه آموزش)، دونیت (در حوزه خیریه و کمپین جذب سرمایه)، ونداد (در حوزه حقوقی) و کاریو (حوزه خودرو) اشاره کرد».

گفتنی است که هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس 2018 از 14 تا 16 تیرماه در بوستان گفت‌وگو با حضور استارتا‌پ‌ها، شتاب‌دهنده و پارک‌های علم و فناوری برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران

به گزارش صدای ایران،احمد حاتمی یزد، کارشناس اقتصادی با تاکید بر این نکته که اقتصاد ایران درگیر بحران جدی ریزش ارزش پول ملی است، گفت: متاسفانه در چهار دهه اخیر ارزش پول ملی در ایران ۱۰ هزار برابر کاهش یافته است. معنای این اتفاق در حقیقت ریزش قدرت خرید مردم است.

وی گفت: اتفاقاتی زنجیروار زمینه را برای بروز این بحران مهیا کرده است. عامل مهم این اتفاق یعنی ریزش ارزش پول ملی، افزایش شدید نرخ تورم است و رشد تورم نیز ریشه در افزایش نقدینگی دارد. به عبارت دیگر دولت‌ها در ایران سیاست پرداخت درستی ندارند و با پیش‌بینی هزینه‌های غیرضروری در بودجه، موجب بروز ناترازی و ایجاد کسری در بودجه می‌شوند. این اتفاقات نیز دست به دست هم می‌دهد و چنین شرایط نامساعدی را ایجاد می‎کند

بانک مرکزی باید مستقل باشد
حاتمی یزد تاکید کرد: وقتی درآمد و هزینه تطابقی با هم ندارند، دولت بانک مرکزی را مجبور به چاپ پول می‎کند و در نتیجه پول بدون پشتوانه را راهی اقتصاد می‌کند. اگر کالا‌ها و خدمات همپای تورم در اقتصاد رشد می‌کرد چنین بحرانی به وقوع نمی‌پیوست، اما متاسفانه شرایط تولید در بخش کالا و خدمات در ایران شرایط بسیار ناگواری است.

بیشتر بخوانید:پیش‌بینی‌ها از بدتر شدن وضعیت اقتصاد ایران حکایت دارد/ ریال همچنان زیر تیغ

او تورم را گرفتن مالیات از فقرا و دادن پول و امکان به ثروتمندان دانست و گفت: در این فضا طبقه متوسط در حال از بین رفتن است. متاسفانه شکاف طبقاتی در حال عمیق شدن است. افراد به صرف نداشتن خانه، هر روز بیشتر از روز گذشته در فشار و تنگنا قرار می‌گیرند.

ام‌الفساد اقتصاد چیست؟
حاتمی یزد با تاکید بر اینکه تورم بی هیچ اغراقی ام‌الفساد جامعه است، گفت: بالا رفتن تورم و کاهش قدرت خرید افراد را ناگزیر به داشتن شغل دوم و سوم می‌کند در نتیجه کار‌ها درست پیش نمی‌رود و بحران پدیدار می‌شود. حتی من معتقدم پایین بودن بهره‌وری و فساد اداری و قاچاق و .. تا حدی به معضل تورم در کشور مرتبط است. در شرایط فعلی همه چیز در خدمت طبقه بسیار ثروتمندی است که جمعیت اندکی دارند، اما از همه‌ی مواهب برخوردارند. واقعا شرایط امروز ایران مصداق ضرب‌المثل قدیمی شده که از نخورده می‌گیرند و به خورده می‌دهند، چون همان طور که گفتم تورم مالیاتی است که به فقرا فشار می‌آورد.

او مسئولیت اصلی بانک مرکزی را پیشگیری از تورم دانست و گفت: وقتی بانک مرکزی مستقل نیست، وضعیتی مثل وضعیت ایران پدیدار می‌شود چرا که دولت بانک مرکزی را مجبور با چاپ پول می‌کند و در نهایت تورم به مردم تحمیل می‌شود. آن وقتی ما می‌شنویم که رییس کل بانک مرکزی نسبت به تضعیف حکمرانی ریال در اقتصاد اعتراض دارند.

او در جواب این پرسش که نرخ تورم در سال جاری به نظر شما به هدف دولت یعنی بازگشت به کانال بیست تا سی درصد نزدیک خواهد شد یا خیر؟ گفت: نه تنها امسال بلکه در سال آینده نیز به نظر من نرخ تورم بالاتر از چهل درصد باقی خواهد ماند.

این مدیر اسبق بانکی گفت: جامعه در حال تغییر وضعیت است. طبقه متوسط تحت تاثیر سیاست‌های اشتباه اقتصادی در حال از بین رفتن است و در نتیجه این اتفاق جامعه به دو طبقه فقیر و بسیار ثروتمند تقسیم می‌شود. در این جامعه طبیعتا توسعه‎ای رخ نمی‌دهد و فشار موجود بر بخش مولد نیز موید همین مدعاست.

دیگر خبرها

  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • فراجا اطلاعیه مهم صادر کرد+ جزئیات
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • جزئیات اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی تشریح شد
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال