Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@14:59:08 GMT

شوهر خاله دروغگو بازداشت شد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۵۱۲۰

شوهر خاله دروغگو بازداشت شد

ادعای دروغ مرد میانسال مبنی بر اینکه خواهرزاده همسرش روی او اسید پاشیده در تحقیقات پلیسی فاش شد.

روزنامه ایران: روز ۱۵ تیر این مرد به پلیس مراجعه کرد و در حالی که قسمتی از دست و صورتش با اسید سوخته بود گفت: خواهرزاده ۲۳ ساله همسرم و دوستش روی من اسید پاشیده‌اند.


وی در تشریح ماجرا گفت: من با همسرم از چند ماه قبل اختلاف شدید داریم و می‌خواهیم جدا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز با وانت بارم در حال رانندگی بودم که دو پسر جوان سوار بر یک دستگاه پژو پارس سد راهم شدند و در یک درگیری خیابانی روی من اسید پاشیدند.


وی در ادامه تحقیقات، انگیزه خواهرزاده همسرش را انتقام‌جویی از وی به‌دلیل اختلافی که با خاله‌اش دارد، عنوان کرد. به این ترتیب با ثبت این اظهارات، مأموران در گام بعدی به سراغ خواهرزاده مصدوم رفتند و او را دستگیر کردند.


سرهنگ «محمدرضا آمویی»، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در این باره به «ایران» گفت: نخستین بررسی‌ها از پسر جوان نشان داد که در این حادثه او و دوستش از سوی این مرد هدف اسیدپاشی قرار گرفته‌اند و دوستش در بیمارستان بستری شده و تحت درمان قرار دارد.


این پسر ۲۳ ساله در حالی که منکر اسید پاشی بود گفت: شوهر خاله‌ام قصد این کار را داشته، اما وقتی با مقاومت من و دوستم رو به رو شد اسید را روی دوستم ریخت و خودش نیز تا حدودی آسیب دید.


با ثبت اظهارات این فرد، مأموران، دایره تحقیقاتی خود را گسترده‌تر کردند و در بررسی میدانی و گرفتن اظهارات شاهدان و همچنین تحقیقات فنی دریافتند که ادعای پسر جوان صحت داشته و شوهرخاله‌اش اقدام به اسیدپاشی کرده و با شکایت واهی به پلیس سعی در گمراه کردن مأموران داشته است. با روشن شدن موضوع، مأموران آگاهی بار دیگر سراغ مرد ۴۰ ساله رفتند و او در برابر شواهد و قراین به اسیدپاشی اعتراف کرد. این فرد پس از معرفی به دستگاه قضایی، با قرار وثیقه راهی زندان شد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Y0e

منبع: فردا

کلیدواژه: بازداشت اسید پاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • زن جوان شوهر سابقش را کشت
  • سلاخی مرد جوان در چاقوکشی زن و شوهری | زن اردبیلی شوهر سابقش را کشت
  • (ویدئو) تصاویر هولناک از کفتار‌هایی که به خودشان هم رحم نمی‌کنند | خوردن گوش یک کفتار توسط دوستش!
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت