Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل ـ رامین حسین آبادیان: نیروهای ارتش سوریه به تازگی دستاوردهای زیادی را در مبارزه با تروریست های تکفیری داعش در این کشور محقق ساخته اند. ارتش سوریه موفق شده است شهر درعا را به کنترل کامل خود درآورد. نیروهای ارتش سوریه در جریان پاکسازی درعا دهها نفر از تروریست های تکفیری را به هلاکت رسانده و شماری دیگر را نیز به شدت زخمی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تمامی این ها اکنون دامنه عملیات های ضد تروریستی ارتش سوریه حتی به حماه و حمص نیز رسیده است.

اکنون می توان به ضرس قاطع گفت که تنها تعداد انگشت شماری از مناطقی در شمال و جنوب سوریه تحت سیطره تروریست های تکفیری و حامیان منطقه ای و بین المللی آنها قرار دارد. برخی از این مناطق در زمره مناطق کاهش تنش قرار می گیرند که البته از اهمیت بسزایی برخوردار هستند. مناطق تحت سیطره تکفیریها از چند جهت حائز اهمیت است که یکی از ویژگی های مهم آنها مرزی بودنشان است. 

این مناطقِ تحت تصرف تکفیریها به دلیل هم مرز بودن با دیگر کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تکفیریها با استفاده از این مناطق به راحتی می توانند میان کشورهای مختلف جابجا شوند. نکته دیگری که در خصوص این مناطق قابل ذکر است، این است که قدرت های بیگانه همچون ترکیه و ایالات متحده آمریکا در تصرف مناطقی از شمال و جنوب سوریه دخیل بوده و به تروریست های تکفیری کمک رسانی می کنند. 

پر واضح است که در شرایط کنونی ترکیه و مزدوران آن یعنی نیروهای موسوم به «ارتش آزاد» در شمال غربی سوریه و همچنین محور جنوبی این کشور مستقر هستند. این درحالی است که پایگاه های ایالات متحده آمریکا نیز در جنوب غرب سوریه واقع شده اند و از این حیث کاملا واضح به نظر می رسد که آمریکایی ها و ترکیه ای ها در سوریه دخالت مستقیم دارند و از مرحله مداخله غیرمستقیم عبور کرده اند. 

در جنوب غربی سوریه همچنین رد پای رژیم صهیونیستی نیز دیده می شود و می توان به ضرس قاطع گفت که صهیونیستها و آمریکایی ها در جنوب غرب سوریه به صورت مشترک با یکدیگر همکاری می کنند. استقرار آمریکایی ها و صهیونیست ها در جنوب غرب سوریه و ترکیه در شمال این کشور نشان از آن دارد که قدرت های بیگانه همچنان از تلاش خود برای تجزیه سوریه و مرزبندی این کشور دست نکشیده اند. 

برهمین اساس، ناگفته پیداست که آمریکایی ها برخلاف ادعاهایشان مبنی بر بررسی خروج از سوریه، به دنبال تجزیه و تقسیم این کشور هستند تا به زعم خود سوریه را به چند دولت کوچک تقسیم کنند. در این میان، ترکیه نیز تمام تلاش خود را به کار بسته است تا اراضی تحت تصرف مزدورانش یعنی ارتش آزاد به کنترل نیروهای سوری درنیاید تا بدین ترتیب نفوذ آنکارا در سوریه همچنان به قوت خود باقی بماند.

با تمامی این ها نیروهای مقاومت سوری تاکنون لحظه از تداوم عملیات آزادسازی اراضی خود از لوث تروریست های تکفیری دریغ نکرده اند. نیروهای ارتش سوریه درحالی به عملیات های آزادسازی و پاکسازی مناطق تحت تصرف تکفیریها ادامه می دهند که آمریکایی ها دمشق را تهدید به حمله نظامی کرده اند. ایالات متحده آمریکا مدعی شده که در صورت تعرض به نیروهایش در مناطق مرزی، واشنگتن به صورت مستقیم علیه سوریه دخالت نظامی صورت خواهد داد. 

لذا کاملا واضح به نظر می رسد که عزم نیروهای مقاومت سوری برای آزادسازی وجب به وجب خاک این کشور علیرغم تهدیدات گسترده آمریکایی ها به مداخله نظامی، جزم است. دولتمردان سوری تاکنون نشان داده اند که شجاعت، تصمیم اول و آخر آنها برای مقابله با تهدیدات بیگانگان ازجمله تهدیدات ایالات متحده آمریکا بوده است. درهمین ارتباط، یکی از وزرای دولت سوریه اخیرا تأکید کرده است: «سوریه از شمال تا جنوب متعلق به مردم این کشور است و در نهایت یا با راهکار مسالمت آمیز یا با جنگ آزاد خواهد شد». 

اکنون نیروهای سوری در صدد هستند تا شعار «آزادسازی از شمال تا جنوب» را در عرصه عمل به منصه ظهور برسانند. نیروهای ارتش سوری به خوبی می دانند که اکنون نوبت به مناطق مرزی رسیده است که می بایست از لوث تروریست های تکفیری آزاد شوند. نکته قابل تأملی که وجود دارد این است که امروز بخش عمده ای از مردم سوریه با نیروهای مقاومت خود همبستگی دارند و با آنها هم صدا و هم نوا هستند. 

اگر تا دیروز گروه های تروریستی می توانستند بخشی از مردم را با تهدید و یا تطمیع به سمت خود سوق دهند، امروز و در سایه تحقق پیروزی های فراوان مقاومت در عرصه میدانی کمتر کسی از غیرنظامیان یافت می شود که تحت تأثیر تکفیریها به صفوف آنها بپیوندد. امروز دیگر گروه های تروریستی هیچ جایگاهی در بطن جامعه سوریه ندارند. امروز گروه های تروریستی می دانند که نمی توانند همچون گذشته با استفاده از زور و سلاح، غیرنظامیان را وادار به عدم دفاع از حریم خود کنند.

این نکته را نیز باید در نظر گرفت که نیروهای ارتش سوریه پس از آزادسازی درعا امروز با روحیه ای دو چندان به فکر آزادسازی مناطق مرزی خود در شمال و جنوب هستند و هیچ چیزی نمی تواند عزم آنها برای تحقق این خواسته را خدشه دار کند. درعا از اهمیت استراتژیکی برخوردار بود که آزادسازی آنها به همان اندازه ای که موجب تقویت روحیه نیروهای مقاومت شد، روحیه تروریست های تکفیری و حامیان آنها را در هم شکست. 

استان درعا (به عربی: محافظة درعا)، نام استانی در کشور جمهوری عربی سوریه است. این استان در جنوب کشور واقع است. این استان، از شمال به استان ریف دمشق، از جنوب به کشور اردن، از مغرب به استان قنیطره و از مشرق به استان سویداء محدود شده‌است. استان درعا منطقه‌ای بیابانی است که به سهل حوران معروف است. مساحت این استان در حدود ۳۷۳۰ کیلومتر مربع است. آزادسازی درعا توسط ارتش سوریه ضربه سختی را به پیکره تکفیریها وارد کرده و آنها هم اکنون شاهد صفوف ازهم پاشیده خود هستند.

منطقه باستانی درعا که دشت معروف «حوران» نیز در آن قرار دارد، با ۳ هزار و ۷۳۰ کیلومتر یکی از ۱۴ استان سوریه است که با توجه به مساحت کم آن بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲۲ میلیونی سوریه را در خود جای داده و با توجه به فاصله کمتر از ۵۰ کیلومتری آن با دمشق از مناطق پرجمعیت این کشور به شمار می رود و شهر 'بصری شام' و آمفی تئاتر باستانی بصری شام در این استان قرار دارد.

لذا اکنون پس از آزادسازی درعا، ارتش سوریه با فراغ بال بیشتری به عملیات های ضد تروریستی خود در مرزهای جنوبی و شمالی ادامه می دهد. ارتش سوریه درحال حاضر به دنبال آن است تا ارتباط رژیم صهیونیستی با تکفیریها را در مناطق جنوبی قطع کند. این درحالی است که یکی دیگر از اهداف ارتش سوریه حفظ مناطق کاهش تنش است. دولتمردان دمشق به خوبی می دانند که کوتاه شدن دست صهیونیستها از مناطق مرزی به مثابه امضای حکم مرگ تکفیریهاست. 

برنامه دیگر دولت دمشق جدا کردن مناطق تحت سیطره تروریست های تکفیری از یکدیگر است. بدین ترتیب، این استراتژی به ارتش سوریه کمک می کند تا خطوط امدادرسانی تکفیریها به یکدیگر در مناطق مختلف مسدود شده و آنها نتوانند در صورت لزوم به یکدیگر امدادرسانی کنند. ارتش سوریه به خوبی می داند که برای جداسازی مناطق تحت سیطره تکفیریها، می بایست گذرگاه های واقع در میان آنها را به کنترل کامل خود درآورد.

کد خبر 4346984 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا دمشق سوریه ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ روسیه رژیم صهیونیستی سوریه ایران عراق فلسطین ناتو ولادیمیر پوتین عربستان سعودی اتحادیه اروپا افغانستان ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یکمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۴

نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا با تاکید بر اینکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مانعی بر سر راه‌حل ۲ دولتی میان این رژیم و فلسطین است، گفت نتانیاهو باید استعفا کند.

 «نانسی پلوسی» در جریان مصاحبه با شبکه «آر.تی‌.ای» ایرلند در مورد پیامدهای حمله رژیم صهیونیستی علیه غزه که جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته است، گفت از آنچه «حق» صهیونیست‌ها برای «دفاع از خود» می‌داند، حمایت می‌کند، اما افزود: «ما سیاست و اقدمات بنیامین نتانیاهو را رد می‌کنیم.»

رئیس سابق دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «وحشتناک است. چه چیزی بدتر از کاری که نتانیاهو در پاسخ به هفت اکتبر انجام داده است؟ او باید استعفا کند. او در نهایت مسؤول است.»

پلوسی ضمن انتقاد از مدیریت نتانیاهو، به حمایت از رژیم صهیونیستی متعهد باقی ماند، زیرا به گفته او، «در آنجا این کار، منافع امنیت ملی ایالات متحده است.» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا گفت نتانیاهو «سال‌ها است» مانعی برای صلح در منطقه بوده است.

پلوسی گفت: «نمی‌دانم او از صلح می‌ترسد، از صلح ناتوان است یا فقط خواهان صلح نیست، اما او مانعی بر سر راه‌حل ۲دولتی بوده است. من بر کلمه راه‌حل تاکید می‌کنم.»

آمریکا فرستاده ویژه جدید برای غزه منصوب می‌کند ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۳

طبق منبعی آگاه به برنامه‌های «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، قرار است به زودی «لیز گراند» رئیس موسسه صلح ایالات متحده به عنوان مسؤول تام‌الاختیار برای کمک‌های بشردوستانه به غزه منصوب شود.

 «لیز گراند» جایگزین «دیوید ساترفیلد» فرستاده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه خاورمیانه خواهد شد؛ فرستاده‌ای که در تاریخ ۱۵ اکتبر، یک هفته پس از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی به این سمت منصوب شده بود.

یک منبع آگاه به برنامه‌های دیوید ساترفیلد به پایگاه خبری هاف‌پست گفت که او به کار خود در وزارت امور خارجه به عنوان مشاور ارشد ادامه خواهد داد. برای اولین بار این پایگاه خبری آمریکایی بود که در ماه ژانویه گزارش کرد که ساترفیلد مقام خود را به عنوان فرستاده ترک خواهد کرد.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند به‌رغم آنچه جو بایدن وعده داد بود تا وضعیت درد و رنج فلسطینیان را بهبود ببخشد، اما کارزار جنگی رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد آمریکا به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد.

«لیز گراند» که پیشتر مقام رسمی سازمان ملل متحد هم بود، در بحران‌های انسانی دیگری از جمله در یمن فعالیت کرده است.

او در میان کارشناسان امداد چهره‌ای شناخته شده است اما دوران تصدی او در موسسه صلح ایالات متحده (USIP) – به عنوان یک اندیشکده غیرحزبی با هدف پایان دادن به درگیری‌ها – در طول جنگ غزه بحث برانگیز شده است.

در اوایل سال جاری میلادی چندین تن از کارکنان، این موسسه صلح را به انجام «اقدامات ناکافی» در راستای کاهش تنش‌های اسرائیل-فلسطین و اتخاذ «رویکرد سیاسی امن نسبت به بحران غزه» متهم کردند.

یکی از همکاران گراند که نسبت به برنامه‌های او مطلع است، گفت که لیز گراند این موسسه صلح را برای پنج ماه ترک خواهد کرد.

سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا و موسسه صلح USIP هنوز به درخواست اظهار نظر در این رابطه پاسخی نداده‌اند.

تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۴:۲۱

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» با اشاره به حملات حزب الله لبنان به شهرها و شهرک های صهیونیست نشین و مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در نوار مرزی شمال فلسطین اشغالی نوشت: شهر «کریات شمونه» به شهر ارواح تبدیل شده است.

روزنامه جروزالم پست با اشاره به اینکه در پی حملات مقاومت اسلامی لبنان، شهر صهیونیست نشین «کریات شمونه» به عنوان بزرگترین مرکز جمعیتی در شمال فلسطین اشغالی پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تخلیه شده است، افزود که با ادامه عملیات مقاومت اسلامی لبنان در حمایت از جبهه نوار غزه و پاسخ حزب الله به حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان، کریات شمونه به شهر ارواح تبدیل شده است.

تعداد بازدید : 33 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

جروزالم پست با اشاره به اینکه در شهر کریات شمونه هیچ نیروی اورژانسی وجود ندارد، نوشت: تردد در این شهر به قدری کم است که شهرداری، چراغ های راهنمایی را خاموش کرده و تنها یک سوپرمارکت در آن فعال است که نزدیک ظهر تعطیل می شود و گرگ ها و حیوانات وحشی شب ها در این شهر پرسه می‌زنند.

این روزنامه با تاکید بر اینکه بیشتر صهیونیست های آواره شده از کریات شمونه تصمیم گرفته اند به این شهر بازنگردند، افزود که هر چه ابهام درباره درگیری با لبنان طول بکشد، احتمال اینکه صهیونیست ها بصورت دائم از این شهر خارج شوند، افزایش می‌یابد.

به نوشته این روزنامه صهیونسیتی، واقعیت های میدانی در شهرک های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی نشان می دهد که نوار مرزی شمال فلسطین اشغالی با جنوب لبنان به عمق پنج کیلومتر به یک منطقه امنیتی برای صهیونیستها تبدیل شده است.

این روزنامه فاش کرد که با توجه به پرتاب روزانه موشک‌ از لبنان، کابینه رژیم اسرائیل ۴۳ منطقه را در عمق پنج کیلومتری مرز با لبنان از دریای مدیترانه در غرب گرفته تا بلندی‌های اشغالی جولان در شرق تخلیه کرده است.

جروزالم پست افزود که این امر منجر به ایجاد یک منطقه امنیتی در داخل سرزمین های اشغالی فلسطین در امتداد کل مرز شمالی شده است.

به نوشته این روزنامه، بیش از ۶۰ هزار صهیونیست از شمال فلسطین اشغالی آواره شده اند و در حال حاضر در هتل ها، نزد اقوام یا دوستان یا در خانه های اجاره ای زندگی می کنند.

جروازالم پست اشاره کرد که مقامات کابینه رژیم اسرائیل به روسای شهرها و شهرک های شمالی فلسطین اشغالی گفته اند که به دلیل تنش ادامه دار و احتمال وقوع درگیری بزرگ احتمال دارد مدارس در سال تحصیلی در اول سپتامبر باز نشوند.

مشاهدات «دیوید ازولای» شهردار شهرک صهیونیست «المطلله» حاکی است که هر ۲ روز یک بار، یک موشک بر روی یک خانه فرود می آید و به ویژه موشک های ضد تانک «کورنت» مرگبار بوده است.

وی گفت که ۱۳۰ واحد مسکونی از ۶۰۰ واحد مسکونی این شهرک صهیونیست نشین آسیب دیده اند و برخی به طور کامل ویران شده اند.

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح

آسوشیتدپرس تصاویر ماهواره‌ای را منتشر کرد که حاکی از ایجاد یک اردوگاه بزرگ در رفح است؛ جایی که ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد تا قبل از عملیات برنامه ریزی شده، آوارگان را از آنجا تخلیه کند.

طبق گزارش این خبرگزاری، به نظر می‌رسد، یک مجتمع چادری جدید در نزدیکی خان یونس در جنوب نوار غزه ساخته شده است.

این تصاویر پس از انتشار گزارشی مبنی بر آماده شدن ارتش اشغالگر برای تکمیل مقدمات و آماده سازی عملیات زمینی در رفح و یک روز پس از تهدید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل مبنی بر اینکه «در روزهای آینده فشار نظامی بر حماس را افزایش خواهیم داد» منتشر شد.

این در حالی است که «ضیاء رشوان» رئیس سرویس اطلاع‌رسانی مصر خبر منتشره در یکی از روزنامه‌های مهم آمریکایی را مبنی بر اینکه مصر با طرف اسرائیلی درباره طرح‌هایی برای یورش احتمالی به رفح گفت‌وگو کرده، قاطعانه رد نمود.

رشوان تاکید کرد: در موضعگیری ثابت مصر که بارها از سوی سران سیاسی اعلام شده، این یورش که به کشتارها و تلفات انسانی بزرگ و ویرانی گسترده منجر و بر رنج و مشکلات ملت فلسطین در نوار غزه طی ۲۰۰ روز حملات خونبار اسرائیل افزوده خواهد شد، کاملا رد است.

همچنین منابعی اعلام کردند، ارتش خیلی زود عملیات زمینی در رفح را آغاز می‌کند و این عملیات شامل خارج کردن تعداد زیادی از ساکنان است.

بر اساس گزارش کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم دو تیپ را که تاکنون در مرزهای شمالی خدمت می‌کردند در هفته‌های اخیر برای مأموریت در نوار غزه آماده کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی رزمایش‌هایی را در چارچوب آمادگی برای جنگ غزه برگزار کرد. این رزمایش درباره روش‌های جنگ و درس گرفتن از نتایج جنگ کنونی غزه بود.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی تیپ‌های ذخیره را قبل از اینکه وارد غزه کند بعد از آموزش و تمرین به منطقه الکرمل منتقل می‌کند.

ادعای پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

 سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی نیست.

 حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت

رسانه عرب زبان رای‌الیوم نوشت که «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت که پیشنهادهایی را برای دستیابی به آتش بس در غزه مطرح کرده اند.

به گزارش رای الیوم، منابع عالی رتبه فاش کردند که حماس طی هفته های اخیر پیشنهادهای زیادی برای تسهیل در روند دستیابی به آتش بس در غزه دریافت کرده است.

این منابع به رای الیوم اعلام کردند: از بارزترین این پیشنهادها که از سوی کشورهای عربی صاحب نفوذ در منطقه به حماس ارائه شده، خلع سلاح کامل و آماده سازی آن برای وارد شدن به یک فرآیند سیاسی بزرگ است.

منابع یادشده بیان کردند که پیشنهاد خلع سلاح جنبش حماس موضوع جدیدی نیست، اما در برهه اخیر به شکل گسترده در میز مذکرات مطرح شده که این جنبش در ازای آن، به امتیازهای سیاسی در زمینه اوضاع داخلی فلسطین دست یابد و حمایت گسترده ای از حماس از سوی کشورهای عربی دریافت کند.

این منابع تاکید کردند که حماس همه این پیشنهادها را قاطع رد کرد و آن را به مثابه عبور از خطوط قرمز خود دانست.

منابع مذکور افزودند، آنچه حماس را نگران می‌کند، میزان همسویی کشورهای عربی برای برچیدن سلاح آن است. روند این تحولات در زمینه پرونده فلسطین خطرناک و بی سابقه و مطابق با شروط بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ ۲۰۰ روزه غزه است.

رای الیوم نوشت: این در حالی است که «اسامه حمدان» از رهبران حماس آب پاکی را روی دست مطرح کنندگان این پیشنهادها ریخت و گفت که ایده خلع سلاح مقاومت ساده لوحانه و نه منطبق بر واقعیت هاست و از عرصه به در کردن مقاومت، توهمی بیش نیست.

در همین حال، «ابراهیم المدهون» تحلیلگر امور سیاسی در این زمینه گفت: بحث خلع سلاح دقیق نیست. سعی حماس همواره تشکیل دولت فلسطین بوده است. درست است که حماس دنبال این هدف یعنی تشکیل دولت فلسطین است، اما نمی خواهد راهی را برود که دیگر گروه های فلسطینی رفتند و هرگز امتیازدهی بزرگ را نخواهد پذیرفت. حماس تاکنون درباره موضوع خلع سلاح بحثی نکرده است.

 

دیگر خبرها

  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • بازگشت چند تیپ از ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از نوار غزه
  • ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله
  • باران همچنان در این مناطق می‌بارد | شدت بارش‌ها در ۵ استان | وزش باد شدید و گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور
  • ۳ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «ورونژ» روسیه سرنگون شدند
  • دومین شکست بزرگ اطلاعاتی اسرائیل پس از طوفان الاقصی چیست؟
  • ۲۰۰ روز پس از طوفان‌الاقصی/ درگیری‌های شدید در شمال غزه و حملات توپخانه‌ای به جنوب و مرکز
  • هشدار هواشناسی برای رعد و برق و بارش‌های رگباری در این استان‌ها
  • صدور هشدار هواشناسی برای بارش‌های رگباری در نوار غربی کشور