Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@16:38:53 GMT

مرگ جاده چالوس نزدیک است

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۵۲۱۲

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان البرز از اتمام ساخت تونل انتقال آب رودخانه کرج به تهران خبر داد و گفت: انتقال تونلی آب رودخانه کرج به تهران باید به گونه‌ای باشد که به اقتصاد و محیط زیست رودخانه لطمه‌ای وارد نشود.

داوود نجفیان  در خصوص آخرین وضعیت تونل انتقال آب رودخانه کرج به تهران گفت: ساخت این تونل به پایان رسیده، اما هنوز تصفیه‌خانه شماره شش این پروژه تکمیل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفیان افزود: با پایان این تصفیه‌خانه حداکثر تا آخر امسال کار انتقال آب رودخانه کرج به تهران از طریق تونل آغاز خواهد شد.

وی در خصوص تبعات زیست‌محیطی که تونل انتقال آب می‌تواند برای جاده چالوس و پایین دست تونل داشته باشد نیز خاطرنشان کرد: ما نیز نگران این موضوع هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای البرز در پاسخ به اینکه با انتقال تونلی آب تکلیف حق‌آبه رودخانه کرج چه خواهد شد اعلام کرد: برآورد حق‌آبه رودخانه کرج به محیط زیست واگذار شده و این سازمان با انجام یک پژوهش برآوردی از میزان حق‌آبه کرده است. بحث ما در خصوص برآورد حق‌آبه این است که علاوه بر نیاز زیست محیطی رودخانه باید به تاثیر رودخانه در تغذیه آبخوان‌های استان نیز توجه شود، زیرا رودخانه در این زمینه نقش زیادی دارد، بنابراین پس از انتقال تونلی آب، با برآورد زیست محیطی و آبخوانی حق‌آبه رودخانه کرج، این میزان باید در دوره‌های مختلف به پایین دست رهاسازی شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: این انتقال آب باید به گونه‌ای باشد که به اقتصاد و محیط زیست رودخانه کرج لطمه‌ای وارد نشود.

پیش از این فردین حکیمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز، در گفتگو با ایسنا از انتقال تونلی آب رودخانه کرج ابراز نگرانی کرده بود.

حکیمی خاطرنشان کرده بود که مطالعه میزان حق‌آبه زیست محیطی رودخانه کرج به ما این اجازه را خواهد داد تا با پشتوانه‌ای علمی به این موضوع بپردازیم ضمن اینکه موضوع در شورای حفاظت از منابع آب استان مصوب و از طریق سازمان حفاظت محیط زیست کشور نیز دنبال خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جاده چالوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از سد کارون ۳ به شهرستان ایذه با احداث تونل آغاز شده است و در صورت تامین اعتبار تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

محمد خانچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: یکی از مهمترین مصوبات سفر ریاست جمهور به استان آغاز عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از دریاچه کارون ۳ به ایذه و پس از آن باغملک، قلعه‌تل، رامهرمز، هفتکل و مناطق اطراف برای آب شرب و کشاورزی بود که باید سال‌ها پیش انجام می‌شد.

وی افزود: با اجرای این پروژه انتقال آب اراضی ایذه، باغملک، رامهرمز و مناطق اطراف از لحاظ کشاورزی متحول می‌شود و با اجرای طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری زمین‌های مسیر را تا جایی که بودجه تخصیص داده شود، آماده خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: طرح آب‌رسانی به شهرهای شمال شرق استان با هدف تأمین کمی و کیفی آب شرب شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداود، صیدون، رامهرمز، هفتکل و ۶۸۹ روستای تابع با جمعیتی بالغ بر ۷۳۰ هزار نفر به میزان ۶۲ میلیون مترمکعب، تأمین آب کشاورزی ۲۰ هزار هکتار زمین و توسعه ۴۰ هزار هکتار باغ‌های دیم به میزان ۹۸ میلیون مترمکعب خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: فعالیت این پروژه از جمله احداث تأسیسات برداشت آب و تونل به طول ۹۰۰ متر و با ظرفیت ۱۱.۱ مترمکعب بر ثانیه و احداث ایستگاه پمپاژ با همین ظرفیت، حفر تونل انتقال آب به طول ۴.۵ کیلومتر، احداث تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۵۶ هزار مترمکعب در شبانه‌روز، احداث پل به طول ۱۲۰ و عرض شش متر، اجرای پست برق ۴۰ مگاواتی و شبکه‌ی فشار قوی، اجرای خط انتقال آب شرب ۱۵۰۰ میلی‌متر به طول ۲۵ کیلومتر و آب کشاورزی به قطر ۸۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیمتر به طول ۱۰۵ کیلومتر است.

خانچی با اشاره به اینکه اعتبار مورد نیاز پروژه هشت هزار میلیارد تومان است، گفت: فاز نخست که در حوزه شهرستان ایذه است با عملیات احداث تونل آغاز شده است و در صورتی که مشکل تأمین اعتبار و بودجه ایجاد نشود، این پروژه در شهرستان ایذه تا سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید و سرانجام پس از سال‌ها انتظار مردم ایذه می‌توانند از آن استفاده کنند.

کد خبر 747184

دیگر خبرها

  • پاک‌سازی پارک جنگلی و دوشنبه بازار فیض آباد از زباله‌های پلاستیکی
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • پاکسازی حاشیه پارک جنگلی برم و سرچشمه رودخانه شش پیر سپیدان
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • مفقودی یک نفر در رودخانه چالوس صحت ندارد
  • سدسازی؛ مسیری برای توسعه پایدار یا نابودی اکوسیستم‌ها؟ 
  • شیرجه پراید سفید رنگ به رودخانه مرزن آباد در جاده چالوس
  • سقوط یک پراید به رودخانه در جاده چالوس/ عکس
  • انتقال روزانه زباله به تموشل لاهیجان به ۱۸۰ تن رسید