Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@20:50:27 GMT

مدیریت نامناسب بحران های خوزستان را تشدید کرده است

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۵۶۷۱

مدیریت نامناسب بحران های خوزستان را تشدید کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی زاده سه شنبه شب در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان در شهرستان هویزه عنوان کرد: دومین شورای مهم استان پس از شورای تامین، شورای بحران است. جلسات این شورا باید به صورت کارشناسی و تخصصی برگزار شود. حضور در شهرستان هویزه که سرتاسر آن یادمان های شهدا است، مسئولیت مدیران را دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیر ساخت ها در استان خوزستان توسعه نیافته است و همین مسئله یکی از اصلی ترین دلایل عقب افتادگی استان محسوب می شود، متاسفانه بسیاری از مسائل استان به صورت موقتی پیگیری می شود.

حاجی زاده تصریح کرد: شرایط خشکسالی وضعیت فعلی آب استان را دشوار تر کرده است. در سال های اخیر آورد آب سد های استان کاهش چشمگیری پیدا کرده است. در پائین دست سدها، بارش خوبی صورت گرفت اما این بارش ها در  فصل بهار و در پائین دست سد ها رخ داده به همین دلیل تاثیری بر روی میزان ذخیره سدها نداشت.

وی گفت: استان خوزستان در چند بحران وضعیت بسیار بدی دارد. وضعیت اقلیمی و مدیریت نامناسب، شرایط بحران های استان را تشدید کرده است. در صورتی که چنین روندی ادامه پیدا کند، زندگی نسل آینده را به خطر خواهیم انداخت.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان اظهار کرد: ٣٦٠ هزار هکتار کانون گرد و غبار در خوزستان شناسایی شده و وضعیت خشکسالی این کانون ها را تشدید می کند. در طول یک سال گذشته، ٤٠ هزار هکتار نهال کاری صورت گرفت اما این حجم نهال کاری نمی تواند مشکلات گرد و غبار استان را حل کند.

حاجی زاده تصریح کرد: یکی از نواقص مدیریتی در استان بی توجهی به بخش پیش بینی و پیشگیری است. باید در تفکر مدیران ما این بحث جا بیفتد که هزینه کردن در بخش پیش بینی و پیش گیری سرمایه گذاری است.  در دو سال اخیر تهدیدات در حوزه آب و برق به فرصت تبدیل شده است اما به دلیل اینکه حجم عقب افتادگی در استان بسیار زیاد است، باز هم جای کار بسیاری وجود دارد.

وی گفت: اتفاقاتی که در آبادان و خرمشهر رخ داد با یک حرکت جهادی مدیریت شد. نباید بگذاریم تا مسئله ای که در آبادان و خرمشهر رخ داد در هویزه نیز تکرار شود. مردم این خطه سزاوار شرایط نرمال در حوزه آب و برق هستند.

حاجی زاده اظهار کرد: باید پذیرفت که در این منطقه فعالیت چندانی انجام نگرفته است. نیازمند یک حرکت جهادی در این بخش هستیم. خوشبختانه به برکت زوار امام حسین ( ع ) فعالیت های خوبی صورت گرفته است که باید تداوم یابد.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان تصریح کرد: شهر رفیع باید با سرعت بسیار زیادی ایستگاه آب و برقش بازسازی شود. در بخش فاضلاب شهری نیز باید پروژه های جدیدی شروع شود و یا اینکه این شبکه را ترمیم کنند. پلیس آب در منطقه فعال شود.

وی گفت: باید مدیریت کنیم تا آب از طریق کرخه نور وارد هویزه شود. نباید بگذاریم تا هویزه شبیه آبادان و خرمشهر شود.

 مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان اظهار کرد: آب بسته بندی در یک سوله ذخیره شود که صورتی که آب نرسید مورد استفاده قرار بگیرد.

کد خبر 4350073

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت بحران خوزستان هویزه بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد مشهد شیراز بیرجند مجلس شورای اسلامی دهه کرامت سانحه تصادف یاسوج خطبه های نماز جمعه حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور

به گزارش «تابناک»، حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت سیل و آبگرفتگی در کشور اظهارداشت: در حال حاضر در استان‌های هرمزگان، کرمان، بوشهر و جنوب فارس وضعیت عادی، نرمال و پایدار شده و تمرکز ما در مدیریت بحران بر جنوب استان سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: میانگین بارش در یک سال در کل استان سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر بوده که در ۲۴ ساعت گذشته در زرآباد به میانگین ۲۷۰ میلیمتر رسیده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشو ادامه داد: اسفند پارسال بارش‌ها طی دو هفته ۲۳۰ میلیمتر در استان رسید بود ولی در کمتر از ۲۴ ساعت در شهرهایی مانند زرآباد به ۲۷۰ میلیمتر رسیده که سه برابر بارش‌های سیستان و بلوچستان طی یک سال بوده و این مساله بسیار اهمیت داشت.

ظفری گفت: حدود ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تأثیر این سیلاب‌ها قرار گرفتند که از این تعداد ۴۰۰ روستا برق آنها توسط همکاران ما در وزارت نیرو برای حفظ جانشان قطع و بخشی هم به دلایل دیگر قطع شده بود و ۹۰ درصد برق مناطق قطع شده در حال حاضر وصل است.

وی بیان داشت: حدود ۷۰ روستا آب آنها به دلیل گل آلود و سیلاب بودن قطع شده است که امدادرسانی به این روستاها توسط ۱۲۰ تیم از هلال احمر در کنارک در حال انجام است و در استان سیستان و بلوچستان سه محور اصلی و ۱۴ محور فرعی مسدود شده است که امدادرسانی از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتش و هلال احمر در حال انجام است و با فروکش کردن آب محورها بازگشایی می‌شود و دسترسی آغاز خواهد شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه سد کهیر که بالادست سد کنارک است، گفت: این سد ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که طی ۲۴ ساعت این ظرفیت تکمیل و به ۳۴۵ میلیون متر مکعب رسیده است. همچنین سد کهیر اولین بار است که تکمیل و آبگیری شده و اگر نبود منطقه جنوب را با مشکل وخیم مواجه می‌کرد.

ظفری اعلام کرد: فیبر نوری در شهرهای قصرقند، نیکشهر، خاش و ایرانشهر قطع است و تا پایان وقت امروز ارتباط فیبر نوری این مناطق وصل و تعاملات اینترنتی و خطوط تلفنی وصل خواهد شد. در استان هرمزگان بارش‌ها بسیار زیاد بود و دیروز حجم بارش‌ها زیادتر شد و در بخش‌هایی از معابر در شهر بندرعباس آب گرفتگی رخ داد که در حال حاضر برطرف شده است. گروه‌های جهادی و مجموعه‌های دولتی در این استان ورود یافته و حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد موقتاً ارتباط آنها قطع است که تا امروز بعد از ظهر وصل می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: همه راه‌های اصلی استان هرمزگان باز است و در حوزه دریایی این استان مشکلی وجود ندارد و فیبر نوری در استان وصل است و ارتباطات مشابه شرایط عادی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در استان کرمان راه‌های اصلی باز ولی راه‌های فرعی قطع است که توسط نیروهای پلیس برای حفظ جان مردم بسته شده و با فروکش کردن آب این راه‌ها باز خواهد شد. همچنین آب، گاز و فیبر نوری در این استان بخش‌هایی که روز گذشته دچار اختلال شده بود امروز پنجشنبه وصل شده است و با و با لایروبی‌هایی که در رودخانه‌های فصلی در ۶ ماه گذشته صورت گرفته است خدا را شکر سیلاب خسارت چندانی را با توجه به برآوردها به زیرساخت‌های استان کرمان وارد نکرده است.

وی یادآور شد: در استان‌های بوشهر و جنوب فارس هم خسارت به زیرساخت‌ها زیاد نبوده است و سایر مناطق از جمله جنوب سیستان و بلوچستان توسط گروه‌های دولتی و جهادی تا رسیدن وضعیت به شرایط نرمال ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی تیم مشترک مدیریت بحران تهران به مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • قطعی آب ۲۰ روستا و قطع برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • مدارس این دو شهر تعطیل شد
  • شدت بارندگی در سیستان و بلوچستان / مدارس ۱۱ شهرستان غیرحضوری شد