Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گناوه- ايرنا- مديرکل راهداري و حمل ونقل جاده اي استان بوشهر گفت: اين استان در زمينه تجهيز جاده ها به سيستم دوربين هوشمند درکشور پيشتاز است که مهم تاثير زيادي در کاهش تلفات داشته است.

حميدرضا علم روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا در بندرديلم افزود: تا پيش از تجهيز به سيستم دوربين هوشمند، تلفات زيادي در جاده ديلم - گناوه رخ مي داد که پس از نصب، ميزان تلفات کاهش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت: محور برازجان - اهرم و سه راهي سيراف به جم در صورت تخصيص اعتبار سال جاري به دوربين هوشمند تجهيز خواهد شد.
مديرکل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان بوشهر گفت: دولت با وجود مسائل و مشکلات مالي گريبانگير در زمينه راه ها به مطالبات مردم پاسخ گفته و مسير ديلم – گناوه که يکي از محورهاي پرحادثه استان بوشهر بود را با اختصاص اعتبار لازم دو بانده کرده است.
وي، محور ديلم - سياهمکان- گچساران را از راه هاي ارتباطي مهم و بين استاني دانست و گفت: اعتبار لازم براي طرح مطالعات توجيهي، فني و اقتصادي اين مسير درسال جاري تخصيص و اميدواريم عمليات اجرايي 20 کيلومتر آن درسال آينده شروع شود.
مديرکل راهداري وحمل ونقل جاده اي استان بوشهر اظهارداشت: با پيگيري هاي نماينده بوشهر، گناوه و ديلم و مسئولان ارشد استان در تفاهم نامه اي مقرر شد پنج کيلومتر از محور ديلم به بهبهان با محوريت ابتداي روستاي عامري تا گردنه اسخي با اعتبار 40 ميليارد ريال دو بانده شود.
وي گفت: پنج کيلومتر باقي مانده از ابتداي شهر ديلم تا گردنه روستاي عامري نيز که از مطالبات شهروندان ديلمي است دراولين فرصت پس از مناقصه عمليات اجرايي آن آغاز خواهد شد.
علم افزود: باتوجه به اينکه تجهيزات و ماشين آلات در زمان بحران نقش اساسي دارد يک دستگاه کمرشکن در ديلم وجود دارد که با تخصيص اعتبار، يک کمرشکن و لودر در چند روز آينده در اختيار اين شهرستان قرار خواهد گرفت.
وي يادآورشد: 4300 کيلومتر از راه هاي استان بوشهر توسط راهداري و حمل ونقل جاده اي اين استان نگهداري مي شود.
شهرسان ديلم با 34 هزارنفر جمعيت در 200 کيلومتري شمال مرکز استان بوشهر و در همسايگي استان خوزستان قراردارد.
6164/7215/6043
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه