Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو روز گذشته نشست مسئولان استانی حزب کارگزاران سازندگی با حضور اعضای شورای مرکزی این حزب برگزار شد و از برنامه انتخاباتی آنها برای ۱۴۰۰ رونمایی شد. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸ سیاسی سیاست ایران نظرات

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، نشست فصلی حزب کارگزاران سازندگی با حضور دبیران استانی این حزب روز 25 تیر ماه در ساختمان دایره المعارف اسلامی بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

توضیح کرباسچی درباره سازوکار پارلمان اصلاحات با 600 عضو

نشستی که در آن اکثریت اعضای شورای مرکزی، دبیران و رؤسای استانی این حزب نیز حضور داشتند. در این نشست که بعد از دو روز مشروح صحبت‌ سخنرانان آن بیرون آمده، معلوم شد که کارگزارانی‌ها اولین حزب اصلاح‌طلب هستند که مقدمات حضور در انتخابات مجلس یازدهم و همچنین انتخابات 1400 را استارت می‌زنند.

این مسئله از صحبت‌های محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی این حزب برمی‌آید.

وی در نشست دو روز پیش کارگزاران درباره برنامه‌های انتخاباتی حزب چنین گفته است: "باید فعالیت‌های خود را آغاز کنیم. به‌ویژه اینکه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز در حال ترمیم بدنه و سازوکار خودش است و باید در آنجا هم نقش‌آفرینی کنیم. اگر چه باید در حوزه‌های مدیریتی جای خود را به جوان‌ترها بدهیم اما بهتر است در اینگونه تصمیم‌گیری‌ها افراد کارکشته حضور داشته باشند.مسلما همچون همیشه در انتخابات شرکت خواهیم کرد و اگر زمانی می‌گفتیم با اصلاح طلبان تعامل کنیم، این بار می‌توانیم نسبت به نیروهای معتدل دیگر هم نظری داشته باشیم."

محسن هاشمی در نشست کارگزاران صحبتی از شورای عالی سیاست‌گذاری به میان نمی‌آورد و حرف از  "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات" می‌زند

نکته جالب توجه در  صحبت‌های محسن هاشمی این است که اولا وی صحبتی از شورای عالی سیاست‌گذاری به میان نمی‌آورد. نهادی که پیش از انتخابات مجلس دهم با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی جریان اصلاحات به ریاست محمدرضا عارف شکل گرفت و لیست نهایی این جریان برای دو انتخابات مجلس و شوراها توسط آنها ارائه شد. هاشمی حرف از  "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات" می‌زند که در آن تنها نماینده احزاب حضور دارند و قبل از شورای عالی سیاست‌گذاری، حرف اول را در ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات می‌زد.

وی همچنین از ائتلاف احتمالی با نیروهای معتدل سخن گفته است و احتمال دارد مانند انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری شاهد حضور برخی چهره‌های غیر اصلاح‌طلب در بین این جریان باشیم. 

** انتقاد کرباسچی از مدیران استانی دولت روحانی

سخنران دیگر این نشست غلامحسین کرباسچی دبیرکل کارگزاران بود. وی صحبت‌هایش چندان رنگ وبوی انتخابات نداشت و با انتقاد از عملکرد دولت روحانی گفت: اگر دولت روحانی در انتخاب مدیریت‌های استانی و محلی دقت می‌کرد و افراد با انگیزه  و توانمند را معرفی می‌کرد، شاهد این حجم از ناامیدی و گرفتاری نبودیم. متاسفانه هیچ‌کدام از مدیران عالی‌رتبه دولتی نتوانستند خیلی مشکلات را جدی بگیرند و اقدام عملی در این جهت کنند.

او نیز در پایان صحبت‌هایش به انتخابات اشاره‌ای کرده و می‌گوید "اگر در این مجموعه و گردهمایی برای ریاست‌جمهوری  و وعده‌های مختلف مدیریتی حرف و پیشنهاد موثری  داریم مطرح کنیم و تلاش کنیم که مدنظر قرار بگیرد."

** مرعشی: چرا کرباسچی به خرمشهر نرفته است؟

حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران و دبیر کمیته سیاسی نیز بعد از کرباسچی پشت تریبون رفته و با تشریح وضعیت سیاسی کشور، چنین می‌گوید "ما، حزب کارگزاران با همپیمانانش در جبهه اصلاحات باید مردم را جدی‌تر بگیریم و از حقوق جامعه دفاع کنیم. مردم نباید به نهادهای خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران دل ببندند. بنابراین باید در بیان اعتراضات و خواسته‌های جامعه زبانمان تیز و صریح باشد.

کرباسچی: اگر دولت روحانی در انتخاب مدیریت‌های استانی و محلی دقت می‌کرد و افراد با‌انگیزه  و توانمند را معرفی می‌کرد، شاهد این حجم از ناامیدی و گرفتاری نبودیم.

وی به دبیرکل کارگزاران هم اشاره و انتقادی را متوجه او کرد که "وقتی در جایی از کشور شرایطی مانند خرمشهر و اهواز اتفاق افتاد چرا آقای کرباسچی مستقیم به آنجا نرفتند تا یک هفته حداقل کنار مردم باشند که این از ضعف‌های حزب محسوب می‌شود."

محمد عطریانفر، عباس عبدی، یدالله طاهرنژاد و فائزه هاشمی از سایر سخنرانان این مراسم بودند. به نظر می‌رسد کارگزارانی‌ها بنا دارند پیش از همه احزاب اصلاح‌طلب وارد گود انتخابات شوند و این بار شاید فارغ از هماهنگی با شورای سیاست‌گذاری، به نهاد دیگری در جبهه اصلاحات روی بیاورند. 

به خصوص که در این نشست سازوکار احتمالی پارلمان اصلاحات نیز رونمایی شده است. پارلمانی که قرار است شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست‌گذاری ذیل آن باشند و به‌عنوان نهاد بالادستی نقش سیاست‌گذاری کلان را در جبهه اصلاحات بر عهده بگیرد.

انتهای پیام/

R1381/P1360/S1,1412/CT7 واژه های کاربردی مرتبط احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، در سرتاسر هند چند هفته‌ای است که رقابت‌های انتخاباتی برای ورود به مجلس نمایندگان موج می‌زند.
از نخست وزیر گرفته تا وزرا و نامزد‌های احزاب مخالف به شهر‌های مختلف می‌روند تا آرای مردم را به نفع خود جلب کنند.
در هفته‌های اخیر هر ادعا و کنشی از سوی ائتلاف حاکم موسوم به ان دی‌ای (NDA) با پاسخ و واکنشی از سوی ائتلاف مخالف آنها یعنی آی ان دی آی‌ای (I.N.D.I.A) روبرو می‌شد یا بالعکس.
احزاب مختلف با صدور بیانیه‌ها و منشور‌های انتخاباتی به مردم وعده می‌دهند که در صورت پیروزی در انتخابات، رفاه را برای شهروندان هندی به ارمغان می‌آورند.
راهول گاندی از رهبران سرشناس مخالف دولت مرکزی هند، حزب حاکم را به تضعیف، تبدیل و یا و تعویض قانون اساسی متهم کرد و مدعی شد هدف حزب ما یعنی حزب کنگره و احزاب مخالف دولت، حفظ قانون اساسی و دموکراسی در کشور است.
نخست وزیر هند در واکنش به این ادعای مخالفان، آنرا بی‌مبنا خواند و مدعی شد که حزب حاکم حافظ قانون اساسی هند است.
حزب حاکم و احزاب هم ائتلافی اش مدعی
تصاحب ۴۰۰ صندلی از ۵۴۵ صندلی مجلس نمایندگان در انتخابات پیش رو هستند.
احزاب مخالف، این هدف را تخیلی و بلند پروانه توصیف کردند.
از جمعه ۳۱ فروردین انتخابات مجلس نمایندگان هند شروع می‌شود.
۴۲ روز طول می‌کشد تا رای ۹۶۹ میلیون نفر از واجدان شرایط جمع‌آوری شود.
۱۲ خرداد انتخابات به پایان می‌رسد و سه روز بعد یعنی پانزدهم، پیروز انتخابات مشخص می‌شود.

 

 

اظهارات:
پریانکا گاندی: دبیر کل حزب کنگره
نارندرا مودی: نخست وزیر هند

دیگر خبرها

  • اعلام موضع رییس جبهه اصلاحات در مورد بازگشت گشت ارشاد: این چه تدبیری است؟
  • رئیس جبهه اصلاحات: پاسخ ایران به اسرائیل مشروع بود
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • جزئیات گفتگوی تلفنی رئیس جبهه اصلاحات با مهدی کروبی
  • راه اندازی پویش های انتخاباتی در کرج
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • ببینید | قدردانی بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس از برنامه‌های نوروزی، قرآنی و انتخاباتی صداوسیما
  • اعلام زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • جبلی: میدان همکاری با هنرمندان را نبسته‌ایم