Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا درهرمزگان، هادی حق شناس اظهار داشت: کشتی سانی که شناوری مناسب برای تردد دریایی بین بنادر اصلی استان هرمزگان با جزایر است، 417 نفر ظرفیت دارد و می تواند 300 نفر مسافر بگیرد. همچنین این شناور قادر به حمل 300 دستگاه خودرو و 40 دستگاه کانتینر یخچالی چرخدار می باشد. در آینده نیز این کشتی به بنادر استان بوشهر نیز امکان تردد خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این کشتی که از سال گذشته در جزیره کیش مستقر شده بود، متناسب با انتظارات از ظرفیت آن استفاده نمی شد. در همین راستا، با مالکین این شناور مذاکراتی داشته ایم که لینک و ارتباط بین بنادر سرزمین اصلی مثل بندر شهید باهنر با جزایر کیش و قشم و همچنین بنادر کشورهای همسایه جنوبی همچون امارات و عمان را ایجاد کند. این اقدام تاثیر مثبت بر رونق بخشی به گردشگری دریایی در منطقه خلیج فارس خواهد داشت.

حق شناس تصریح کرد: البته باید توجه داشت که کشتی های بزرگی همچون سانی هزینه های خاص خود را دارند؛  بر همین اساس، سازمان بنادر در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت ها و اختیارات خود هزینه های تردد دریایی و بندری این کشتی بی نظیر را به حداقل ممکن برساند.

عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی هدف از این اقدام را اشاعه فرهنگ دریایی عنوان کرد و گفت: از سوی دیگر در تلاش هستیم تا هموطنان و گردشگرانی که تمایل به سفرهای زمینی و هوایی دارند، سفرهای دریایی طولانی مدت را نیز تجربه کنند. کشتی سانی امکانات مناسبی برای خدمات دهی به خانواده ها حتی کودکان دارد  و به گونه ای طراحی و ساخته شده که امواج خلیج فارس باعث به هم ریخت آرامش مسافران دریایی نمی شود.

وی افزود: امروز اولین سفر غیررسمی کشتی سانی به بندر شهید باهنر با موفقیت انجام شد و تلاش خواهیم کرد تا در آینده افتتاحیه رسمی نیز در این رابطه داشته باشیم.

حق شناس خاطرنشان کرد: گردشگری دریایی در شمال کشور به شکل سفرهای دریای با قایق های موتوری است. در این منطقه گاهی ارتفاع موج به 10 متر می رسد و وجود سه جبهه آب و هوایی باعث ایجاد محدودیت هایی شده که تاکنون نتوانسته ایم از شناورهای مناسب در این رابطه استفاده کنیم.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: کشتی های موجود در مسیرهای مسافری در استان های جنوبی به صورت میانگین ظرفیت هایی 40 تا 50 نفره دارند که برای سفرهای یک یا چندساعته و زیر 24 ساعت مناسب هستند در حالی که کشتی سانی برای سفرهای طولانی مدت بیش از 24 ساعت تا یک هفته ای امکان فعالیت دارد.

وی در پایان اعطای تسهیلات کم بهره و ایجاد شرایطی برای کاهش هزینه های بندری را از جمله طرح های حمایتی سازمان بنادر برای رونق بخشی به گردشگری دریایی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی قشم کاهش هزینه کشتی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، محمدعلی موسی‌ پور، مدیرکل بندر امیرآباد به همراه معاونان خود در سفر به گلستان، از کانال آشوراده، ایستگاه رادیویی دریایی  unmanned بندرترکمن و ساختمان اداری بنادر گلستان در گرگان بازدید کردند و سپس با سیدمحسن طیرانی، سرپرست و‌مسئولان بنادر گلستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان در این نشست اظهار داشت : لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمر ثمر بود.

دیگر خبرها

  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • «گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد