Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران و اسلام آباد در پایان سفر سه روزه رئیس ستادکل نیروهای مسلح ایران به پاکستان بر توسعه همکاری مدیریت مرز، همکاری اطلاعاتی و امنیتی و اقدام برای بازگشایی گذرگاه های مرزی جدید در مرز مشترک تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، در بیانیه مشترک ایران و پاکستان که در پایان سفر رئیس ستادکل نیروهای مسلح به اسلام آباد آمده است: سرلشکر محمدباقری بیست و پنج تیرماه 97 از ستاد ارتش پاکستان در راولپندی دیدار کرد و در دیدار این مقام عالی رتبه با فرمانده ارتش پاکستان، ابعاد مختلف مسائل دوجانبه مشترک مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه می افزاید: در این دیدار، موضوعات عملیاتی و آموزشی ارتش پاکستان برای هیات بازدید کننده تشریح شد و مدیریت موثر مرز ایران و پاکستان به صورت ویژه مورد گفت و گو قرار گرفت و طرفین تاکید کردند که مرز پاکستان و ایران به عنوان مرز صلح و دوستی است.

در ادامه بیانیه مشترک ایران و پاکستان آمده است: طرفین همچنین در این دیدار، در خصوص گسترش صلح منطقه و همکاری های امنیتی و چگونگی مقابله با تروریسم افراط گری و جرایم سازمان یافته گفت و گو کردن و برای دستیابی به منافع بلند مدت، متقابل و تقویت روابط برادرانه به منظور دستیابی به منافع مشترک با توجه به پیوندهای اجتماعی فرهنگی و تاریخی بین دو ملت تاکید شد.
این بیانیه می افزاید: هیات نظامی ایرانی از تلاش‌های پاکستان و فداکاری‌های این ملت در مقابله با تروریسم و افراط گری در جنگ اخیر تقدیر کرد.

تفاهم برای توسعه همکاری امنیتی و اطلاعاتی

در ادامه این بیانیه مشترک آمده است: بر اساس مذاکرات انجام شده در سفر فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح ایران، طرفین بر الزام به رسیدن به نتایج زودهنگام در چارچوب جامع نظامی به منظور همکاری دو جانبه در حوزه امنیتی مبارزه با تروریسم و تبادل اطلاعات به تفاهم رسیدند.
این چارچوب به طور اختصاصی بر توسعه هماهنگی مرزی که منجر به رسیدن اهداف یک مرد صلح و تجاری - دوستی تمرکز خواهد شد.
این بیانیه می افزاید: همچنین توافق شد تا این گفت و گوها به صورت مداوم و چند مرحله‌ای ادامه یافته و بر همکاری مشترک عملیاتی و تاکتیکی به منظور توسعه فضای امنیتی منطقه مجاور مرز ایران و پاکستان تاکید شد.

افزایش همکاری پلیس دو کشور برای مبارزه با تحرکات مرزی

در بخش دیگری از این بیانیه مشترک آمده است: به منظور حفظ امنیت مرز با بهره گیری از بهترین روش های بین المللی و قوانین منطقه ای توافق شد ارتش دو کشور با هماهنگی یکدیگر و برای به دست آوردن اهداف مشترک، همکاری موجود را تقویت کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اقدامات جاری شامل گشت زنی منسجم و مراقبت مشترک طرفین در امتداد خط مرزی بین المللی به عنوان گام مثبت اولیه تلقی شده و لازم است ادامه یابد.
طرفین همچنین به حفظ همکاری بین پلیس مرزی و نیروهای امنیتی در حوزه اطلاعات برای مقابله با تهدیدات مشترک توافق کردند و همچنین مقرر شد طرفین اجازه ندهند از خاک کشورشان به منظور تجاوز به خاک دیگری استفاده شود.

بازگشایی گذرگاه های مرزی جدید

در بخش دیگری از بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از دیدار سرلشکر باقری و هیات عالیرتبه ایرانی آمده است: عملیاتی کردن سریع دو خط مرزی در 'پیشین - مند' و 'گبد- ریمدان ' طبق تفاهم نامه اصولی با اولویت مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد که راه های همکاری در حوزه‌های ظرفیت ساخت، تبادل تجربیات و ارتباط چند لایه به منظور مدیریت موثر شرایط اضطراری بررسی شود.

مقابله با تروریست ها

در بخش پایانی این بیانیه مشترک آمده است: طرفین تعهدات خود و مسئولیت مشترک برای ارتقا و کمک موثر به صلح و ثبات در منطقه به خصوص در مقابله با تهدید تحمیلی از سوی تروریست‌های فراملیتی مانند داعش را مورد تاکید قرار دادند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و هیات عالیرتبه نظامی روز یکشنبه هفته جاری به دعوت ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش پاکستان وارد اسلام آباد پایتخت پاکستان شدند.


به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران روز دوشنبه در نخستین برنامه سفر خود به پاکستان، با فرمانده ارتش پاکستان دیدار و گفت و گو کرد.


در این دیدار، موضوعات مربوط به منافع دوجانبه، گسترش امنیت منطقه ای، توسعه همکاری های دفاعی و مدیریت مرزی پاکستان و ایران مورد گفت وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

فرمانده ارتش پاکستان (COAS) در این دیدار بر ارتقای همکاری های نظامی میان نیروهای مسلح ایران و پاکستان تاکید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران همچنین شامگاه دوشنبه - با «ممنون حسین» رئیس جمهوری پاکستان، «عبدالله حسین هارون» وزیر امور خارجه دولت انتقالی، دریاسالار «ظفر محمود عباسی» فرمانده نیروی دریایی، ژنرال «زبیر حیات» رئیس ستاد مشترک ارتش و دیگر مقامات این کشور، جداگانه دیدار و گفت و گو کرد.

سرلشکر  انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ایران و پاکستان رييس ستادكل نيروهاي مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم