Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@16:53:57 GMT

بیمه سلامت یکی از ارکان اصلی نظام سلامت است

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۸۵۲۴

بیمه سلامت یکی از ارکان اصلی نظام سلامت است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بیمه سلامت ایران، علی اکبر حق دوست معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با آی‌هینا، بیمه سلامت را یکی از ارکان اصلی نظام سلامت دانست و گفت: اکنون ارتباطات دوسویه عملکردی بسیار خوبی میان وزارت بهداشت و بیمه سلامت شکل گرفته وعزم جدی و همسویی برای مدیریت بهتر منابع ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه باید دست به دست دهیم و صندوق بیمه را جزئی از صندوق کل نظام سلامت ببینیم. برای مراقبت از منابع اگر همه روسای دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها دلسوزانه همت کنند به نتیجه مثبتی دست می‌یابیم.

 وی در ادامه فرصت و فضای همدلی و زبان مشترک ایجاد شده را در طی سالهای گذشته بی‌سابقه دانست و افزود: پرونده الکترونیک یکی از اقدامات جدی بیمه سلامت است که فصل مشترک وزارت بهداشت با سایر سازمان‌های بیمه‌گر است چرا که رکن اصلی بسیاری از اقدامات اصلاحی به تحقق این موضوع وابسته است.

 دکتر حق‌دوست تحقق نظام ارجاع را بدون پرونده الکترونیک غیر ممکن دانست و گفت: بدون داشتن پرونده الکترونیک به روز و بر خط نمی توان گایدلاین‌ها را پیاده کرد. همچنین نظارت‌ها به درستی اعمال نمی‌شود و افراد نیازمند به منظور رسیدگی هر چه بهتر به درستی شناسایی نمی‌شوند.

 معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: تاکنون در سطوح مختلف به تجربیات موفقی با اجرای پایلوت نظام ارجاع و پزشک خانواده در شیراز، مازندران و تبریز دست یافته‌ایم به طوری که این اقدام در استان گلستان نیز آغاز شده است. در گذشته برنامه زمانبندی شده‌ای که مورد توافق وزارت بهداشت، بیمه و بخش آی تی باشد، وجود نداشت ولی اکنون نقشه راه داریم و قدم‌های توسعه برنامه را به طور دقیق می‌شناسیم به نحوی که زمانبندی و وظایف هر گروه به طور دقیق مشخص شده است.

 دکترحق‌دوست با اشاره به اینکه همدلی میان وزارت بهداشت و بیمه می‌تواند در کوتاه مدت تاثیرات بسیار مثبتی داشته باشد، گفت: کلام مشترکی در زمینه نظام ارجاع منعقد شده است. نظام ارجاع و پزشک خانواده می‌تواند کمک کند تا همدل پیش رویم. اقدامات صورت گرفته باعث شده است که زبان مشترک با بیمه سلامت به حداکثر برسد به طوری که اکنون دانشگاه‌های علوم پزشکی مسئول بیمه سلامت را به عنوان یکی از اعضای مدیریتی خود می‌بینند تا با برگزاری جلسات متعدد دغدغه‌های هم را درک کنند.

کد خبر 4350327

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه سازمان بیمه سلامت شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شهر تهران سازمان تامین اجتماعی بیمه ترافیک سازمان حج و زیارت سرهنگ نادر رحمانی مجلس شورای اسلامی سازمان بیمه سلامت پلیس راهور محسن هاشمی مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت