Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در بیانیه مشترک ایران و پاکستان که در پایان سفر رئیس ستادکل نیروهای مسلح به اسلام آباد آمده است: سرلشکر محمدباقری بیست و پنج تیرماه ۹۷ از ستاد ارتش پاکستان در راولپندی دیدار کرد و در دیدار این مقام عالی رتبه با فرمانده ارتش پاکستان، ابعاد مختلف مسائل دوجانبه مشترک مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه می افزاید: در این دیدار، موضوعات عملیاتی و آموزشی ارتش پاکستان برای هیات بازدید کننده تشریح شد و مدیریت موثر مرز ایران و پاکستان به صورت ویژه مورد گفت و گو قرار گرفت و طرفین تاکید کردند که مرز پاکستان و ایران به عنوان مرز صلح و دوستی است.

در ادامه بیانیه مشترک ایران و پاکستان آمده است: طرفین همچنین در این دیدار، در خصوص گسترش صلح منطقه و همکاری های امنیتی و چگونگی مقابله با تروریسم افراط گری و جرایم سازمان یافته گفت و گو کردن و برای دستیابی به منافع بلند مدت، متقابل و تقویت روابط برادرانه به منظور دستیابی به منافع مشترک با توجه به پیوندهای اجتماعی فرهنگی و تاریخی بین دو ملت تاکید شد.

این بیانیه می افزاید: هیات نظامی ایرانی از تلاش‌های پاکستان و فداکاری‌های این ملت در مقابله با تروریسم و افراط گری در جنگ اخیر تقدیر کرد.

تفاهم برای توسعه همکاری امنیتی و اطلاعاتی

در ادامه این بیانیه مشترک آمده است: بر اساس مذاکرات انجام شده در سفر فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح ایران، طرفین بر الزام به رسیدن به نتایج زودهنگام در چارچوب جامع نظامی به منظور همکاری دو جانبه در حوزه امنیتی مبارزه با تروریسم و تبادل اطلاعات به تفاهم رسیدند.

این چارچوب به طور اختصاصی بر توسعه هماهنگی مرزی که منجر به رسیدن اهداف یک مرد صلح و تجاری - دوستی تمرکز خواهد شد.

این بیانیه می افزاید: همچنین توافق شد تا این گفت و گوها به صورت مداوم و چند مرحله‌ای ادامه یافته و بر همکاری مشترک عملیاتی و تاکتیکی به منظور توسعه فضای امنیتی منطقه مجاور مرز ایران و پاکستان تاکید شد.

افزایش همکاری پلیس دو کشور برای مبارزه با تحرکات مرزی

در بخش دیگری از این بیانیه مشترک آمده است: به منظور حفظ امنیت مرز با بهره گیری از بهترین روش های بین المللی و قوانین منطقه ای توافق شد ارتش دو کشور با هماهنگی یکدیگر و برای به دست آوردن اهداف مشترک، همکاری موجود را تقویت کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اقدامات جاری شامل گشت زنی منسجم و مراقبت مشترک طرفین در امتداد خط مرزی بین المللی به عنوان گام مثبت اولیه تلقی شده و لازم است ادامه یابد.

طرفین همچنین به حفظ همکاری بین پلیس مرزی و نیروهای امنیتی در حوزه اطلاعات برای مقابله با تهدیدات مشترک توافق کردند و همچنین مقرر شد طرفین اجازه ندهند از خاک کشورشان به منظور تجاوز به خاک دیگری استفاده شود.

بازگشایی گذرگاه های مرزی جدید

در بخش دیگری از بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از دیدار سرلشکر باقری و هیات عالیرتبه ایرانی آمده است: عملیاتی کردن سریع دو خط مرزی در پیشین - مند و گبد- ریمدان طبق تفاهم نامه اصولی با اولویت مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد که راه های همکاری در حوزه‌های ظرفیت ساخت، تبادل تجربیات و ارتباط چند لایه به منظور مدیریت موثر شرایط اضطراری بررسی شود.

مقابله با تروریست ها

در بخش پایانی این بیانیه مشترک آمده است: طرفین تعهدات خود و مسئولیت مشترک برای ارتقا و کمک موثر به صلح و ثبات در منطقه به خصوص در مقابله با تهدید تحمیلی از سوی تروریست‌های فراملیتی مانند داعش را مورد تاکید قرار دادند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و هیات عالیرتبه نظامی روز یکشنبه هفته جاری به دعوت ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش پاکستان وارد اسلام آباد پایتخت پاکستان شدند.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران روز دوشنبه در نخستین برنامه سفر خود به پاکستان، با فرمانده ارتش پاکستان دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار، موضوعات مربوط به منافع دوجانبه، گسترش امنیت منطقه ای، توسعه همکاری های دفاعی و مدیریت مرزی پاکستان و ایران مورد گفت وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

فرمانده ارتش پاکستان (COAS) در این دیدار بر ارتقای همکاری های نظامی میان نیروهای مسلح ایران و پاکستان تاکید کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران همچنین شامگاه دوشنبه - با «ممنون حسین» رئیس جمهوری پاکستان، «عبدالله حسین هارون» وزیر امور خارجه دولت انتقالی، دریاسالار «ظفر محمود عباسی» فرمانده نیروی دریایی، ژنرال «زبیر حیات» رئیس ستاد مشترک ارتش و دیگر مقامات این کشور، جداگانه دیدار و گفت و گو کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سردار باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است

تین نیوز

به گفته دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و پاکستان هر چند سایه تحریم های ایران بر تجارت دو کشور سنگینی می کند، اما ارزش صادرات ایران به پاکستان در سال گذشته به ۲ میلیارد و ۷۹ میلیون دلار به وزن ۴میلیون و ۳۷۹ هزار تن رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، فهیمه دامرودی دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و پاکستان، شرحی از آخرین وضعیت تجارت دو کشور ارائه کرد و گفت: تنشی که سال گذشته بین ایران و پاکستان اتفاق افتاد، پیامدهای ادامه داری نداشت اما در همان زمان قرار بود هیات های تجاری دو کشور به ایران و پاکستان سفر کنند که به دلیل تنش ها لغو شد با این حال دامنه تنش ها به ماه های بعد کشیده نشد. اکنون روابط خوبی بین دو کشور برقرار است و تجارت در یک روند مطلوبی انجام می شود.

دامرودی افزود: مرزها باز هستند و در وضعیت عادی به سر می برند و حتی در تنش میان ایران و اسرائیل هم پاکستان از اتباع خود درخواست خروج از ایران را نکرد و با ایران اعلام همبستگی کرد.

وی درباره احتمال ایجاد بانک مشترک و انعقاد قرارداد تهاتر میان دو کشور گفت: این موارد هنوز به جایی نرسیده و معلق مانده است.

دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و پاکستان تصریح کرد: سایه تحریم های امریکا بر تجارت ایران و روسیه سنگینی می کند و ایجاد خط لوله گاز ایران به پاکستان هم به همین دلیل انجام نشد زیرا امریکا به دلیل تحریم ایران بر سر راه احداث این خط لوله با وجود تمایل پاکستان مانع تراشی کرد و پاکستان خط لوله ترکمنستان را جایگزین کرد.

دامرودی اظهار کرد: با وجود تحریم ها اما ارزش صادرات ایران به پاکستان در سال ۱۴۰۲ به ۲میلیارد و ۷۹ میلیون دلار به وزن ۴میلیون و ۳۷۹ هزار تن رسید؛ ارزش واردات ایران از این کشور نیز در سال ۱۴۰۲، ۶۷۴ میلیون دلار به وزن ۵۵۴ هزار تن بوده است.

واردات ایران از پاکستان

به گزارش ایلنا همان طور که ارقام نشان می دهد تراز تجارت دو کشور به نفع ایران اختلاف چشمگیری دارد. داده های منتشرشده در گمرک جمهوری اسلامی ایران گویای اینست که برنج اصلی ترین کالایی است که از پاکستان به ایران می آید اما در سال ۱۴۰۲ گاو زنده، شتر، دانه کنجد، موز و پارچه هم از این همسایه شرقی به کشور وارد شد.

صادرات ایران به پاکستان

همچنین بنا بر آمار گمرک تعداد کالاهای ایرانی که در سال گذشته از مبدا کشور ما به پاکستان صادر شد از تنوع زیادی برخوردار بود و مهم ترین آنها شامل این موارد می شد: آبجوی غیرالکلی، آب انگور و انگور تازه، اجاق گاز رومیزی توکار، آب معدنی و آب گازدار، آب مرکبات، آدامس، آرد، آلوخشک، بادام زمینی پوست کنده، آینه های شیشه ا ی، بستنی و انواع شربت های یخ زده، بلغور، بوزداهای بدن و ضدترشح عرق، بیسکویت، پارافین، پاک کننده های صنعتی، پد بهداشتی بانوان، پروفیل بامقاطع L و U، پسته ها با پوست تازه یا خشک، پشم چوب، پشم شیشه، پشمک، پلی اتیلن، زیتون، ژاکت ورزشی، اسباب بازی، سرامیک، سرکه، کنسرو ماهی، چاشنی ها و ادویه های مخلوط، ماست، خامه، پنیر، میوه های سخت پوست، انواع آب میوه تغلیظ شده به غیر از کنسانتره موز، انبه، گودا، پشن فروت و لیچی، پتو و زیراندازهای سفری، انواع خمیرهای غذایی پخته نشده، انواع روغن های سبک، انواع زغال سنگ، سیمان سفید، شیشه، انواع فرش و کفپوش، انواع ماهی های پهن، آبجوی غیرالکلی، قطعات جاروبرقی ، اشیای جشن کریسمس، انار تازه، آب سیب

بادزن های رومیزی، زمینی، دیواری، سقفی، هواکش های پنجره یا پشت بام، بادمجان، بنتونیت، پکیج دو منظوره، پودر کاکائو، پوست حیوانات، پیاز، تایر خودروهای سواری، تخم خوراکی پرندگان، جوراب زنانه و پاپوش، انواع خرما، خیار، دستمال کاغذی، دوغ، رب گوجه، الیاف سنتتیک، ایزومرهای اکسیلن مخلوط شده، اتیلن گلیکول، اجزاء و قطعات و متفرغات بدنه برای سواری، سواری کار، وانت و تراکتور کشاورزی، اسکلت و قطعات اسکلت چدنی، آهنی و فولادی، الکیل بنزن سولفونه، الکیل بنزن خطی، انیدرید فتالیک، بوتان مایع شده، بوتن (بوتیلن) و ایزومرهای آن اشباع نشده و پروپان مایع.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمادگی پاکستان برای میزبانی رئیس جمهور ایران
  • انتقاد طالبان از عدم همکاری اسلام آباد
  • افزایش همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم محور دیدار مقامات ایران و پاکستان
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • سیاستمدار پاکستانی: اسلام‌آباد ۲ پایگاه به آمریکا داده است
  • تاکید وزیر دفاع پاکستان بر تقویت همکاری‌های امنیتی و ضدتروریسم با ایران
  • گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک صداوسیما و دانشگاه آزاد همدان
  • تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهر مرزی مهران با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد ریال