Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا؛ رضا رجب زاده در نشست صمیمی با پیمانکاران استان پس از استماع مشکلات و مطالبات آنان اظهار داشت: تولید کننده مصالح ساختمانی بومی استان که بهترین و با کیفیت ترین کالا را عرضه کند، به بهترین نحو مورد حمایت قرار خواهیم داد و از آن سو، از ورود کالای تولید شده بی کیفیت و خارج از استان جلوگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این که پیمانکاران از تولیدات داخل استان استفاده کنند، تصریح کرد:باید به تمامی موضوعات حوزه های مختلف نگاه ملی و نه شهرستانی و استانی داشت تا بتوانیم سریع تر مراحل پیشرفت را طی کنیم.
رجب زاده در بخش دیگر سخنان خود از پیمانکاران به عنوان بازوان اجرایی معاونت عمرانی استانداری یاد کرد و ادامه داد: توان و کارآیی پیمانکاران افتخار ماست که به قوت بیشتر امور ما می انجامد بنابراین از این قشر حمایت های لازم را خواهیم داشت.
وی با اشاره به این که 948 شرکت پیمانکاری معتبر در استان فعال هستند، خاطرنشان کرد: سال 95، 1121 پروژه به ارزش 800 میلیارد تومان و سال گذشته نیز  به ارزش792 میلیارد تومان پروژه تحویل داده شده است که در شرایط فعلی کشور تنها با تلاش ،کوشش و مدیریت صحیح می توان به منافع مناسبی دست یافت.
رجب زاده با بیان این نکته که تورم بی سابقه دلیل اصلی مشکلات از سوی پیمانکاران مطرح شده است، افزود: دوران سختی هم سپری می شود و این نوید را می دهم که  شرایط به این شکل باقی نخواهد ماند و در نهایت یک راه حل منطبق بر صلاح کشور ارائه می شود.
وی اظهار داشت: از زمان استان شدن تا کنون به دست شما پیمانکاران اتفاقات خوبی در این استان رقم خورده اما بازهم باید با مسئولیت پذیری بیشتر عزم خود را جزم کنیم تا بتوانیم این مسیر موقت شرایط اقتصادی حاکم بر کشور را طی کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت:از تمامی پیمانکاران انتظار داریم تا در هر شرایط اقتصادی تنها کار با کیفیت ارائه دهند و تحت هر شرایطی هر کاری را نیز قبول نکنند و اگر تخلفی نیز مشاهده شود، در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی و پیگیری خواهد شد.
رجب زاده بر تشکیل کمیته فنی بازرگانی از سوی ادارات تاکید کرد و افزود: تعلیق و یا پایان دادن به پیمان که از اصلی ترین مطالبات پیمانکاران است، مورد بررسی
قرار می دهیم و در مورد تشکیل نشدن کمیته فنی بازرگانی از سوی ادارات هم قصور متوجه آن هاست که باید مدل کار خود را تغییر دهند.
گفتنی است: اصلاح نرخ پیمان، تاکید بر تشکیل کمیته فنی بازرگانی از سوی دستگاه های اجرایی، تعلیق یا پایان دادن به پیمان ها به دلیل شرایط اقتصادی حاکم و تعیین تکلیف پروژه های بلاتکلیف از اهم مطالبات پیمانکاران از معاون امور عمرانی استاندار بود که وی برای حل مشکلات و استمرار این جلسات قول مساعد داد.

 

انتهای پیام./

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تورم خراسان شمالی دستگاه های اجرایی معاون معاون امور عمرانی استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ سامان محمدی درمصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: برای مرمت این تعداد از قنات‌ها ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده و مرمت آنها تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.
وی افزود: از اعتبارات سال مالی ۱۴۰۱، ۵۰ رشته به طول ۵۰ کیلومتر با ۲۳ میلیارد تومان اعتبار احیا و مرمت شدند.
محمدی با بیان اینکه لایروبی هر رشته قنات به حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است، افزود: ۱۰۰ رشته قنات استان نیاز فوری به مرمت دارد.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: به طور متوسط از قنات‌های کوچک ۵۰ تا ۶۰ خانوار و از قنات‌های بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار بهره‌مند می‌شوند.
در خراسان شمالی ۶۵۳رشته قنات با آب دهی سالانه ۸۶ میلیون متر مکعب وجود دارد.

خراسان شمالی دارای سه هزار و ۱۸۴ چشمه، هزار و ۵۵۷ حلقه چاه عمیق، ۲ هزار و ۴۸۳ حلقه چاه نیمه عمیق و۶۵۳ رشته قنات دارد و سالانه میانگین بارش در این استان به حدود ۲۴۰ میلمتر می‌رسد که حدود ۳۴۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی نیز وابسته به این منابع آبی است.

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود