Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-24@22:21:35 GMT

فروش موبایل نصف شد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۸۸۲۰

فروش موبایل نصف شد

رکنا: رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی گفت: از زمان اعلام تک نرخی شدن ارز و واردات با ارز 4200 تومانی 60 شرکت از ما درخواست مجوز خدمات کردند تا بتوانند تلفن همراه وارد کنند که اسامی 30 شرکت در لیست نهایی که ارز گرفته بودند وجود داشت.

به گزارش رکنا، مهدی محبی در خصوص واردات موبایل گفت: همه شرکت‌های وارد کننده موبایل موظف هستند که مجوز خدمات را از اتحادیه دریافت کنند و در لیستی که از سوی وزارت ارتباطات اعلام شد تمامی آن شرکت‌ها این مجوز را دریافت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی ادامه داد: از زمان اعلام تک نرخی شدن ارز و واردات با ارز 4200 تومانی 60 شرکت از ما درخواست مجوز خدمات کردند تا بتوانند تلفن همراه وارد کنند که اسامی 30 شرکت در لیست نهایی که ارز گرفته بودند وجود داشت.

وی در خصوص افزایش قیمت در بازار Store با وجود ارائه ارز دولتی به وارد کننده‌ها گفت:جدا از اینکه عده‌ای از وارد کنندگان از این شرایط سوء استفاده کردند و با قیمت بالاتر محصولات خود را فروختند کاهش عرضه در بازار نیز تاثیر زیادی بر افزایش قیمت داشت. وقتی نیاز بازار 3 میلیون گوشی است اما تنها اجازه واردات 700 هزار تلفن همراه داده می شود وضعیت بهتر از این نخواهد شد.

محبی تصریح کرد: مطابق قانون Law ما نمی‌توانیم در امور فروش دخالت کنیم و فقط در امور خدمات، اتحادیه ما می‌تواند پذیرای شکایت‌ها باشد.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی ادامه داد: از موقعی که ارز تک نرخی شده است برخی از واردکنندها خدمات خود را به دیگر شرکت‌ها واگذار می‌کنند تا بتوانند سریع‌تر و با دردسر کمتری گوشی‌های خود را وارد کنند. در واقع به نوعی خدمات گوشی‌های خود را برون سپاری می‌کنند که این امر با اطلاع وزارت صنعت است.

محبی در خصوص وضعیت کسبه و فعالین این حوزه گفت:وضعیت واقعا خراب است و خرید و فروش به حداقل خود رسیده است علاوه بر کمبود کالا قدرت خرید مردم نیز با گرانی ارز کاهش داشته یعنی الان میزان فروش ما نسبت به دو ماه پیش 50 درصد کاهش داشته است ضمن آنکه با انتقال موبایل از گروه کالایی یک به سه عملا دولت نشان دادند که واردات این کالا برای آنها اهمیتی ندارد.

وی تصریح کرد: وضعیت فعالان در این حوزه هر روز بدتر می‌شود نه جنس به اندازه کافی هست و نه مردم توانایی خرید دارند الان چند ماه است که اصطلاحا کسبه از جیب می‌خورند و اگر این وضعیت همینطور ادامه پیدا کند مجبور به تعطیلی می‌شوند.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت بازار Store قانون Law ارز تلفن همراه موبایل واردات رئیس عکس قتل دختر حوادث جسد حوادث تهران اخبار تهران پسر جوان تجاوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران با تاکید بر این نکته که بازار خودرو به دلیل کاهش تنش‌های اخیر به شرایط آرام و رکودی سابق خود بازگشته است، گفت: خودرو‌های وارداتی نه تنها باعث کاهش قیمت نشدند، بلکه به دلیل تعداد اندک و قیمت بالایشان رکود بازار را تشدید کرده‌اند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «اسد کرمی» رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون وضعیت فعلی بازار خودرو اظهار کرد: این بازار به دلیل تشدید تنش‌های ایجاد شده در هفته‌های قبل با افزایش قیمت همراه شد، اما با فروکش شدن این وقایع، الان شرایط آرامی را سپری می‌کند. اکنون تقریباً چند روزی است که بازار خودرو به رکود سابق خود بازگشته است.

وی درباره خودرو‌های وارداتی تزریق شده به بازار و قیمت آن‌ها گفت: این اتومبیل‌ها به سبب تعداد اندک آن‌ها قیمت‌های مناسبی ندارند. به عنوان مثال، الان قیمت خودرویی مانند تویوتا کرولا ۱۲۰۰ در بازار ۴ میلیارد تومان است؛ لذا وجود چنین اتومبیلی با این قیمت نمی‌تواند اثر مثبتی بر بازار خودرو بگذارد.


کرمی تاکید کرد: در ابتدای مطرح شدن موضوع واردات خودرو، دولت و مجلس اعلام کردند که یکی از اهداف واردات، کاهش قیمت در سطح بازار خواهد بود، اما با گذشت نزدیک به یک سال از واردات اولین محموله، واردات نه تنها نتوانست قیمت‌ها را کاهش دهد، بلکه رکود بازار را هم تشدید کرده است.


رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران تاکید کرد: واردات خودرو تاکنون نتوانسته انتظارات مردم را به خوبی برآورده کند.


وی با اشاره به کاهش فروش ۱۱ و ۱۲ درصدی ایران‌خودرو و سایپا در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: در سال گذشته این دو شرکت ذیل سامانه یکپارچه فروش خودرو تعهداتی را در قبال متقاضیان خودرو قبول کردند، اما در نهایت نتوانستند در برخی موارد به وعده خود عمل کنند. در آن سال این دو خودروساز، یا نوع خودرو‌های درخواستی را تغییر دادن و یا اینکه مبلغی بیشتر از اعداد تعیین شده در سامانه را درخواست کردند. همین موضوع باعث انصراف بسیاری از آن مصرف‌کنندگان شد.


کرمی همچنین در پاسخ به این سوال که خبر تغییر قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها توانسته است بخش تقاضا در بازار خودرو را بهبود دهد؟، گفت: این موضوع تاثیر چندانی در وضعیت بازار خودرو نداشته و این بازار همچنان در وضعیت رکودی سابق خود قرار دارد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، بازار خودرو ، صنعت خودرو ، اسد کرمی ، اتحادیه نمایشگاه داران ، قیمت خودرو ، خودرو خارجی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9N

دیگر خبرها

  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • رقیب تسلا موبایل هوش مصنوعی عرضه کرد
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • بهترین لوله بازکنی تهران (قیمت لوله بازکنی + تعرفه اتحادیه)