Web Analytics Made Easy - Statcounter

چون رویکرد‌ها و موقعیت‌های سیاسی اتحادیه اروپا باهم تفاوت دارد، تمایلات، ارتباطات بین‌المللی و میزان اثرپذیری آن‌ها از آمریکا در تصمیم و عملکرد آن‌ها اثر خواهد گذاشت

ایران آنلاین /  پدرام سلطانی، نایب‌رئیس اتاق ایران از مشخصات بسته پیشنهادی اقتصادی اروپا می‌گوید.

او به خبرنگار پایگاه خبری اتاق ایران می‌گوید: «باتوجه به رفتار اروپایی‌ها و همچنین ساختار و سازوکار قدرت بین اتحادیه اروپا، باید درباره این بسته قضاوت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه مهم است اینکه هر تصمیم در اتحادیه اروپا باید با اجماع صورت بپذیرد و همه اعضا باید نظر مثبت به آن داشته باشند.»

سلطانی تصریح می‌کند: «چون رویکرد‌ها و موقعیت‌های سیاسی اتحادیه اروپا باهم تفاوت دارد، تمایلات، ارتباطات بین‌المللی و میزان اثرپذیری آن‌ها از آمریکا در تصمیم و عملکرد آن‌ها اثر خواهد گذاشت.»

او ادامه می‌دهد: «یعنی بعضی از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا که تمایلات و ارتباطات نزدیکی با آمریکا دارند و نظرات آن‌ها به آمریکا نزدیک‌تر است کار را برای اتحادیه اروپا سخت‌تر خواهند کرد.»

به گفته سلطانی، اتحادیه اروپا باید چارچوبی به وجود بیاورد تا تجارت، سرمایه‌گذاری، ارتباط و همکاری اقتصادی با ایران در آن چارچوب امکان‌پذیر شود و میزان تأثیرپذیری از تحریم‌ها به حداقل برسد.»

نایب‌رئیس اتاق ایران درباره ویژگی‌های بسته اقتصادی ارائه‌شده، معتقد است: «از شواهد و قرائن چنین برمی‌آید که اتحادیه اروپا اولاً بتواند برای ادامه خرید نفت ایران مدلی را طراحی کند تا این امکان فراهم شود و ایران بتواند نفت خود را بفروشد. پس طبیعتاً آن اهدافی را که اتحادیه اروپا دنبال می‌کند بحث سازوکار خرید نفت و پرداخت وجوهات حاصل از آن است.»

سلطانی ویژگی دوم بسته را چنین توصیف می‌کند: «موضوع دوم به وجود چتر حمایتی برای شرکت‌های کوچک و متوسط اروپایی که با شرکت‌های ایرانی کار می‌کنند، برمی‌گردد. چون شرکت‌های بزرگ با توجه به منافعی که در امریکا دارند آن کشور را به ایران ترجیح می‌دهند. اتحادیه اروپا باید شرایطی را برای شرکت‌های کوچک و متوسط فراهم کند که بتوانند با ایران کار کنند.»

سلطانی می‌گوید موضوع سوم به تعریف روش و سیستمی برمی‌گردد که در تبادلات تجاری بین دو طرف، امکان تبادلات بانکی با ارز اروپا یعنی یورو هموار شود؛ بنابراین باید بانک یا مؤسسات پولی ایجاد شوند و مدلی را طراحی کنند که این مبادلات انجام شود.»

او تصریح می‌کند: «به نظر می‌رسد اروپا می‌خواهد این تبادلات به‌صورت تهاتر انجام شود. یعنی به‌جای پرداخت مستقیم پول نفت، آن را در حسابی منظور کنند تا خرید ایران از اروپا از آن طریق انجام شود.»

سلطانی توجه پوشش بیمه‌ای و حمل‌ونقل دریایی را هم ضروری می‌داند و می‌گوید: «باید درباره حمل‌ونقل دریایی و پوشش بیمه‌ای لازم برای این حمل‌ونقل فکر شود. اما این دو قسمت کار بسیار مشکل است. اگر خود اروپا بتواند در بخش بیمه از مؤسسات دولتی خود استفاده کند، خیلی خوب است. اکثر مؤسساتی که حمل‌ونقل دریایی را پوشش بیمه‌ای می‌دهند شرکت بیمه خصوصی‌اند که یا آمریکایی‌اند و یا سهامدار آمریکایی دارند و کار دشوار خواهد بود.»

به‌گفته نایب‌رئیس اتاق ایران، شرکت‌های حمل‌ونقل اروپایی هم خصوصی هستند و با آمریکا کار می‌کنند و ممکن است کار در این حوزه هم با اختلال روبرو شود.

سلطانی درباره بخش‌های دیگر این بسته هم می‌گوید که اروپایی‌ها ممکن است در کنار چارچوب کلی اقتصادی، بند‌های دیگری را هم مورد توجه قرار دهند؛ بخش‌هایی، چون تبادلات علمی، دانشگاه، فناوری و هنر./ 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۹۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ به سه دلیل!

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفت: یکی از کارشناسان برجسته ترکیه در مصاحبه‌ای می‌گوید:

«‌ایران به اسرائیل حمله کرد و برخلاف رژیم‌های عقب‎افتاده منطقه، مردم غزه را تنها نگذاشت ولی مقامات و مطبوعات ترکیه و امیرنشین‌های عرب خفه‌خون گرفته‌اند و جانشان در می‌آید تا به ایران، آفرین بگویند و اردوغان هنوز بیانیه‌ای نداده است»!

گفتم: ایول داره! نان پدر و شیر مادر حلالش باد.

گفت: «میک والاس» نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا هم در نشست علنی اتحادیه گفته است؛ «‌همه می‌دانند که اتحادیه اروپا در طول هفت ماه از مخرب‌ترین جنگ تاریخ، هنوز جنایات اسرائیل را محکوم و تحریم نکرده، اما بلافاصله و به اتفاق آرا ایران را به دلیل انتقام‌جویی قاعده‌مند که حتی کسی را نکشته، محکوم و تحریم می‌کند»!

گفتم: درد و بلایش بخورد وسط ملاج سران اتحادیه اروپا و سران نوکرصفت برخی از کشورهای منطقه.

گفت: «‌استفن والت‌» استاد برجسته ‌هاروارد با استناد به خیزش گسترده مردم آمریکا و اروپا علیه جنایات صهیونیست‌ها نشان داده است که دوران حاکمیت لابی اسرائیل در آمریکا و اروپا پایان یافته است و «‌جان میر شایمر» استاد بلندآوازه دانشگاه شیکاگو هم می‌گوید؛ نسل‌های جدید غرب در حال قطع پای اسرائیل از آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که صهیونیست‌ها همواره درباره همراهی خود با مردم آمریکا و اروپا دروغ گفته‌اند.

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

اول آن که پسرم گواهینامه ندارد! دوم این که من اصلاً ماشین ندارم! و سوم این که اصلاً پسر ندارم!

دیگر خبرها

  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه