Web Analytics Made Easy - Statcounter

داور بین المللی فوتبال ایران گفت: خیلی خوشحالم که توانستیم با عملکرد خوب در جام جهانی، دل مردم ایران را شاد کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، علیرضا فغانی داور بین‌المللی فوتبال ایران بعد از قضاوت در دیدار رده‌بندی جام‌جهانی 2018، در خصوص استقبال و خوشحالی مردم ایران بابت عملکرد داوران ایرانی در جام‌جهانی روسیه اظهار کرد:‌ من قبل از جام‌جهانی گفتم که تلاش می‌کنیم تا عملکرد خوبی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشحالم که توانستیم دل مردم را شاد کنیم، سعی کردیم مرحله به مرحله پیشرفت کنیم و توانستیم اتفاق بزرگی را رقم بزنیم و دیدار رده‌بندی را قضاوت کردیم. ممنون از مردم که به فرودگاه آمدند و مرا تشویق کردند، امیدوارم باز هم بتوانم دلشان را شاد کنم.

وی در ادامه در خصوص اینکه چرا قضاوت فینال به علیرضا فغانی نرسید، گفت: چیزی که ما از فیفا یاد گرفتیم این بود که وظیفه‌مان را به خوبی انجام دهیم. تمام تمرکزمان روی بازی بود و سعی کردیم بازی به بازی پیشرفت کنیم از اینکه فینال به ما نرسید ناراحت نیستیم چرا که خوشحالیم که بین تمام داوران حاضر در جام‌جهانی، دیدار رده‌بندی به ما رسید و این افتخار بزرگی است.

فغانی در خصوص مهمترین لحظات داوران ایرانی در جام‌جهانی روسیه نیز گفت:‌ به نظرم زمانی که اعلام کردند ما به عنوان داور رده‌بندی انتخاب شدیم، بهترین لحظه بود، لحظه‌ای که شاید هیچ وقت فراموش نشود بعد از آن وقتی که روی سکو رفتیم و مدال برنز را دریافت کردیم اشاره من به سمت خدا باعث شد تا عکاسان و خبرنگاران اروپایی تعجب کنند و این اتفاق از نکات مهم و جالب جام‌جهانی بود.

فغانی در ادامه گفت: با توجه به اینکه ما از لیگ برتر به جام‌جهانی رسیدیم، سعی می‌کنیم در ادامه کار خود را با آرامش انجام دهیم، هیچ فرقی نمی‌کند قضاوت ما در خارج از کشور یا در ایران، کارمان را به نحو احسن انجام می‌دهیم، برایم حرف‌های دیگران مهم نیست سعی می‌کنم وظیفه‌ام را انجام دهم.

داور بین‌المللی فوتبال ایران در ادامه در خصوص گرفتن پول از فیفا با توجه به مشکلات سیاسی سخت خواهد بود، نیز گفت:‌ با توجه به مشکلاتی که وجود دارد گرفتن پول بسیار سخت است اما با توجه به تعاملی که بین فیفا و فدراسیون وجود دارد، مسئولین سعی می‌کنند از طریق کانالی که وجود دارد کارمان را راحت انجام دهند اما مطمئنا گرفتن دستمزدمان نسبت به داوران خارجی دیرتر خواهد بود و کارمان سخت انجام می‌شود.

وی در ادامه در خصوص اینکه بعضی از داوران لژیونر هم می‌شوند آیا برنامه‌ای برای لژیونر شدن هم دارید،گفت:‌من یک یا دو داور را می‌شناسم که برای قضاوت به کشورهای دیگر رفتند و پول خوبی هم دریافت کردند اما به من هیچ پیشنهادی داده نشده اگر هم در آینده پیشنهادی داده شود که از نظر مالی مناسب باشد، حتما به آن فکر خواهم کرد.

فغانی در پایان گفت: چیزی که من از فیفا یاد گرفتم زمانی که بازی‌ها به پایان رسید یک مراسمی با حضور رئیس فیفا و داوران بین‌المللی برگزار شد. در این مراسم همه معتقد بودند تا ساعت 12 شب این جشن برگزار می‌شود و فردا باید به فکر آینده باشیم. من هم سعی می‌کنم برای آینده برنامه‌ریزی کنم و با تمام تمرکز به فکر پیشرفت هستم تا بتوانم موفق ظاهر شوم، شاید بعضی از افراد خوشحال نباشند که ما قضاوت کنیم اما باید بگویم که من کار خودم را انجام می‌‌دهم و سعی می‌کنم همیشه بهترین باشم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»

نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه با صدور قطعنامه‌ای جانبدارانه، پاسخ ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در سوریه را محکوم کردند و خواستار خویشتن‌داری طرف‌ها و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شدند.

در این قطعنامه که یک نسخه آن در تارنمای پارلمان اروپا منتشر شد، قانون‌گذاران اروپایی خواستار تشدید سیاست شکست خورده تحریم ایران شدند. آنها در تداوم حمایت تمام‌قد غرب از رژیم تروریستی صهیونیستی به ابراز تاسف از تجاوز این رژیم علیه کنسولگری ایران بسنده و اشاره کرده‌اند که اصل مصونیت اماکن دیپلماتیک باید طبق قوانین بین المللی رعایت شود.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

نمایندگان پارلمان اروپا در بخش دیگری از قطعنامه جانبدارانه‌ای که امروز صادر شد، ضمن تکرار ادعا‌های بی‌اساس و سیاه‌نمایی درباره نقش ایران در منطقه، از تصمیم اخیر شورای وزیران امور خارجه اتحادیه برای تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم ایران استقبال کرده و خواستار افزودن فوری نام اشخاص و نهاد‌های نظامی ایرانی در فهرست تحریم‌ها شدند.

آنها همچنین درخواست غیرقانونی افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی را تکرار کرده و از جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار اقدام در این زمینه شدند.

بر اساس گزارش‌ها بورل قرار است فهرست تحریم‌های جدید علیه ایران را در پی عملیات وعده صادق ارائه کند؛ وی با این حال تصریح کرده است که شناسایی سپاه پاسداران به‌عنوان نهاد به اصطلاح تروریستی، بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست.

او هفته پیش در نشست با خبرنگاران در این باره گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

قانون‌گذاران اروپایی در فراز دیگری از این قطعنامه به توافق سال ۹۴ اشاره کرده و بدون توجه به خروج یکجانبه ایالات متحده آمریکا از این توافق و بدعهدی کشور‌های اروپایی عضو برجام، خواستار پایبندی کامل ایران به تعهدات خود شدند.

گفتنی است که ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشار‌های ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشور‌های اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشور‌های اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد، اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده است.

این درحالیست که ایران با وجود بدعهدی طرف مقابل، حداکثر شجاعت و بصیرت خود را با موافقت برای مشارکت در مذاکرات وین با هدف حفظ توافق برجام نشان داد، اما تجربه ماه‌ها مذاکرات در وین ثابت کرد کاخ سفید به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق نهایی وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که علاوه بر تضمین طرف‌های مقابل به پایبندی، تحریم‌ها را به صورت موثر و قابل‌راستی آزمایی رفع کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • جریان مقاومت، دل‌های مردم جهان را تسخیر کرده است
  • سفر به ایران قدیم؛ لشکر شاه با کوچکترین خط می‌توانست از هم بپاشد
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق خطای بزرگ رژیم صهیونیستی بود
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه رژیم صهیونیستی بود
  • ژیم صهیونیستی سر عقل بیاید و دچار اشتباه دیگری نشود
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست