Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان رودان به عنوان کانون فعالیت های کشاورزی هرمزگان جمعیت قابل ملاحظه ای از جمعیت مهاجر را در خود جای داده که ضعف های حوزه بهداشت و درمان مشکلات فراوانی را برای ساکنان منطقه به ارمغان آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛بهداشت و درمان یکی از مهم ترین پایه های اصلی سلامت جامعه بشری است که در دهه های اخیر با پیشرفت صنعت و تکنولوژی تلاش های فراوانی برای درمان انواع بیماری های صعب العلاج صورت گرفته همچنین با ورود مدرن ترین و مجهزترین ابزار پزشکی به بازار انتظار جامعه برای به حداقل رسیدن خطای پزشکی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقوله بهداشت و سلامت یکی از مهم ترین زمینه فعالیت دولت ها و رونق زمینه های درمانی در کشور برگ برنده ای برای مدیران بشمار می رود لذا اقداماتی از قبیل طرح تحول سلامت، ارائه خدمات رایگان به قشر ضعیف، برگزاری اردوها و کاروان های جهادی پزشکی با این محور در حال انجام است.

محرومیت حوزه بهداشت و درمان در هرمزگان مساله ای بغرنج و تکراری است که با در طول عمر دولت ها و برخی اقدامات موقت تسکینی بر آلام مردم باشد از این رو ساکنان مناطق دورافتاده ترین نقاط هرمزگان به دلیل عدم برخورداری از امکانات حداقل پزشکی متحمل بیشترین زیان ها می باشند.

شهرستان رودان به عنوان کانون فعالیت های کشاورزی هرمزگان جمعیت قابل ملاحظه ای از جمعیت مهاجر و کارگران فصلی در خود جای داده که ضعف های حوزه بهداشت و درمان مشکلات فراوانی را برای ساکنان منطقه به ارمغان آورده است.

خدمات ارزشمندانه و غیرقابل انکار دانشگاه علوم پزشکی در مراکز درمانی این شهرستان با توجه به حجم مراجعات و گستردگی حوزه تحت پوشش قابل ملاحضه نیست و مردم منطقه را مجبور به سفرهای اجباری به مرکز استان و یا استان های همجوار می کند.

کمبودهای پزشکی بیماران را روانه مرکز استان می کند

یکی از ساکنان شهرستان رودان با اشاره به وجود مراکز درمانی متعدد در گوشه وکنار رودان اظهار داشت:کسانی که سنشان به قبل از انقلاب برمی گردد  به خوبی یاد دارند که در این شهر جزء یک دکتر هندی و یا پاکستانی، طبیب ایرانی وجود نداشت و فرد بیمار باید به زحمت مشکل خود را به دکتر می فهماند، اما امروز به مدد خداوند و همت جوانان شاهد وجود مراکز درمانی متعدد و پرسنل مجرب کادر درمان هستیم.

وی با اشاره به خدمات دهی مراکز درمانی موجود در شهرستان رودان اظهار کرد:با وجود پیشرفت های متعدد کشور در زمینه پزشکی هنوز نواقص و کمبودهای فراوانی در منطقه وجود دارد که نیازمند چاره اندیشی است.

این جوان رودانی ادامه داد:جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی را عمدتا افراد زحمت کش جامعه و قشر کار را تشکیل می دهند که برای درمان به این درمانگاه مراجعه می کنند لذا با توجه به حجم مراجعات و شیوع انواع بیماری های همه گیر  یک پزشک عمومی پاسخگویی نیازها نیست.

وی با اشاره به تجمع بیماران در درمانگاه و وضعیت نامطلوب خدمات دهی در این مرکز درمانی عنوان کرد:کمبود وسایل پزشکی در درمانگاه ولی عصر رودان به شدت احساس می شود چرا که حتی یک دستگاه ساده رادیولوژی در این مرکز وجود ندارد و مراجعین را مجبوربه سفر به مرکز استان می کند.

ضعف خدمات درمانی، ظلم به مردم رودان است

یکی دیگر از شهروندان رودانی اظهار کرد: جمعیت کثیری از مردم رودان اعم از کارمند، کارگر، بازاری و دیگر اقشار مختلف تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و هر ماه حق بیمه به سازمان هزینه پرداخت می کنند که شاید رقم قابل توجهی باشد ولی مسئولان امر در پوشش خدمات درمانی و تجهیز درمانگاه از نظر دکتر متخصص و وسایل درمانی در این شهرستان کوتاهی می کنند.

وی اظهار کرد:کمبود امکانات پزشکی و درمانی، ظلم به مردم رودان است چراکه با دفترچه تامین اجتماعی در سایر شهرستان ها می توان به صورت رایگان، انواع نیازهای دارویی، بیماری های تخصصی و عمومی خود را مرتفع کنند.

این شهروند افزود: به دلیل کمبود پزشک و تجهیزات درمانی مردم رودان مجبورند به سایر شهرها و مراکز تخصص مراجعه کنند از این رو باید برای دریافت خدمات،هزینه های هنگفتی را متحمل شوند.

وی تاکید کرد:مسئولان سازمان تامین اجتماعی، کار خیر و نیک ارائه خدمات درمانی را تبدیل به "احسن" نمایند لذا با تجهیز درمانگاه و دعوت از پزشکان متخصص، خدمات خود را به اقشار زحمت کش رودانی کامل کنند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مراکز درمانی کبودراهنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مسلم غلامی فرماندار کبودراهنگ در این نشست با اشاره به اینکه در حوزه سلامت باید از ظرفیت خیران سلامت استفاده شود، گفت: برای ساخت و تکمیل مراکز درمانی از جمله مرکز فوریت‌های پزشکی این شهرستان بیش از ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

امام جمعه کبودراهنگ هم گفت: در دین اسلام همیشه به بهداشت و سلامت تاکید شده و امروز هم باید برای داشتن خانواده و جامعه سالم، بهداشت را رعایت کنیم.

حجت‌الاسلام باقری با تاکید بر فرزندآوری، گفت: خانواده‌ها ازدواج را آسان بگیرند تا زوج‌های جوان به فرزندآوری روی بیاورند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ هم گفت: پارسال بیش از هزار و ۹۰۰ تولد در شهرستان داشتیم و رتبه اول استان را در این زمینه به خود اختصاص دادیم.

علی کریمی افزود: بیش از ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تجهیزات به مراکز درمانی اعطا شده است و بیش از ۱۷۰ میلیون تومان کمک خیران سلامت به بخش درمان بوده است.

او همچنین گفت: مرکز جامع درمانی شیرین سو با اعتبار ۸ میلیارد تومانی و ۴ خانه بهداشت با اعتبار هر کدام ۱ میلیارد تومان در حال ساخت است و ۱۰ خانه بهداشت نیازمند بازسازی و مرمت است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ با اشاره به اینکه پارسال ۲۲ تن مواد غیر بهداشتی و ۶ تن غذا و داروی فاسد و غیرقابل استفاده جمع آوری و معدوم شد، افزود: همچنین در طرح غربالگری دیابت و فشار خون بیش از ۹۳ درصد از جمعیت هداف شهرستان غربالگری شد.

دکتر کریمی گفت: در هفته سلامت بیش از ۳۰ برنامه شاخص از جمله افتتاح طرح‌های درمانی، آغاز ساخت اورژانس پیش بیمارستانی، کارگاه‌های آموزشی و طرح غربالگری در شهرستان کبودراهنگ اجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • نحوه محاسبه اضافه کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت
  • نحوه محاسبه اضافه‌کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • ایتالیا کمبود پزشک را از خارج جبران می‌کند
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود
  • افزایش طول عمر بیماران تالاسمی با دریافت خدمات درمانی مطلوب در بیمارستان های استان
  • لزوم تقویت امکانات درمانی تیران برای رفع نیاز مردم و مسافران
  • اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مراکز درمانی کبودراهنگ