Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: تعداد صندوق های حمایت از توسعه سرمایه گذاری امسال با ایجاد 30 صندوق جدید به 134 صندوق درکشور می رسد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، سیدعبدالکریم رضوی اردکانی روز چهارشنبه اظهار داشت: هم اکنون 114 صندوق سرمایه گذاری در بخش های مختلف کشاورزی در کشور فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد 30 صندوق در حوزه محصولات تخصصی از جمله شیر، نوغانداری، دانه های روغنی،، زیتون، خرما و منابع طبیعی و شهرستانی در کشور برای سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.

رضوی اردکانی اضافه کرد: پیش بینی می شود این صندوق ها با 2 تا سه هزار میلیارد ریال سرمایه ایجاد شوند که سهم دولت حداکثر 49 درصد و سهم مردم و بهره برداران نیز حداقل 51 درصد است.

وی یادآور شد: 114 صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فعال در کشور شامل 9 مورد صندوق تخصصی، هشت صندوق منابع طبیعی، 32 صندوق استا‌نی، 49 صندوق در شهرستانی و 16 صندوق زنان روستایی و عشایری است.

رئیس هیات ‌مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تاکید کرد: این صندوق ها 15 هزار میلیارد ریال سرمایه دارند و توانسته اند حدود 2 میلیون از 6 میلیون بهره بردار کشاورزی کشور را زیر پوشش خود ببرند.

رضوی اردکانی گفت: به صورت میانگین دولت در 15 هزار میلیارد ریال سرمایه این صندوق ها سهم 46 درصدی دارد که شامل 14.5 درصد در بخش زراعت و باغبانی، 29 درصد در بخش دام و طیور، چهار درصد در بخش عشایر، 3.2 درصد درصد در بخش صنایع، نیم درصد در بخش منابع طبیعی و هفت درصد در بخش صندوق زنان روستایی و عشایر است.

وی در خصوص ایجاد صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش توت فرنگی که عمده محصول باغی استان کردستان با رتبه اول کشوری است، اظهار داشت: در صورت درخواست مسئولان استان و رغبت بهره برداران می توان این صندوق را تاسیس کرد.

وی یادآور شد: ایجاد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان مریوان نیز با پیشنهاد بهمن مرادنیا استاندار کردستان از هم اکنون در دستور کار قرار می گیرد.

صندوق توسعه بخش کشاورزی استان کردستان در سال 1385 با هشت میلیارد ریال اعتبار و 16 تشکل تشکیل یافته است که در 11 سال فعالیت تعداد تشکل ها را به 203 اتحادیه با 113 هزار بهره بردار به میزان 478 میلیارد ریال رسیده است.

رضوی اردکانی برای حضور در گردهمایی و جلسه هم اندیشی نمایندگان شرکت مادر تخصصی و مدیران عامل صندوق های استانی، تخصصی و محصولی با حضور نمایندگانی از استان های کشور از جمله البرز، تهران، کرمانشاه، همدان، آذربایجان شرقی، یزد، گیلان و آذربایجان غربی که بمدت 2 روز در سنندج برگزار می شود، به این کردستان سفر کرده است.

ارائه مدل های زنجیره تولید و ارزش بر اساس سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای ارایه تسهیلات مطابق با تغییر رویکرد در قالب نظام بانکداری بودون ربا و چگونگی همکاری شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با سایر صندوق ها از اهداف این جلسه است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع غذایی کشاورزی صندوق حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن

امتداد -پذیره نویسی صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن با نماد «مالک آتیه» از صبح روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه با اخذ مجوز پذیره‌نویسی از سازمان بورس و اوراق بهادار، در بازار سرمایه آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، پذیره‌نویسی «صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن» در اولین روز از شروع فعالیت خود فراتر از انتظارات پیش رفت به گونه‌ای که در اولین روز پذیره‌نویسی، با استقبال متقاضیان مواجه شد.

شهاب الدین شمس، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه که یکی از شرکتهای زیرمجموعه بانک مسکن است؛ در این خصوص گفت: صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات یکی از ابزارهای نوین مالی در بازار سرمایه کشور است که با استفاده از آن می‌توان با مبالغ کم و سرمایه‌گذاری‌های کوچک، وارد بازار ملک شد و از عواید آن بهره برد. دلیل تشکیل این نوع صندوق علاوه بر کسب بازدهی در یک کلاس دارایی جدید، حفظ ارزش پول برای سرمایه‌گذاران است.

وی همچنین در خصوص مزایای سرمایه گذاری در صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن افزود: نقدشوندگی بالا، شفافیت اطلاعات و نظارت مداوم حسابرس‌ و متولی بر صندوق، سرمایه‌گذاری آسان از طریق پنل تمامی کارگزاری‌ها به ‌صورت بر خط، توزیع سود و تقسیم درآمد اجاره و یا سود معاملات املاک‌ بین دارندگان واحدهای سرمایه‌گذاری، معافیت از مالیات و کاهش هزینه نگهداری را از جمله مزایای سرمایه گذاری در این صندوق است.

شایان ذکر است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن تا یازدهم اردیبهشت ماه ادامه دارد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند