Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، سید علیرضا آل داود درباره دو اپلیکیشن "هاتگرام" و "تلگرام طلایی" اظهار کرد: هاتگرام و تلگرام طلائی در عمل پل ارتباطی میان تلگرام و مخاطبان هستند و این دو اپلیکیشن به‌عنوان فیلترشکن‌های تلگرام محسوب می‌شوند.

وی افزود: متاسفانه پس از فیلتر شدن تلگرام، با بهانه‌های مختلف دو فیلترشکن آن یعنی هاتگرام و تلگرام طلایی از سمت جریانی مشکوک حمایت شده و از بیت‌المال برای آنان هزینه‌های بسیاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس رسانه تصریح کرد: هاتگرام و تلگرام طلایی به‌دلیل باز کردن دسترسی‌های زیاد و پنهان بر روی تلفن همراه مردم علاوه بر سرقت اطلاعات آنان، منجر به خروج اطلاعات انبوه از کشور می‌شوند.

آل داود با تاکید بر اینکه حتی حرف آقای رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه تلگرام به دلیل انحصار‌طلبی فیلتر شد توسط جریان نفوذ بر زمین ماند، تصریح کرد: متاسفانه هاتگرام و تلگرام طلایی منجر به ادامه این انحصار‌طلبی شد‌ه‌اند.

این مدرس سواد رسانه‌ای با اشاره به اینکه متاسفانه شرکت ارتباطات زیرساخت، پراکسی‌های گذر از فیلتر قانونی کشور برای ادامه کار تلگرام را علاوه بر حمایت VIP از نسخه‌های فارسی انجام می‌دهد، متذکر شد: طبق بررسی‌های فنی صورت گرفته، تعداد زیادی از پراکسی‌های تلگرام توسط شرکت ارتباطات زیر‌ساخت و با نام کاربری hotgram پشتیبانی می‌شود که این یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت مشغول تامین فیلترشکن برای ادامه حیات تلگرام در داخل کشور است.

وی خاطرنشان کرد: طبق تصویر زیر یکی از هزاران پراکسی برای دور زدن فیلترینگ تلگرام و با نام هاتگرام به‌صورت رسمی از سوی تلگرام به افراد معرفی می‌شود که با بررسی IP آن به سرورهای شرکت زیرساخت به‌عنوان تامین‌کننده این پراکسی می‌رسیم.

وی یادآور شد: متاسفانه جریانی در داخل کشور که منافع سیاسی، حزبی و قبیله‌ای خود را به منافع ملی و منافع مردم ترجیح می‌دهد پیشتر نیز با ارائه خدمات VIP به تلگرام نظیر ارائه CDN‌های اختصاصی به آن، کشور را با چالش‌های متعدد امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و .... مواجه کرده بود.

آل داود با اشاره به اینکه وزیر محترم ارتباطات باید به جای شوآف‌های رسانه‌ای، فضای را برای فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کند، تصریح کرد: وزیر محترم ارتباطات به جای آدرس‌های غلط به نقش خود در حوزه سالم‌سازی و قانونمند شدن فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور بپردازد چراکه دنبال کردن منافع جریان خاص در کشور به هیچ وجه به صلاح وی نیست.

 

تسنیم

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام تلگرام فیلترشکن ادعا جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات در نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه افزود: برنامه‌های منطقه پیام، جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد و یکی از این موارد، ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

علی اصغر انصاری همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، عملکرد این مجموعه را فراتر از تکالیف تعیین شده دانست و همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده برشمرد .

اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ، با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده است که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده را در این منطقه بررسی کرد .

 

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی