Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دارنده نشان برنز بازي‌هاي آسيايي گوانگجو، گفت: زماني که سرپرست هيأت بوکس تهران بودم و با توجه به اطلاعاتي که از مشکلات مالي ملي‌پوشان داشتم براي آنها حقوق ماهيانه در نظر گرفتم و در حد توان‌مان براي ملي‌پوشان پاداش در مسابقات در نظر مي‌گرفتيم.
محمدستارپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سوال که سال 95 چطور شد که به عنوان سرپرست هيات بوکس استان تهران انتخاب شديد، گفت:‌ در گذشته بوکس استان تهران يکي از قدرت‌هاي ايران محسوب مي‌شد، اما به دلايلي که مشخص است، به يکي از استان‌هاي ضعيف کشور تبديل شده بود و جايگاه بوکس تهران در رده بيستم به پايين در قهرماني کشور قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده در آن مقطع با درخواست بزرگان و دلسوزان بوکس استان تهران وادر گود شدم و از سوي مسئولان فدراسيون بوکس و اداره کل ورزش و جوانان استان تهران حکم سرپرستي بنده در هيات بوکس استان تهران آبان ماه سال 95 ابلاغ شد. زماني که هيت تهران را تحويل گرفتم به دليل عدم برگزاري مسابقات بوکسورها دلسرد شدند و بوکسورهاي تهراني به سمت ورزش‌هاي رزمي رفته بودند. در هيأت تهران اختلاف نظر وجود داشت و از لحاظ مالي شرايط هيأت تهران در بدترين وضعيت قرار گرفته بود. در اين شرايط با ياري گرفتن از بزرگان بوکس تهران و با کمک فدراسيون بوکس و اداره ورزش و جوانان تهران و ارائه راهکارها توانستيم اتحاد دوباره به خانواده بوکس استان تهران برگردانيم.
دارنده نشان برنز بازي‌هاي آسيايي گوانگجو در پاسخ به اين سوال که آيا پس از انتخاب شما به عنوان سرپرست هيات بوکس استان تهران، جايگاه بوکس تهران تغييراتي داشت يا خير، گفت: بنده به جرات مي‌توانم بگويم در ابتداي کار و بدون هيچ گونه حمايتي از سوي اسپانسرها، فقط به خاطر عشق و علاقه به بوکس؛ تيم 17 نفره تهران را با هزينه شخصي و با هواپيما به مسابقات قهرماني کشور در استان سيستان و بلوچستان اعزام کردم. همه شاهد اين ماجرا هستند. تمام اين کارها نيز به خاطر عشق و علاقه‌ام انجام شد. نمودار آماري هيأت استان تهران نشاندهنده تفاوت گذشته و زمان مديريت بنده در هيأتبوکس استان تهران است. حتي زماني که بنده سرپرست هيأت تهران بودم، در بخش داوري ارتقاع داشتيم، در واقع آمار داوران شاخص از 8 نفر به 34 نفر در استان تهران رسيد. ما تمام تلاشمان را در آن مقطع انجام داديم تا تعداد داوران شاخص استان تهران افزايش پيدا کند که خوشبختانه اين اتفاق رخ داد.
ستارپور در پاسخ به اين سوال که گويا شما براي حضور در مجمع انتخابات هيات بوکس استان تهران يکي از کانديد‌ها هستيد و چه برنامه‌اي داريد، گفت: بنده از جنس بوکس هستم و شرايط حال حاضر بوکسورهاي حاضر در اردوهاي تيم ملي را درک مي‌کنم. من تمام سختي‌هايي که آنها مي‌کشند را در 10 سالي که عضو تيم ملي بودم با پوست و گوشت و استخوان خود لمس کرده‌‌ام. به همين دليل در همان زماني که سرپرست هيأت بوکس تهران بودم و با توجه به اطلاعاتي که از مشکلات مالي ملي‌پوشان داشتم براي آنها حقوق ماهيانه در نظر گرفتم و در حد توان‌مان براي ملي‌پوشان پاداش در مسابقات در نظر مي‌گرفتيم. خوشحالم از اينکه بزرگان و پيشکسوتان بوکس استان تهران به بنده اعتماد دارند و براي حضور در انتخابات حامي بنده بوده‌اند.
دارنده نشان برنز بازي‌هاي آسيايي در ادامه سخنانش، گفت: در حال حاضر به لطف خدا و ايجاد يک جو صميمي و اتحاد تعداد زيادي از ورزشکاران تهراني در رده‌هاي مختلف نسبت به گذشته توانسته‌اند به اردوهاي تيم ملي راه پيدا کنند و در حال حاضر سه بوکسور اعزامي به بازي‌هاي آسيايي از افتخارات بوکس استان تهران هستند. اميد احمدي‌صفا، سجاد کاظم‌زاده، شاهين موسوي سه بوکسور اعزامي به جاکارتا هستند.
وي در پاسخ به اين سوال که شنيده شده اداره کل ورزش و جوانان استان تهران يک بودجه‌اي را به حساب هيأت بوکس استان تهران واريز کرده تا در جهت حمايت از مربيان و ورزشکاران اعزامي به بازي‌هاي آسيايي صرف شود آيا اين موضوع صحت دارد، گفت: بله؛ اداره کل ورزش و جوانان استان تهران بودجه‌اي را به حساب هيأت بوکس استان تهران واريز کرده تا اين بودجه در راستاي حمايت از بوکسورها و مربيان اعزامي به بازي‌هاي آسيايي صرف شود.
ستارپور با اشاره به اينکه در دوران سرپرستي خود تنها از 50 درصد از توانايي‌هاي خود به دليل محدوديت‌هايي که بوده استفاده کرده است، خاطرنشان کرد: در دوراني که سرپرست هيأت تهران بودم تنها از 50 درصد توانايي خود استفاده کردم. به اين دليل که بنده سرپرست بودم و محدوديت‌هايي را طبق قانون داشتم اما با برنامه‌ريزي مدون و کارشناسي شده و کمک خانواده بوکس استان تهران اميدوارم اين سير صعودي را بتوانم در ادامه با حمايت خانواده بزرگ استان تهران داشته باشم تا هميشه بوکس تهران در صدر هيأت‌هاي فدراسيون و استاني قرار گيرد.
انتهاي پيام/س

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست حمایت از کودکان و نوجوانان، جلوگیری از فعالیت مراکز غیرمجاز تفکیک زباله و ضایعات و پیشگیری از وقوع جرم امروز در شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد.

این نشست با حضور عسکر جلالیان، معاون وزیر دادگستری، صادقی مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ولی الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران، شهردار منطقه ۱۹ و تعدادی از مسئولان شری و انتظامی برگزار شد.

دادستانی تهران در صورت لزوم از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضائی می‌کند

مهبودی درباره ضرورت برگزاری این نشست گفت: در جلسه امروز، چند موضوع از جمله کودکان کار، کودکان خیابان و کودکان زباله‌گرد مطرح شد که رسیدگی به وضعیت آنان به صورت جدی در دستور کار دادستانی تهران قرار دارد؛ بحمدالله کارها در این زمینه با قوت و سرعت مطلوبی پیشرفته و نتایج مثبتی تاکنون حاصل شده است.

وی با بیان اینکه بحث ساماندهی اتباع غیرمجاز نیز در دستور کار است، گفت: در همه مناطق تهران با این پدیده دست به گریبان هستیم، اما تعداد این افراد در منطقه ۱۹ بیشتر از سایر مناطق است لذا رسیدگی‌های بیشتری نیز لازم دارد و این کار نیز با جدیت، توجه و قوت در دست انجام است.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران بیان کرد: یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر است که دادستانی تهران به این موضوع نیز ورود داشته است. با اقداماتی که انجام شده دیگر شهروندان شاهد حضور دسته‌ای معتادان در خیابان‌ها نیستند؛ در این رابطه نیز کار به صورت مستمر ادامه دارد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته درباره ساماندهی مشاغل نیز عنوان کرد: ساماندهی ضایعات فروشان امری ضروری است و این موضوع باید بر اساس قانون مدیریت شود.

مهبودی اضافه کرد: شهرداری بر اساس قانون وظیفه دارد با مواردی که باعث آسیب شهروندان است بلافاصله ورود کرده و در خصوص مشاغل مزاحم به وظایف خود عمل کند و اگر نیاز به حمایت و دستورات قضائی وجود دارد، دادستانی تهران مطابق موازین قانونی به وظیفه خود عمل می‌نماید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر قانون مدیریت پسماند به صورت دقیق اجرا شود و تفکیک زباله از مبدأ صورت گیرد، جلوی خیلی از مشکلات گرفته می‌شود.

همکاری دادستانی تهران با شهرداری مناطق اتفاق مبارکی است

جلالیان گفت: این اتفاق یعنی همکاری گسترده دادستانی تهران با شهرداری‌های مناطق چندگانه پایتخت، در تاریخ کشور بی سابقه است که باید قدر این فرصت دانسته شده و از این ظرفیت گرانبها برای حل مشکلات کلانشهر تهران استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر فرصت را دانست، افزود: باید از تعامل و زمینه مثبت ایجاد شده استفاده حداکثری شود. همگی باید به شهرداری کمک کنیم تا پدیده شوم زباله‌گردی حل شود.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه ضایعات فروشی و فروش پسماند خشک دو مقوله جداگانه هستند، گفت: خرید و فروش فلزات ذوبی یک شغل است.

جلالیان با اشاره به اینکه متأسفانه در حوزه بین‌الملل درباره زباله گردی تبلیغات منفی بسیاری می‌شود، گفت: گفته می‌شود حدود ۶ هزار زباله گرد وجود داشته که ۴ هزار نفر از آن‌ها را جمع‌آوری کردند؛ کار بزرگی شده است و باید با عزمی جدی‌تر، افراد باقیمانده را نیز هرچه سریع‌تر ساماندهی کنند.

وی با تاکید بر اینکه به راحتی می‌توان تهران را به شهری بدون زباله گرد تبدیل کرد، گفت: زباله‌گردی نقض کرامت انسانی و به تبع آن نقض حقوق شهروندی و جرمی مشهود است.

وضعیت آسیب‌های اجتماعی شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست

صادقی نیز گفت: جایی که حقوق عمومی و بهداشت عمومی تضییع شده و یا اقداماتی بدون مجوز صورت بگیرد، دادستان می‌تواند به این موضوعات ورود کند.

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع آسیب‌های اجتماعی باید از دادیار مستقل حقوق عامه استفاده شود، گفت: یکی از وظایف دادستان‌ها بررسی ترک فعل‌ها است. هر دستگاهی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده باید مورد مواخذه دادستان قرار گیرد و دادیارها نیز باید در میدان باشند و تخلفات را گزارش کنند.

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور تاکید کرد: درخواست کردیم مجتمع حقوق عامه در تهران راه اندازی شود.

کد خبر 6087712

دیگر خبرها

  • خاتمی: بازی با ایران بازی با دم شیر است / عملیات وعده صادق نشان داد که دوران موشک پایان نیافته است
  • نویدکیا: یک تیم داغان را تحویل گرفتم!
  • واسه نونه... واسه نونه!
  • چالهان اوغلو: انتقامم را از هواداران میلان گرفتم
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری