Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - رئيس سازمان جهاد کشاورزي کرمانشاه گفت: با توجه به توسعه زنبورداري در استان و شرايط خوب طبيعي از نظر رويش گل، مراتع و تلاش بهره ‌برداران در رعايت مسائل فني و علمي، توليد عسل در استان به چهار هزار و 82 تن در سال رسيده است.

خسرو شهبازي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به اينکه توليد عسل استان در سال 95 حدود 2 هزار و 880 تن بود، اين ميزان در سال 96 حدود 40 درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه در استان کرمانشاه بيش از 310 هزار کلني زنبورعسل به صورت مدرن و بومي وجود دارد، گفت: اين تعداد کلني زنبورعسل توسط 2 هزار و 900 بهره‌ بردار نگه داري و پرورش داده مي شود.
وي با بيان اينکه بيشترين تعداد کلني زنبورعسل در شهرستان هاي کنگاور و صحنه قرار دارد، تصريح کرد: 2 شهرستان ياد شده داراي بهره‌ برداران حرفه اي در توليد عسل بوده و نقش بسزايي در توليد عسل استان دارند.
شهبازي اضافه کرد: در تمام شهرستان هاي استان نيز پرورش زنبورعسل وجود دارد و کمترين کلني ها مربوط به شهرستان هاي قصرشيرين و ثلاث باباجاني مي باشد.
رئيس جهاد کشاورزي کرمانشاه با اشاره به اينکه زنبورداران علاوه بر تامين عسل استان، ساير فرآورده ها را نيز توليد مي کنند، افزود: علاوه بر عسل ساير فرآورده ها شامل ژل رويال، موم و بره موم نيز توليد مي شود.
شهبازي با اشاره به اينکه پرورش زنبورعسل در سال هاي اخير در استان توسعه يافته تصريح کرد: توليد عسل و فرآورده هاي آن نقش بسزايي در ايجاد اشتغال در استان دارد.
شهبازي افزود: با توسعه پرورش زنبورعسل و توليد فرآورده هاي آن زمينه اشتغال فراهم مي شود.
شهبازي با اشاره به مزاياي وجود کندوهاي زنبور عسل در مزارع کشاورزي گفت: وجود کندوهاي زنبورعسل در افزايش عملکرد مزارع کلزا و ساير زراعت ها مفيد است.
در استان کرمانشاه چهار ميليون و 650 واحد دامي و بيش از يک هزار و 333 واحد دامپروري صنعتي شامل 700 واحد مرغداري گوشتي صنعتي، 176 واحد گاوداري شيري، 181 واحد پرواربندي گوساله و 219 واحد پرواربندي بره فعال است.
در اين استان همچنين 24 واحد مرغداري تخمگذار، 13 واحد پرورش بوقلمون صنعتي، 9 واحد مرغ مادر گوشتي، چهار واحد جوجه کشي، 2 واحد مرکز پرندگان زينتي، پنج واحد پرورش شتر مرغ و بيش از 309 هزار کلني زنبور عسل و ساير واحدهاي بخش روستايي و عشايري وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بيش از 451 هزار تن انواع محصولات دامي شامل 336 هزار تن شير خام، 36 هزار و 300 تن گوشت قرمز، 63 هزار و 800 تن گوشت طيور، 11هزار و 100 تن تخم مرغ و چهار هزار و 83 تن عسل توليد مي شود.
3033/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۱۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم

نظری رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.

وی افزود: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.

نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

امانپور رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین هم گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.

رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه بیان کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.

امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • کشف تعداد ۶۱ کندوی زنبورعسل در راز و جرگلان
  • آغاز طرح نظارت بر واحد‌های مشاور املاک
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • بازنگری ۲۷۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در طرح هادی
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه