Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@09:40:30 GMT

کودکان ایرانی چند دندان پوسیده دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۱۶۸۱

کودکان ایرانی چند دندان پوسیده دارند؟

یک متخصص دندانپزشکی کودکان با اشاره به اینکه کودکان ایرانی حداقل ۵ تا ۶ دندان پوسیده دارند، گفت: والدین باید هر ۶ ماه یکبار کودکان خود را جهت معاینه دندانی نزد دندانپزشک ببرند.

به گزارش مهر، دکتر ناهید عسکری‌زاده در حاشیه اولین همایش سراسری سلامت دهان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، اظهار داشت: پیشگیری از بیماری‌ها به خصوص پوسیدگی‌های دندانی یکی از وظایف اصلی دندانپزشکان بوده و با توجه به آمار و ارقام گزارش‌شده در این زمینه نیاز به آموزش بهداشت دهان بسیار احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طی سال‌های مختلف کارهای بسیار زیادی در جهت رفع این مشکل توسط ارگان‌های دولتی به طرق مختلف انجام شده است اما متأسفانه به‌طور کامل به ثمر نرسید. بنابراین همگی باید تلاش کنیم اقدامات مؤثر را در این زمینه انجام دهیم.

عضو کمیته سلامت دهان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: طبق آمار وزارت بهداشت در سال ۹۳ شاخص DMF که همان میزان پوسیدگی دندانی است در کودکان ۵ ساله ۵.۸۴ بود که رقم بالایی به شمار می‌رود.

عسکری‌زاده با اشاره به اینکه بر اساس این آمار حداقل هر کودک ایرانی ۵ تا ۶ دندان پوسیده دارد عنوان کرد: درصد پوسیدگی دندانی در کودکان زیر ۳ سال افزایش یافته و علت آن عدم آگاهی والدین، نبود آموزش‌های بهداشتی و تغذیه در دوران شیرخوارگی است.

این متخصص دندانپزشکی کودکان گفت: بسیاری از والدین گمان می‌کنند دندان‌های شیری تا ۷ سالگی شروع به ریزش می‌کنند بنابراین نیاز به پر کردن و رسیدگی کامل ندارد، درحالی‌که دندان‌های خلفی در کودکان تا ۱۲ سالگی ریزش آن به طول می‌انجامد و پوسیدگی‌های دندانی سبب آسیب به کودک می‌شود.

وی تأکید کرد: زمانی که دندان کودک پوسیده باشد تغذیه او نیز دچار اختلال شده و عفونت نیز برای کودک خطری دیگر به شمار می‌رود. بنابراین جهت رفع این مشکل و جلوگیری از تأثیر دندان‌های پوسیده در رشد کودک باید اقدامات لازم صورت گیرد.

عسکری‌زاده خاطرنشان کرد: والدین باید کودکان خود را هر ۶ ماه یک‌بار نزد دندانپزشکی برده و اگر پوسیدگی دارند این مدت را هر ۴ ماه یک‌بار مدنظر قرار دهند تا اقدامات لازم برای رفع پوسیدگی‌های دندانی صورت گیرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کودکان ایرانی کودکان دندان پوسیده پوسیدگی دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین پس از گذشت ۲۰۰ روز از جنگ غزه آماری جدید درباره وضعیت بحرانی کودکان در این باریکه منتشر کرد.

بنابر اعلام دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون، ۳۰ کودک فلسطینی در اثر گرسنگی و سوء تغذیه شدید جان خود را از دست داده اند.

همچنین در شرایط کنونی ۱۷ هزار کودک فلسطینی بدون داشتن والدین خود (پدر یا مادر یا هر دو) در این باریکه زندگی می کنند.

براساس آخرین آمارها در جنگ غزه تاکنون بیش از ۳۴ هزار نفر به شهادت رسیده اند که ۷۲ درصد از آنها زن و کودک هستند.

کد خبر 6086464 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه | شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • انواع درد دندان‌ و علل آن | خودمان برای تسکین درد چه کار کنیم؟ | چه زمانی به دندانپزشک مراجعه کنیم؟
  • ایمپلنت یک روزه جایگزین سریع بی دندانی
  • حضانت فرزند در قوانین ایران؛ مراحل، شرایط و حقوق والدین