Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛صادقی رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی امروز در نشست طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در خراسان جنوبی گفت:خراسان جنوبی در بین استان‎های پایلوت کم جمعیت ترین استان بوده که پراکندگی جمعیت آن نسبت به سایر استان ها بیشتر و بخش قابل توجهی از مردم استان در روستا سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه 26 هزار بیکار در خراسان جنوبی داریم که 32 درصد بیکاران در بیرجند هستند،افزود:34 درصد جمعیت استان در شهرستان بیرجند سکونت داشته و بخش قابل توجهی از افراد استان در روستا ساکن هستند.

 

صادقی تصریح کرد:در بین استان‎های پایلوت پایین ترین نرخ بیکاری را داریم و به رقم همه محدودیت‎ها افراد به توانمندی و پتاسنیل رسیده اند که شغل ایجاد کرده و نرخ بیکاری را در استان کاهش داده‎اند.

 

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد:یکی از دلایل این امر قناعت مردم استان بوده که با درآمد اندک نیز زندگی را می‌گذرانند.

 

وی بیان کرد:این طرح هوشمندانه انتخاب و تمام افراد فعال در جهاددانشگاهی استان این طرح را جدی پیگیری کرده‎اند تا آینده مطلوب داشته‌ باشد.

 

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت:به توانمندی مجموعه جهاددانشگاهی خود باور داشته و آینده طرح را خوب می‌بینیم چرا که این طرح توان و تخصص را در فضای منطقه‌ای و استانی بیشتر به ظهور می‌رساند.

 

وی یادآور شد:آنچه از جهاددانشگاهی سازمان معتبر و توانمند ساخته صداقت،تعهد و کیفیت در انجام امور است.

 

صادقی اضافه کرد:اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان اولویت اول بوده و همه جانبه و هماهنگ به موضوع پرداخته شده است.

 

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه این طرح در کلان کشور نتیجه مطلوبی را به دست خواهد آورد،اضافه کرد:انتخاب جهاددانشگاهی هوشمندانه بود چرا که تنها سازمانی است که در حوزه فناوری، اشتغال، تجاری سازی و آموزش حرف برای گفتن دارد.

 

وی با اشاره به اینکه موفقیت این طرح از مسیر جهاددانشگاهی می‎گذرد،ادامه داد:در مجموعه جهاددانشگاهی برای اجرای بهتر این طرح به خوبی همکاری و همراهی و از تمام توان مجموعه برای اجرای این طرح استفاده شده است.

 

صادقی تصریح کرد:در آینده پیش رو در قالب این طرح ذخیره ای از بانک اطلاعاتی ارزشمند در زمینه اشتغال خواهیم داشت و دستگاه های مربوطه اطلاعات لازم را از این مجموعه دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام/غ

وجود 26 هزار بیکار در خراسان جنوبی 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد

علیرضا نقوی گفت: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، طرح دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که امسال هیچ یک از خیابان های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آبها به قنات های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست هایی که پس از بارندگی های اخیر ایجاد شد پرداخت و تصریح کرد: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته‌ باشند.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

استان یزد بیش از سه هزار قنات دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند