Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «برنامه‌ریزی در کشور مشکل دارد» راهکار حل مشکلات را توجه جدی به صادرات غیرنفتی و ایجاد تناسب بین عرضه و تقاضا در بخش‌های مختلف دانست.

محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار داشت: هیچ گاه نتوانستیم از داشته‌های خود استفاده کنیم و از محل فروش نفت هزینه کشور تهیه می‌شود که همین دلیل باعث شده دولت‌ها در قبال صدور کالاهای غیرنفتی برنامه‌ای نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشور ظرفیت بسیار خوبی در حوزه‌ی تولید کالا و محصولات داریم، اما فرصت‌هایی برای صادرات این پتانسیل‌ها فراهم نکرده‌ایم.

رییس کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه «سفرای ما در کشورهای دیگر باید شم اقتصادی داشته باشند»، گفت: عدم صادرات رضایت‌بخش محصولات و کالاهای تولیدی کشورمان به دو بخش کیفیت کالاها و دیپلماسی ما برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی وضعیت کشاورزان، دامداران و مرغداران را می‌داند، اما اینکه چرا اراده‌ای قوی برای حل این مسائل شکل نمی‌گیرد یکی از سوالات بی‌پاسخ است که البته در همه‌ی حوزه‌ها وجود دارد.

رضایی با اشاره به اینکه «اقتصاد استان فارس بر پایه‌ی کشاورزی است»، گفت: اکنون به دلیل بحران آب، کشاورزی که روزی خیّر و کارآفرین بوده، نیازمند یاری نهادهای حمایتی است.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «همه‌ی مشکلات کشور نسخه درمانی دارد و آن نیز فراهم‌کردن زمینه‌ی صادرات و تناسب بین عرضه و تقاضا بر اساس نیاز کشور خواهد بود» گفت: به زودی جلسه‌ای با سفرای جمهوری اسلامی ایران در هندوستان خواهیم گذاشت تا زمینه‌ی بازار فروش جهت خرمای جهرم فراهم شود و البته باید کیفیت خرما و بسته‌بندی آن نیز بهبود یابد.

رضایی با انتقاد از نحوه بیمه محصولات باغی جهرم گفت: تناسب زمان عرضه و تقاضا در بیمه محصولات باغی جهرم دیده نشده است، چرا که عرضه محصولات در بازه زمانی طولانی مدتی انجام می‌شود.

رضایی با بیان اینکه «پیگیر مشکلات بیمه‌ی محصولات کشاورزی خواهد بود»، تاکید کرد: لازم است توان اقتصادی کشور به سمت اقتصاد، رفع محدودیت‌ها و ایجاد اشتغال بیاید.

وی تغییر الگوی کشت را در این شرایط بحرانی آب بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی نهال‌ها و درختانی را که نیاز به آب کمتر داشته و ثمری بیشتر دهد به کشاورزان معرفی کند.

نماینده‌ی مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی بر مدیریت آب تاکید کرد و گفت: مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی با ایجاد برنامه‌ای زمان‌بندی‌شده، استفاده از آب را در بخش کشاورزی کاهش دهد.

رضایی با بیان اینکه «اگر به این روند مصرف آب در جهرم ادامه دهیم کشاورزی در چندسال آینده در این شهرستان خشک خواهد شد» افزود: جهرم در بحث تغییر الگوی کشت ظرفیت بسیار خوبی دارد که امیدواریم بیش از پیش شاهد تغییر الگوی کشت در این شهرستان باشیم.

این نماینده مجلس در ادامه گفت:  برای رفع مشکلات مرغداران نیز پیشنهاد می‌شود مرغداران سراسر کشور به این جمع‌بندی برسند که متناسب با نیاز کشور مرغ تولید کنند تا قیمت آن تنظیم و دست دلالان نیز در این عرصه کوتاه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام صادرات منطقه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی جهرم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: نصب سامانه ردیاب مکانی برای نخستین بار در استان فارس با هدف نظارت بر میزان سوخت تخصیصی بخش کشاورزی بر روی تراکتورهای فعال بزودی در جهرم انجام می‌شود.

حسن زمانی با بیان این که سالانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر نفت گاز (گازوئیل) در بخش کشاورزی توزیع می‌شود، افزود: نحوه تخصیص سوخت به ناوگان بخش کشاورزی بر اساس میزان قدرت دستگاه و به صورت مساوی است در صورتی که برخی تراکتورها کارکرد بیشتری دارند و با نصب این دستگاه ردیابی میزان کارکرد بر اساس دستگاه‌های موقعیت یاب (جی پی اس) محاسبه می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت افزون بر ۳۵۶ دستگاه تراکتور در بخش کشاورزی اضافه کرد: این طرح در مرحله نخست به صورت آزمایشی توسط یک شرکت دانش بنیان با نصب دستگاه موقعیت یاب بر روی تمامی دستگاه تراکتور انجام و گزارش گیری از آنها مورد ارزیابی کارشناسان قرار می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم بیان کرد: در این طرح میزان سوخت تخصیصی به تراکتورها بر اساس پیمایش محاسبه و در صورت قطع شدن، پیامک آن به کاربر مستقر در جهاد کشاورزی شهرستان ارسال و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد خبر 6085562

دیگر خبرها

  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • فروش بیش از ۱۱۷ هزار سکه در مرکز مبادله | ربع‌سکه در صدر تقاضا
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند