Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@08:57:06 GMT

طلسم 13 ساله راه‌آهن اردبیل می‌شکند

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۲۱۰۳

طلسم 13 ساله راه‌آهن اردبیل می‌شکند

مردم اردبیل حدود 13 سال است انتظار شنیدن سوت قطار را دارند ولی این بار نمایندگان و استاندار اردبیل برای شکستن این طلسم کمر همت بسته‌اند و طبق وعده استاندار این وعده در 15 سالگی به بلوغ خواهد رسید.

به گزارش مشرق، نمایندگان مردم شهرستان اردبیل در مجلس شورای اسلامی روزهای گذشته در حالی از پروژه راه‌آهن اردبیل بازدید کردند که این پروژه در سیزدهمین سال انتظار برای شنیدن سوت قطار در اردبیل قرار دارد و طبق وعده اکبر بهنام‌جو استاندار اردبیل این وعده در 15 سالگی به بلوغ خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

جزئیات جلسه فوق العاده نوبخت و آخوندی

در این بازدید که به همراه خبرنگاران انجام گرفت از تمامی مسیر 175 کیلومتری پروژه راه‌آهن اردبیل_میانه بازدید به عمل آمد و مشکلات موجود برای تسریع در انجام کارها در این پروژه مورد ارزیابی قرار گرفت.

راه‌آهن اردبیل به عنوان یکی از بزرگترین و سخت‌ترین پروژه‌های عمرانی، زیرساختی و ریلی کشور محسوب می‌شود که مردم استان سال‌هاست تنها نام آن را از  زبان مسؤولین شنیده‌اند اما از وسعت، سختی و البته کم‌توجهی مدیران استان در 13 سال گذشته به این موضوع اطلاع دقیقی ندارند.

این پروژه هم‌اکنون به اصلی‌ترین مطالبه مردم در سطح استان تبدیل شده است و حتی دیگر رمقی برای شنیدن حرف‌ها و شعارهای تکراری ندارند و تا سوت قطار را نشنوند به سخنان هیچ‌مسؤولی اعتماد نخواهند کرد.

تمامی پیمانکاران پروژه راه‌آهن اردبیل-میانه در سخت‌ترین و طاقت‌فرساترین شرایط در گرمایی بالای 38 درجه برای پیشرفت فیزیکی این پروژه در حال فعالیت هستند اما آن‌قدر وسعت پروژه عظیم است، پیشرفت قابل توجهی نسبت به بازدیدهای گذشته به چشم نمی‌آید که در این زمینه آمار مشخصی هم از سوی مسؤولان در خصوص پیشرفت فیزیکی پروژه ارایه نشده است.

135 مییارد تومان اعتبار در سال‌جاری برای راه‌آهن اردبیل پیش‌بینی‌شده است

صدیف بدری دربازید از پروژه راه‌آهن اردبیل_میانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 135 میلیارد تومان اعتبار برای راه‌آهن اردبیل در سال‌جاری پیش‌بینی‌شده است که امیدواریم با تخصیص این میزان اعتبار بتوانیم شاهد روند رو به رشد این پروژه بزرگ در سطح استان باشیم.

وی ادامه داد: در سال 94 حدود 7 میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص پیدا کرد بود و در دو سال اخیر 169 میلیارد تومان جذب راه‌آهن اردبیلمیانه  شده و پیشرفت مناسبی نسبت به سال‌های گذشته داشته است که در حالا حاضر در تمامی قطعات زیر نظر پیمانکاران فعالیت می‌کنند.

نماینده استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بعضی قطعات ازنظر پیشرفت فیزیکی و تحرک اجرای  جای بحث داشت که در این راستا جلسه‌ای با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور خواهیم داشت تا مشکلات راه‌آهن اردبیل_میانه و پیمانکاران بررسی شود.

بدری بیان کرد: جلسات پیگیری پروژه راه‌آهن اردبیل _ میانه با حضور هر سه نماینده اردبیل هر ماه برگزار خواهد شد که از محل فاینانس داخلی ماده 56، مبلغ 750 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص پیدا کرد و تمامی مراحل کاری آن انجام‌شده است که منتظر ابلاغ بانک مرکزی هستیم.

نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تزریق 750 میلیارد تومان می‌تواند تحرک بیشتری به این پروژه بدهد و ما در سه سال آینده شاهده بهره‌برداری راه‌آهن میانه _ اردبیل باشیم تا از پتانسیل‌های استان به‌صورت مناسب استفاده کنیم.

راه‌آهن اردبیل جزء پنج پروژه برتر کشور است

محمد فیضی در حاشیه این دیدار ، با اشاره اهمیت پروژه راه‌آهن اردبیل در سطح کشور اظهار کرد: در بازدیدهای صورت گرفته شاهده پیشرفت این پروژه در تمامی فازها هستیم و راه‌آهن اردبیل یکی از پنج پروژه برتر کشور است که ما در تلاش هستیم با تأمین بودجه این پروژه در سه سال آینده به اتمام برسد.

وی ادامه داد: بحث زمان دقیق اتمام این پروژه باید کنار گذاشته شود و هدف اصلی و تمرکز ما فقط بر روی تمام شدن راه‌آهن اردبیل_میانه در زمان کوتاه باشد که این پروژه از سردرگمی دیگر خارج‌شده است و هر روز شاهد پیشرفت در تک‌تک قطعات هستیم.

نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با به پایان رسیدن راه‌آهن اردبیل و  وصل شدن به شهرستان‌های دیگر استان می‌توانیم گام‌های مؤثری در رونق اقتصادی  استان برداریم که این موضوع از همه جهت برای استان اردبیل سودمند خواهد بود.

راه‌آهن اردبیل_میانه در دهه فجر سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد

رضا کریمی با اشاره به زمان دقیق بهره‌برداری راه‌آهن اردبیل اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و جذب مبلغ 750 میلیارد تومان، پروژه راه‌آهن اردبیل_میانه در دهه فجر سال 99 به بهره‌برداری خواهد رسید تا مردم استان بعد از سال‌های دراز به آرزوی خود برسند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار درباره رضایت از پیشرفت پروژه راه‌آهن اردبیل بیان کرد: رضایت آنچنانی از پیشرفت کار نداریم  زیرا به دلیل مشکلات نقدینگی در کشور نمی‌توانیم پول نقدی به پیمانکاران تزریق کنیم که از طریق اوراق هزینه‌ها پرداخت می‌شود و پیمانکاران از این رویه رضایت ندارند و به آن صورت دل به کار نمی‌دهند

نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر بتوانیم زمان اوراق را کوتاه کنیم و بخشی  از مبالغ  پیمانکاران به‌صورت نقد پرداخت شود بی‌شک شاهد پیشرفت جهشی این پروژه در استان اردبیل خواهیم بود.

 پروژه راه‌آهن اردبیل یکی از پنج پروژه بزرگ کشور محسوب می‌شود که تمامی تلاش نمایندگان و مسؤولان استانی برای بهره‌برداری سریع این مجموعه است و تخمین زده شده هزینه لازم برای اتمام آن هزار و 200 میلیارد تومان باشد که 750 میلیارد آن به نوعی تامین شده است.

با توجه به این وضعیت اتمام این پروژه در مدت زمان تایین شده دور از انتظار نیست اما برای تحقق این وعده نیازمند پیگیری ویژه از سوی مسؤولان و نظارت صحیح بر انجام روند کار هستیم که امیدواریم این بار این وعده‌ها عملی شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی اردبیل استاندارد حمل و نقل ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​

تین نیوز

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری صبح دوشنبه وارد فرودگاه اسلام آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست وزیر پاکستان در مصاحبه ای سرمایه گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی را از برنامه های پاکستان برای توسعه همکاری ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال ها توقف می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم های آمریکا، این قرارداد هیچ گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده است و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف کنندگان کشورش برساند، بی شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن ها از طریق گاز مایع (ال پی جی) است که بسیار گران تمام می شود و این خط لوله می تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، اضافه کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • ابلاغ ۸۲۱میلیارد تومان منابع ازمحل فروش اوراق به پروژه های اردبیل
  • طلسم شکست: تیم ملی والیبال از امروز با سرمربی
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • شکست طلسم 12 ماهه با گرامی (عکس)
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟​
  • تخصیص ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه
  • اختصاص ۳۵۰۰میلیارد ریال از محل مولدسازی به پروژه‌های ورزشی اردبیل