Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، علیرغم اینکه وزیر علوم روز گذشته مدعی شده بود که هیچ بازدیدی از دانشگاه‌های کشور توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت نگرفته، امروز و با گذشت کمتر از 24 ساعت  بازدید آژانس از یکی از دانشگاه‌ها را تأیید کرد و گفته است که این امر براساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده و همه سازمان‌ها باید از آن تبعیت کنند!

اظهارات امروز وزیر علوم در حالی صورت گرفت که وی روز گذشته گفته بود از زمانی که بنده در وزیر علوم هستم هیچ بازدیدی از دانشگاه‌ها توسط آژانس صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* چرخش 180 درجه وزیر علوم در کمتر از 24 ساعت

منصور غلامی امروز با چرخش 180 درصدی از مواضع روز گذشته‌اش گفته است که موضوع دانشگاه مربوطه با هماهنگی وزارت علوم نبوده و دانشگاه مربوطه هم گزارشی به ما نداده است. البته این احتمال را نمی‌توان رد کرد که وزیر علوم از این ماجرا بی اطلاع بوده است ولی چلداوی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت روز گذشته بعد از اظهارات وزیر علوم گفته بود که وزیر علوم یا اطلاع داشته که این اتفاق رخ داده که برای دروغ‌گوئی‌اش باید استفا دهد یا اینکه اطلاع ندارد و باز هم برای اینکه نسبت به زیرمجموعه‌اش بی اطلاع است باید کنار برود.

چلداوی که روز گذشته از اظهارات وزیر علوم به شدت تعجب کرده بود گفت: اگر وزیر علوم تضمین کند که با ثابت شدن این موضوع، استفعاء می‌دهد و کنار  می‌رود بنده این موضوع را ثابت خواهم کرد و ثابت می‌کنم که این بازدید انجام شده است.

* اتاق‌هایی که دیگر برای اساتید امن نیست!

برخی از اساتید دانشگاه علم و صنعت بعد از بازدید صورت گرفته توسط آژانس به شدن نگران بودند، عضو هیات علمی این دانشگاه می‌گفت که  اتاق‌های ما دیگر قابل اعتماد و امن نیست و ما جرات نمی‌کنیم 4 تا پروژه علمی را در آن نگاه داریم.

* آژانس می‌خواهد در دل دانشمندان ما ترس بیاندازد

فواد ایزدی کارشناس مسائل امریکا هم اخیرا به فارس گفته بود آژانس می‌خواهد در دل دانشمندان ما ترس بیاندازد تا آنها نتوانند به فعالیت‌های علمی خود ادامه دهند که به نظر می‌رسد نگرانی در بین اساتید برخی دانشگاه‌ها بی مورد نیست و در صورت ادامه روند به شدت به رشد علمی کشور آسیب خواهد زد.

* حرکت قطار بازرسان آژانس  به سوی دانشگاه شهید بهشتی

برخی از اساتید دانشگاه مدعی بودند که بازرسان آژانس از دانشگاه شریف هم بازدید کرده اند و به دانشگاه امیرکبیر هم رفته‌اند که در این دانشگاه با مخالفت برخی اساتید روبرو شده و نتوانسته‌اند وارد اتاق‌ها و آزمایشگاه‌ها شوند. یک عضو هیات علمی دانشگاه هم گفته است:  به تازگی شاهد اولین بازرسی پنهانی آژانس بین المللی انرژی اتمی از دانشگاه علم و صنعت بودیم. بعد از دانشگاه علم و صنعت نوبت به بازرسی از دانشگاه شهید بهشتی است که در این مورد فعلا شورای عالی امنیت ملی آنها را معطل کرده است. بنابراین اگر افرادی بودند که این مطلب را تبیین می‌کردند شاید امروز به این وضعیت دچار نمی‌شدیم و جلوی آن گرفته می‌شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: انرژی شورای عالی امنیت ملی وزارت علوم دانشگاه علم و صنعت صنعت رشد عضو هیات علمی دانشگاه آژانس بین المللی انرژی اتمی شهید بهشتی امنیت ملی پارس آژانس تائید بازرسی چرخش دانشگاه ها وزیر علوم پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدعلی زلفی‌گل، دانشگاه را نهاد انسان ساز دانست و افزود: در این زمینه فعالیت فرهنگی را توسعه داده ایم، از دانشجویان برای برگزاری برنامه‌های مختلف استفاده می‌کنیم، اعتبارات فرهنگی را برای تشکل‌های دانشجویی افزایش می‌دهیم. برای نخستین بار مرکز علوم انسانی را در وزارت علوم تاسیس کردیم و بخشی از ماموریت تحول در علوم انسانی به این مرکز محول شده است. همچنین برگزیدگان جشنواره بین‌المللی حرکت و جشنواره رویش به عنوان برگزیده بنیاد ملی نخبگان شناخته می‌شوند و از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند. روند جذب افراد نخبه و مستعد در دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز تسهیل شده است.

وی با تاکید بر اهمیت سلامت جسمی و روحی انسان‌ها گفت: سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود و اگر به این رشته‌ها بی توجهی شود، در راستای سلامت روحی و روانی جامعه به خوبی گام برنداشته‌ایم. باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم. در بسیاری از کشور‌ها نخبگان داخلی به رشته‌های علوم انسانی هدایت می‌شوند و برای رشته‌های علوم پایه از نخبگان خارجی کمک گرفته می‌شود.

وزیر علوم با بیان اینکه تولید علم باید برونداد داشته باشد، تولید مقاله، کتاب، اختراع و دستاورد‌های علمی یا هنری یکی از این بروندادهاست و استادان باید برخی از این برونداد‌ها را داشته باشند، اضافه کرد: این موضوع در آیین‌نامه ارتقای جدید استادان و اعضای هیات علمی که در حال تدوین است، قید شده است که استاد می‌تواند به هر شکلی دستاورد علمی خود را نشان دهد و فقط مقاله مد نظر نیست. کاربردی بودن مقالات را نیز در نظر داریم؛ به همین دلیل مقالات بنیادین ۷ امتیاز، مقالاتی که نیازی از جامعه رفع کنند، ۱۴ امتیاز برای ارتقای استادان خواهد داشت.

وی افزود: فردی که رساله‌های بنیادی داشته باشد به اندازه حقوق استاد پایه یک پژوهانه دریافت می‌کند، فردی که رساله‌های کاربردی دارد دو برابر و فردی که رساله فناوری داشته باشد، سه برابر حقوق استاد پایه یک پژوهانه می‌گیرد. استادان ارتباط با صنعت نیز به صورت ویژه تشویق می‌شوند. همچنین از علوم نوظهور و نوپدید مانند هوش مصنوعی در حد توان حمایت مالی می‌کنیم.

وزیر علوم در ادامه خاطرنشان کرد: افزایش پایه‌های تشویقی استادان به ۶۰ پایه، بورسیه رتبه‌های برتر کنکور هر سال و المپیادی‌ها، تعیین کارانه (جهش علمی) بر مبنای عملکرد، اختصاص پژوهانه به استادانی نو استخدام، اختصاص پژوهانه برای دانشمندان یک‌درصد و دودرصد، قید شدن پژوهانه جامع در برنامه توسعه هفتم، تخصیص ۱۵ درصد بودجه کل دانشگاه برای فعالیت‌های پژوهشی و پنج درصد برای فعالیت‌های فرهنگی، راه‌اندازی بورسیه صنعت با همکاری صنایع، حمایت از مجلات تحت نمایه‌های بین‌المللی، تاسیس صندوق عالی عتف از جمله اقدامات انجام شده در راستای تسهیل امور و رشد علمی است.

زلفی‌گل همچنین با تجلیل از اقدامات عالمان و مدیران پیشین وزارت علوم گفت: عملیات وعده صادق دستاورد دانش‌آموخته‌های دانشگاه‌ها بود و شهید طهرانی مقدم‌ها، شهید شهریاری‌ها و شهید احمدی روشن‌ها در همین دانشگاه‌ها آموزش دیده‌اند، باید قدردان وزیران و دانشمندان پیشین باشیم.

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • چرخش 180 درجه: ستاره عاشق رئال منتظر بارسا
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد