Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن اصفهان در واکنش به ادعای معاون وزیر راه و شهرسازی مبنی بر عدم تحویل ریل از سوی ذوب‌آهن به این وزارتخانه گفت: اولین محموله ریل در خرداد ماه سال جاری تحویل راه آهن شد. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸ اقتصادی صنعت و تجارت راه و مسکن نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دشتیانه معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن اصفهان در واکنش به ادعای معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت‌های ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور مبنی بر عدم تحویل ریل از سوی ذوب‌آهن به این وزارتخانه گفت: اولین محموله ریل در خرداد ماه سال جاری تحویل راه‌آهن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محموله دوم نیز در حال تولید است که به محض اعلام آمادگی حمل توسط راه‌آهن، تحویل خواهد شد. لذا به نظر می‌رسد آقای خادمی اطلاعات موثق و دقیقی در خصوص این موضوع دریافت نکرده باشند و این اظهار نظر ایشان جای تعجب دارد. 

وی در پاسخ به این پرسش که در ماه گذشته خبر تحویل ریل تولیدی ذوب آهن به راه آهن را اعلام شده اما معاون وزیر  راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور اعلام کرد که  ریل تولید داخل به این وزارتخانه تحویل نشده است، گفت: خط تولید ریل ملی در آبان ماه 1395 با حضور معاون اول رئیس جمهور با قابلیت تولید انواع ریل های مورد نیاز راه آهن و مترو از جمله  U33، UIC54 و UIC60 افتتاح شد و اولین قرارداد فروش ریل بین ذوب آهن اصفهان و شرکت راه آهن برای 40000 تن ریل U33 منعقد گردید که اولین محموله ریل در خردادماه سال جاری با حضور مدیرعامل ذوب آهن و مدیرکل راه آهن استان اصفهان تحویل راه آهن گردید و اخبار مربوطه در رسانه ها و جراید کشور منتشر شد و محموله دوم نیز در حال تولید می باشد که به محض اعلام آمادگی حمل توسط راه آهن، تحویل خواهد شد لذا به نظر می رسد آقای مهندس خادمی اطلاعات موثق و دقیقی در خصوص این موضوع دریافت نکرده باشند و این اظهار نظر ایشان جای تعجب دارد.

دشتیانه تصریح کرد: همانگونه که شرکت زیر ساخت و سایر خریداران ریل از شرکت های خارجی به دلیل مشخص بودن سفارش ملزم به  پرداخت پیش پرداخت و تأمین ضمانت های لازم در خصوص پرداخت ارزی می باشند در خصوص خرید داخلی نیز همین مراحل وجود دارد،در حالیکه شرکت زیر ساخت در سال گذشته  درخواست خرید ریل از ذوب آهن  بصورت اعتباری و انجام تأمین مالی از طرف ذوب آهن را مطرح نمودند وعلیرغم شرایط یک طرفه درخواست مذکور،  ذوب آهن به این شرکت قیمت و شرایط فروش را اعلام نمود و از سال گذشته تا کنون منتظر دریافت پاسخ شرکت زیر ساخت هستیم.

به گفته وی، این رویکرد شرکت زیر ساخت در حالیست که مجموع ریل واراداتی به کشور در سال های 95 و 96 و همزمان با بهره برداری از خط تولید ریل ملی در حدود 350000 تن بوده و  با واردات ریل در7 سال ماقبل آن برابری می کند و طبق اطلاعات ما انبارهای شرکت  راه آهن و حتی گمرکات کشور مملو از ریل های وارداتی در این دو سال است که این موضوع با اعلام معطل بودن پروژه ها برای تأمین ریل در تناقض است.

 معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن اصفهان با اعلام اینکه در خصوص کیفیت ریل های وارداتی نیز مباحث زیادی مطرح است که ورود سازمان های مسئول و مقایسه شرایط کیفی ریل های تولید ذوب آهن اصفهان با ریل های وارداتی  می تواند این موضوع را روشن کند، گفت: شرکت ذوب آهن اصفهان بعنوان اولین، معتبرترین و باکیفیت ترین تولید کننده فولاد کشورو برند شناخته شده جهانی که با صادرات محصولات خود بر اساس بالاترین استانداردهای روز دنیا به کشور های اروپایی این موضوع را ثابت کرده است.در راستای عمل به وظیفه ملی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از خروج میلیاردها دلار ارز از کشور در شرایط سخت تحریم نسبت به خرید و نصب و راه اندازی یکی از پیشرفه ترین خطوط تولید ریل اقدام نمود و موفق به تولید ریل مطابق با سخت گیرانه ترین استانداردهای روز دنیا شدو آمادگی پاسخگویی به درخواست های واقعی خرید ریل با شرایط  منطقی و مورد قبول طرفین را دارد. بطور قطع نظر دوستانی مانند آقای خادمی دغدغه های مدیریتی است و امیدوارم همه ما مطابق منافع ملی و مصالح کشور عزیزمان عمل کنیم  و از تفکرات بخشی و حوزه ای  بپرهیزیم و با به راه اندازی هیاهوی رسانه ای فضا را برای سوء استفاده واردکنندگان ریل که قطعا کمترین توجه رابه منافع ملی دارند، مهیا نکنیم و با همدلی و همکاری  شاهد پیشرفت و آبادانی  ایران اسلامی باشیم.

انتهای پیام/

R1012125/P1012122/S7,78,81/CT12 واژه های کاربردی مرتبط راه آهن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه آهن راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟

سیدحمید حسینی در گفت‌وگو با ایلنا، در ارزیابی تولید بنزین از متانول پتروشیمی‌ها اظهار داشت: متانول یکی از مهمترین محصولات تولیدی صنعت پتروشیمی است که حدود ۱۶ میلیون تن ظرفیت‌سازی شده، حدود ۱۲ میلیون تن تولید می‌شود و از این میزان حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون صادر و یک میلیون تن نیز به مصرف بازار داخل می‌رسد.

ظرفیت تولید متانول به ۲۷ میلیون تن می‌رسد

وی افزود: ما اکنون بعد از چین، عربستان و ترینیداد و توباگو مقام چهارم تولید متانول جهان را داریم که بنا بر این است تا ۲۰۲۸ ظرفیت تولید این محصول به ۲۷ میلیون تن برسد و در این صورت به تولیدکننده دوم جهان در حوزه تولید متانول تبدیل خواهیم شد.

در دنیا با متانول چه می‌کنند؟

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فراورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: متانول از طریق گاز متان پارس جنوبی و سایر میادین تولید می‌شود، گاز پروپان و بوتان را جدا می‌کنیم و گاز ترش متان به واحدهای متانول‌سازی تحویل داده می‌شود البته از زغالسنگ هم متان را استخراج از آن متانول تولید می‌کنند یعنی تولید گاز چین عمدتا بر منبای زغالسنگ است بنابراین تعرفه‌هایی بر متانول وارداتی ایران وضع می‌کنند که تولید متانول از زغالسنگ در کشورشان دچار مشکل نشود.

بازار صادراتی ایران

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد تولید فعلی متانول ما به بازار چین و ۱۰ درصد به بازار هند می‌رود، تصریح کرد: علت اینکه ایران سرمایه‌گذاری زیادی روی این متانول کرده این است که اولا از اولین واحدهایی بود که در حوزه پتروشیمی راه‌اندازی شده و ما تقریبا تکنولوژی آن را داریم، همچنین سودآوری زیاد این صنعت باعث شده که به توسعه آن گرایش وجود داشته باشد و علیرغم برنامه‌هایی که برای توسعه صنایع پایین‌دست این محصول وجود دارد اما سرمایه‌گذاران تمایل دارند که واحد متانول احداث و گاز تولیدی تبدیل به متانول و در بازار داخل و صادرات بفروشند.

کاربرد متانول

به گفته حسینی؛ وزارت نفت ادعا دارد که در این سال‌ها واحدهای متانولی ۷ میلیارد دلار سود بین سهامداران توزیع واحدهای تولیدی کرده‌اند که سود بسیار بالایی است، ما قطعا می‌توانیم از این فرصت و سرمایه‌گذاری که ایجاد شده به نحو احسن استفاده کنیم، یعنی می‌توان از متانول به صورت ساده برای اکتان‌افزایی، برای تهیه MTB و همچنین مواد تولید لاستیک استفاده کرد و یا اینکه در برخی جاها به عنوان سوخت به مصرف می‌رسد، یعنی می‌توان به بنزین اضافه کرد.

وی ادامه داد: شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی مجوز داده تا ۵ درصد به بنزین متانول اضافه شود، بیش از ۵ درصد اضافه شود هم میزان اکتان به شدت بالا می‌رود و هم اینکه باعث می‌شود خورندگی افزایش یافته و موتور خودرو خشک شود، البته در دیگر کشورها اقداماتی برای استفاده از متانول در سوخت انجام داده‌اند، یعنی باید فرایند جدیدی طی شود.

کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی ناترازی بنزین

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تصریح کرد: در دنیا برای اضافه کردن متانول به بنزین از یک روان‌کننده ویک نوع ادتیو استفاده می‌کنند که اولا اکتان بنزین را در حد ۹۵ درجه نگاه می‌دارد و نگرانی در مورد خورندگی (کروژن) موتور را برطرف می‌کند، همچنین گازهای خروجی از اگزوز فاقد آلایندگی می‌شود، بنابراین می‌تواند برای کشور مفید باشد، ضمن اینکه از این طریق می‌توانیم ۱۵ تا ۲۰ درصد کمبود بنزین را تامین کنیم.

وی بیان داشت: متانول را می‌توان هم ساده به عنوان اکتان‌افزا استفاده کرد و هم اینکه می‌تواند به زنجیره تولید رفته و تبدیل به اتانول، پروپیلن و الفین شود، اکنون پروژه‌هایی در ایران برای تبدیل متانول به اتانول شروع شده حتما ما می‌توانیم بر پایه متانول تولیدی؛ صنعت پتروشیمی را در پایین دست‌توسعه داده و زنجیره سوم پتروشیمی را در کشور تکمیل کنیم.

صرفه متانولی شدن بنزین

حسینی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم با استفاده از ادتیو و سایر کمک‌کننده‌ها متانول را به بنزین اضافه کنیم هم بابت صادرات این محصول نگرانی نداریم و هم اینکه مقرون به صرفه است، اکنون قیمت بنزین حداقل ۸۰۰ دلار در تن است در حالی که متانولی که صادر می‌کنیم به طور متوسط حدود ۵۰ میلیون دلار است، بنابراین هم می‌تواند باعث کاهش قیمت بنزین تولیدی برای کشور شود و هم اینکه از صادرات متانول به صورت خام جلوگیری می‌کند.

در نیروگاه‌ها هم کاربرد دارد؟

وی گفت: در حال حاضر کشورهای دیگر از متانول در حوزه تولید بنزین استفاده می‌کنند حتی چینی‌ها در برخی شهرهای بزرگ از متانول برای خطوط تاکسی استفاده می‌کنند، شاید بتوان به صورت مستقیم به عنوان سوخت در نیروگاه‌ها نیز به مصرف رساند و هم اینکه با ترتیباتی به بنزین اضافه کرد، قطعا استفاده از ترکیب بنزین متانول و ادتیو کمک زیادی به کاهش کسری تراز بنزین خواهد کرد.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فراورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی اظهار داشت: در کشورهایی مثل مالزی و چین بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها را تبدیل به بنزین ۹۵ و ۹۷ می‌کنند و با استفاده از متانول و ادتیو به بازار سایر کشورها صادر می‌کنند، هیچ متخصص و کارشناسی هم بر بنزین تولیدی از این ترکیب ایراد وارد نمی‌کند زیرا آزمایش انجام شده نشان داده بقیه آیتم‌ها هیچ تغییری نکرده و در حالی که گازهای سمی تثبیت شده و خورندگی هم زیاد نشده، اکتان افزایش یافته است.

کاهش آلایندگی

وی تاکید کرد: یکی از علت‌های فعلی آلودگی هوای کشور اکتان پایین بنزین تولیدی است و هم اینکه بعضا استانداردهای یورو ۴ را ندارند در حالی که با استفاده از متانول می‌توان اکتان همه بنزین تولیدی کشور را در حد ۹۵ افزایش داد و به این ترتیب حتما باعث کاهش آلودگی می‌شود چون بنزن و آروماتیک افزایش پیدا نمی‌کند و سولفور کم می‌شود نتیجه اینکه به کاهش آلودگی و بهبود سوخت خودروهای کشور کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید