Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، «محمدرضا جعفریان» معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در جلسه‌ای با اعضای کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، اظهار داشت: ارتباط با شرکای اجتماعی از مسائل بسیار مهم برای سازمان تأمین اجتماعی است و در همه امور این سازمان شرکای اجتماعی نقش اساسی دارند.

 جعفریان هم افزایی و انسجام تشکل‌های کارگری را برای تحقق خواسته‌ها و اهداف جامعه کارگری ضروری عنوان کرد و گفت: با اتحاد و هم صدایی تشکل های کارگری امکان تحقق اهداف مشترک آنان فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تصویب برخی قوانین حمایتی برای گروه‌های مختلف تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی، گفت: اینگونه قوانین هزینه‌هایی را برای این سازمان ایجاد می‌کند و در نهایت جامعه کارگری از دریافت خدمات مناسب و عادلانه در حوزه تأمین اجتماعی باز می ماند.

جعفریان ادامه داد: جامعه کارگری بایستی نسبت به تصویب اینگونه قوانین حساسیت داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایجاد سازوکار موثری برای هم افزایی تشکل‌های کارگری می تواند تحولی اساسی در سطح کشور ایجاد کند، اظهار داشت: تشکل‌های کارگری با انسجام بیشتر می‌توانند فعالیت‌های اثرگذاری داشته باشند.

 جعفریان با تأکید بر اینکه ارتباط سازمان تأمین اجتماعی با تشکل‌های کارگری در هیچ مقطعی به اندازه امروز عمیق و موثر نبوده است، اظهار داشت: در سفرهای استانی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز با تشکل های استانی جلسات منظمی برگزار می شود.

«سید مجتبی موسوی»، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: برقراری ارتباط با تشکل های کارگری از مسائل اساسی سازمان تأمین اجتماعی است و خواسته‌ها و انتظارات این تشکل‌ها از سوی اداره کل امور بیمه شدگان پیگیری می شود.

وی آموزش قوانین سازمان تأمین اجتماعی به اعضای تشکل‌های کارگری را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و افزود:  کانون‌های کارگری و بازنشستگی باید با قوانین سازمان تامین اجتماعی آشنا شوند تا بتوانند منافع جامعه کارگری را در مسیر صحیح دنبال کنند.

«ابوالفضل فتح الهی»، رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران نیز گفت: بسیاری از قوانینی که درباره سازمان تأمین اجتماعی به تصویب رسیده است منجر به ایجاد تبعیض در بین جامعه کارگران شده و سازمان تأمین اجتماعی نیز در زمان تصویب این قوانین در ادوار گذشته دفاع کارشناسانه موثری انجام نداده است.

وی افزود: افتخار می کنیم که مدیران سازمان تامین اجتماعی از جنس جامعه کارگری هستند و مسائل و مشکلات این قشر را درک می کنند و ما همیشه در کنار این سازمان هستیم.

«اکبر شوکت»، رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی و نماینده کارگران در هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: فعالیت های جامعه کارگری باید متشکل و منسجم باشد و سازوکار مشخصی برای این کار ایجاد شود.

وی افزود: مسائل آموزشی تشکل های کارگری نیز باید برنامه ریزی جدی پیگیری شود که معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی می تواند در این زمینه به تشکل های کارگری کمک کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش