Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@05:17:54 GMT

خوراکی‌هایی برای مقابله با خستگی صبحگاهی

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۲۳۰۵

ساعت 24-جو دوسر یک ماده غذایی مقوی با ارزش تغذیه ای بالاست. این ماده غذایی همواره باید در رژیم غذایی شما حضوری ثابت داشته باشد زیرا منبع انرژی مهمی محسوب می شود.

به نقل از "استپ تو هلث"، کمبود برخی مواد مغذی ضروری نیز می تواند به احساس خستگی صبحگاهی منجر شود، به ویژه اگر یک رژیم غذایی سالم و متعادل را دنبال نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک رژیم غذایی سالم و متعادل انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده و بر همین اساس ارائه بهترین عملکرد در طول روز امکان پذیر می شود. در نتیجه، زمانی که دریافت مواد مغذی مهم نادیده گرفته می شود، تجربه خستگی جسمانی یا روانی چندان دور از انتظار نیست.

افراد بسیاری تلاش می کنند از طریق مصرف نوشیدنی های انرژی‌زا و محصولات تجاری دیگر که اثری کوتاه مدت داشته و تنها مشکل را پنهان می کنند با این شرایط مقابله کنند. حتی اگر مصرف این قبیل محصولات به تقویت سطوح انرژی شما کمک کند، مصرف مواد غذایی طبیعی همچنان ایده بهتری است.

جو دوسر

جو دوسر یک ماده غذایی مقوی با ارزش تغذیه ای بالاست. این ماده غذایی همواره باید در رژیم غذایی شما حضوری ثابت داشته باشد زیرا منبع انرژی مهمی محسوب می شود. جو دوسر حاوی فیبر غذایی فراوان است که این ماده مغذی به بهبود گوارش و تنظیم اشتها کمک می کند.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جو دوسر گردش خون، سوخت و ساز و عملکرد شناختی را بهبود می بخشند.

همچنین، جو دوسر غذایی ایده آل برای قلب است زیرا بر سطوح تری گلیسیرید و کلسترول تاثیر می گذارد.

شیر

افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نیستند می توانند از فواید مصرف شیر بهره ببرند زیرا این نوشیدنی از احساس خستگی هنگام صبح پیشگیری می کند.

شیر حاوی اسید آمینه ها و ویتامین هایی است که پس از جذب در بدن سطوح انرژی را بهبود می بخشند.

تریپتوفان، یکی از اسید آمینه های موجود در شیر است که ترشح سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با خوشی و بهزیستی، توسط مغز را تحریک می کند.

مغزهای خوراکی

اگرچه بهتر است اعتدال در مصرف آنها رعایت شود، اما مغزهای خوراکی از جمله مواد غذایی سرشار از انرژی هستند که می توانند به پیشگیری از احساس گرسنگی و خستگی صبحگاهی کمک کنند.

تراکم بالای ویتامین های B و اسیدهای چرب مفید در مغزهای خوراکی برای سیستم عصبی مفید است که به تقویت تمرکز و سلامت روانی کمک می کند.

همچنین، مغزهای خوراکی حاوی فیبر غذایی و آنتی اکسیدان ها هستند که از دردهای عضلانی، سردرد، و اضطراب پیشگیری می کنند.

عدس

عدس یکی از سالم‌ترین مواد غذایی بین حبوبات محسوب می شود. عدس حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.

محتوای آهن عدس و پروتئین با کیفیت بالای آن به پیشگیری از هرگونه عوارض جانبی منفی کم خونی کمک می کنند.

مصرف عدس گردش خون را بهبود می بخشد و در همین راستا اکسیژن و مواد مغذی کافی در اختیار سلول های بدن انسان قرار می گیرند.

این کربوهیدارت ها به عنوان سوخت برای سلول ها عمل می کنند که در افزایش سطوح انرژی بدن نقش دارد.

شکلات

اگرچه مصرف بیش از اندازه شکلات ایده خوبی نیست، اما 20 تا 30 گرم شکلات تلخ می تواند به بهبود عملکرد شما در طول روز کمک کند.

شکلات حاوی چربی و کربوهیدارت هاست که یک منبع انرژی برای سلول های بدن انسان محسوب می شوند.

مصرف شکلات تلخ سیستم عصبی را تحریک می کند، سلامت قلب را بهبود می بخشد، و از مغز در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند.

دانه های خوراکی

انواع مختلفی از دانه های خوراکی وجود دارند که می توانند با خستگی صبحگاهی مقابله کنند. این مواد غذایی کالری کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند که به حفظ و تقویت سلامت بدن کمک می کنند.

به عنوان مثال، دانه های چیا و دانه های کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 هستند که برای سیستم قلبی عروقی و سلامت شناختی انسان مفید هستند.

اسید آمینه ها و مواد معدنی موجود در دانه های خوراکی نیز گردش خون را بهبود بخشیده و از نوسانات خلقی پیشگیری می کنند.

دانه های آفتابگردان، کدو تنبل، و کنجد نیز از دیگر گزینه هایی هستند که می توانید مد نظر قرار دهید.

موز

برای چند دهه، موز سوژه برخی باورهای پرسش برانگیز و مشکوک بود. افراد بسیاری از مصرف این ماده غذایی به دلیل نگرانی از افزایش وزن پرهیز می کردند. اما امروزه آن باورهای نادرست از بین رفته و موز به عنوان یک ابرماده غذایی خوشمزه و مفید برای انسان شناخته می شود.

کربوهیدارت ها و قندهای طبیعی موجود در این میوه سطوح انرژی و عملکرد انسان را بهبود می بخشند.

موز می تواند فعالیت سیستم عصبی را متعادل ساخته و خلق و خو را بهبود ببخشد.

عصر ایران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید