Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان برضرورت رسیدگی عاجل به وضعیت نمازخانه غذاخوری های جاده ای زنجان تاکید کرد و گفت: نظارت های لازم در این زمینه انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،با آغاز سفرهای تابستانی مردم همواره از این فرصت برای گردش و تفریح استفاده می کنند، دستگاه های اجرایی مختلفی در طول سفر همراه مردم بوده و خدمات رسانی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار مجتمع های تفریحی و رفاهی نمازخانه های بین راهی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.دستگاه های اجرایی همچون سازمان گردشگری،ستاد اقامه نماز،استانداری،راهداری و حمل و نقل پایانه ها بازدیدهایی را از مجتمع های خدماتی و رفاهی برعهده دارند.

ستاد اقامه نماز نیز به موضوع وضعیت نمازخانه های بین راهی بیشتر از سایرین توجه دارد،اگر چه مشکلاتی در نمازخانه های بین راهی زنجان وجود دارد.

اجرای طرح تابستانی از اوایل تیر تا پایان شهریور ماه ادامه می یابد و پیک مسافر نیز در این ایام مشاهده می شود که رسیدگی به وضعیت نمازخانه های بین راهی برای حضور مردم در نمازخانه ها ضروری است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان در این خصوص به خبرنگار موج رسا، گفت: ۵۷ باب نمازخانه بین راهی در استان زنجان فعال است.

 

ناصری با بیان اینکه ۲۰ باب از نمازخانه‌های بین راهی در مجتمع‌های خدماتی، رفاهی احداث شده ‌اند،ادامه داد: ۵ هزار کیلومتر راه‌های مواصلاتی در استان زنجان وجود دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان با اشاره به اینکه بازدید از نمازخانه‌ ها،کنترل بهداشت و نکات لازم مورد تاکید در دستور کار قرار دارد،خاطرنشان کرد:رسیدگی به وضعیت نمازخانه های استان در این ایام ضروری است.

ناصری بیان داشت: در صورتی که مشکلاتی در نمازخانه های بین راهی باشد، افراد می توانند گزارش های لازم را ارائه کنند.

وی با اشاره به مشکلات یکی از نمازخانه های بین راهی زنجان که متعلق به یکی از دستگاه های اجرایی زنجان است، گفت: نظافت لازم در برخی از نمازخانه ها انجام نمی شود.

وی برضرورت رسیدگی به وضعیت نمازخانه های بین راهی تاکید کرد و گفت: برای رسیدگی به شکایت مسافران سامانه ای تعریف شده است که مسافران می توانند شکایت خود را ارائه کنند.

وی با بیان اینکه برخی ملزومات در نمازخانه ها باید نصب شود، افزود: در یکی از نمازخانه های شهرستان قبله نما نصب نشده بود که این موجب سردرگمی مسافران غیر بومی می شود.

این مسئول گفت: ضروری است در بازدیدهایی که توسط  فرمانداران شهرستان ها از نمازخانه ها، مجتمع های رفاهی و غذاخوری ها انجام می شود، مدیر ستاد نماز نیز حضور داشته باشد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان خواستار رسیدگی عاجل به وضعیت نمازخانه های غذاخوری های جاده های استان شد و افزود: به صورت مستمر وضعیت نمازخانه های بین راهی بازرسی ومشکلات احصا شده و به متولیان برای رفع آن گزارش می شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: نمازخانه های بین راهی از نظر بهداشت، شستشوی فرش ها و نظافت سرویس های بهداشتی بازرسی می شوند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان ادامه داد:کمترین فضا برای نمازخانه های بین راهی 20 متر است و مشکلی برای برپایی نماز وجود ندارد.

رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان ادامه داد: در مرحله نخست نظارت و بازرسی مساجد، نمازخانه‌های بین‌راهی و نمازخانه‌های رستوران‌های محورهای مواصلاتی استان مورد بازرسی قرار می گیرند.

ناصری افزود:نواقص اساسی این اماکن معنوی به مسئولان مربوطه برای رفع و رجوع، تذکر داده شده و مرحله دوم نظارت‌ها نیز انجام می‌شود.

وی گفت: مطلوب بودن فضای این مکان‌های معنوی، نه تنها دیدگاه مسافران را نسبت به فرهنگ استان ارتقا می‌بخشد، بلکه توقف مسافران در استان، اقتصاد استان را نیز ارتقا می‌بخشد.

ناصری خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات بسیار مناسب در ترویج فرهنگ اقامه نماز جماعت در جامعه مناسب سازی و افزایش نمازخانه های بین راهی است.
وی با بیان اینکه نماز بر اساس تاکیدات دین مبین اسلام، مایه آرامش است، تصریح کرد: ستاد اقامه نماز استان زنجان به بحث برگزاری نماز در نمازخانه های بین راهی بسیار اهمیت قائل است.
ناصری با بیان اینکه ستاد اقامه نماز استان دو وظیفه مردمی و دولتی دارد، افزود: برگزاری نماز جماعت در دستگاه های اجرایی و ارائه خدمات لازم به نماز خانه های بین راهی و ساماندهی آنها از وظایف مهم این ستاد است.
وی با بیان اینکه ایجاد نمازخانه ‌های بین راهی در محورهای مواصلاتی زنجان افزایش می یابد، گفت: در صورت ایجاد شرایط و امکانات لازم برای اقامه نماز مسافران در محورهای مواصلاتی جدیدالحداث استان زنجان اقدام به ایجاد نمازخانه‌های بین راهی می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان گفت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است، بنابراین باید کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مساجد پررنگ‌تر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خیاط ظهر امروز در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه شهر سرایان به نقش مسجد به عنوان اولین پایگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی اسلام که با درایت پیامبر اکرم(ص) معین شد اشاره کرد و اظهار داشت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است و باید با برنامه‌ریزی رویکرد این پایگاه نسبت به سایر مباحث پررنگ‌تر شده و حکومت اسلامی را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان، نماز جمعه را تبیین‌کننده سیاست‌های نظام اسلامی دانست و گفت: اگر نگاه فرهنگی داشته باشیم، حجم زیادی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد اما متاسفانه حوزه فرهنگی مظلوم واقع شده و حجم بیشتر اعتبارات به سمت پروژه‌های عمرانی می‌رود.

امام جمعه سرایان نیز در این دیدار، به سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از مفتضح‌ترین شکست‌های استکبار یاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مرتضایی‌نیا، وضعیت برگزاری نماز جمعه در سه بخش شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از وضعیت اعتباری ستاد نماز جمعه ابراز نگرانی کرد و از مسئولان خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد.

وی ضمن تقدیر از ستاد نماز جمعه سرایان بیان کرد: جلسه ستاد در حوزه برادران و خواهران به صورت مستمر و هفتگی برگزار و برنامه‌ریزی برای امور فرهنگی انجام می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان همچنین در جمع دستگاه‌های فرهنگی شهرستان نیز با اشاره به نامگذاری دهم خرداد ماه به عنوان روز "فرهنگ شهرستان سرایان" گفت: این مناسبت فرصتی مناسب برای بیان ظرفیت و پتانسیل فرهنگ غنی شهرستان در حوزه‌های متخلف از جمله فرهنگی، هنری، گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی و هنری است.

خیاط، خواستار اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با هدف بزرگداشت هر چه بهتر این مناسبت شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرایان نیز در این جلسه گفت: آیین بزرگداشت روز فرهنگ شهرستان سرایان در دهم خرداد ماه برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.

وحید فنودی، از برپایی نمایشگاه متشکل از غرفه‌های فرهنگی، هنری، کتاب، صنایع دستی، کشاورزی، مفاخر و مشاهیر، بازی‌های بومی و موسیقی محلی، شعر خوانی، سخنرانی، تجلیل از خدام مساجد به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگداشت روز فرهنگی در این شهرستان نام برد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود
  • خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد
  • بررسی مسائل و وضعیت فاضلاب معابر شهر سلماس
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • انقلاب اسلامی ایران بر جریان‌های استعماری دنیا مسلط شد
  • قدردانی از ۱۹۰ فعال ترویج فرهنگ نماز در بخش مرکزی جرقویه
  • روایت عباس عبدی از بازدیدش از مسجد پارک قیطریه