Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از کش و قوس‌های فراوان بازار ارز ثانویه راه اندازی شد، ولی نتوانست با استقبال عمومی خریداران و فروشندگان مواجه گردد.

به نظر برخی کارشناسان راه اندازی این بازار نشاندهنده عدم توانایی دولت در گرفتن وجه ارزی کالای صادراتی فروخته شده به سایر کشور‌ها می‌باشد که خود جای بحث و بررسی دارد. اما سخن اصلی وجود افراد سود جو در این بین است، همان‌هایی که پیشتر رئیس پلیس تهران از شناسایی و دستگیری فرد خبر داده بود که با کارت ملی اجاره‌ای ۱۸۰۰ نفر دو میلیارد دلار ارز دریافت کرده بود و یا جنجال‌هایی که بر سر واردات گوشی تلفن همراه با ارز دولتی و فروش آن به قیمت ارز آزاد مطرح شده است؛ که البته خود چنین وارداتی هم جای سوال دارد که ورود تلفن همراه با ارز دولتی در کجای لیست نیاز‌های ضروری کشور است؟!

اما موضوعی که باید به آن توجه شود و برخی صاحبنظران اقتصادی برآن تاکید فراوان دارند و باعث افرایش نگرانی‌ها از راه اندازی بازار ثانویه ارز شده است وجود کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای در دست برخی افراد سود جو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این افراد با کمک برخی از افراد مرتبط خود که در صرافی‌ها کار می‌کنند و یا مالکان صرافی هستند اقدام به خرید و فروش حواله‌های ارزی بصورت خرید ارز دولتی و فروش به قیمت آزاد می‌نمایند که جا دارد مسئولین مرتبط به این موضوع توجه بنمایند.

درحال حاضر برخی نمایندگان مجلس نیز به این موضوع ورود کرده اند و در روز‌های آتی شاهد خبر‌های جدیدتری از این حوزه خواهیم بود.

به نظر میرسد با تشدید التهابات ارزی، دستگاه‌های نظارتی بایستی نمرکز ویژه بر تبادلات مالی از طریق کارت‌های بازرگانی اشخاصی که به کارت‌های یکبار مصرف یا اجاره‌ای شناخته میشود، داشته باشند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۷۸ تن پسماند خشک در منطقه ۲

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر طاهری گفت: در راستای سیاست های مدیریت شهری درخصوص ساماندهی آسیب های اجتماعی، توقف فعالیت عوامل غیرمجاز پسماند خشک در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به گشت مستمر اکیپ های خدمات شهری گفت: در همین راستا 257 نفر از عوامل غیر مجاز پسماند جمع آوری و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

معاون شهردار منطقه 2با اشاره به اینکه طرح جمع آوری عوامل غیر مجاز پسماند از سال گذشته آغاز شده است، گفت: از آنجایی که فعالیت واحدهای غیرمجاز جمع‌آوری و تفکیک پسماند خشک از زباله های شهری و افرادی که در این رابطه فعالیت می کنند علاوه بر اینکه سبب آلودگی های زیست محیطی در سطح شهر و به خطر افتادن سلامت شهروندان می شود سبب زشتی چهره شهر نیز می شود، برهمین اساس جمع‌آوری دپوهای غیر مجاز پراکنده در سطح منطقه و انتقال به مخازن غلطان جانمائی شده در سطح نواحی ۹ گانه اجرا شد.

معاون شهردار منطقه 2 با اشاره به توقیف 9 دستگاه خودروی غیر مجاز جمع آوری پسماند،گفت: با بهره مندی از اکیپ های سدمعبر و شهربانان نواحی از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بیش از 78 تن پسماند خشک جمع آوری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگرد گلزنی به نساجی در دست ستاره تراکتور
  • ۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
  • (ویدئو) اعتراض رئیس قوه قضائیه به طرح مسدود کردن کارت ملی افراد
  • پراید نیز اجاره‌ای شد؛ ساعتی ۳۰۰ هزار تومان!
  • صدور سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا از آذربایجان‌غربی
  • ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا از آذربایجان‌غربی صادر شد
  • اجاره بها در استان مدیریت شود
  • توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در باخرز
  • کار به اجاره ساعتی خودرو رسید | پراید ۳۰۰ هزار تومان!
  • جمع آوری ۷۸ تن پسماند خشک در منطقه ۲