Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، ابراهیم طالقانی به ضرورت‌هایی که سبب شد شرکت ملی نفت در حوزه افزایه‌های حفاری و دانش فنی مرتبط با آن فعالیت کند، اشاره کرد و افزود: در سال‌های گذشته راهبرد پژوهش و فناوری را به سمت انجام پژوهش‌ها و مطالعات کاربردی تغییر داده‌ایم.

او افزود: یکی از پارامترها برای هدف‌گذاری انجام تحقیقات کاربردی، رفع نیازهای صنعت نفت، به‌ویژه مواردی بود که هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کرد، علاوه بر هزینه‌های بسیار گزاف این افزایه‌ها، کیفیت پایین اغلب آنها یکی از عمده‌ترین دلایل ضرورت اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالقانی تصریح کرد: جلوگیری از خروج ارز و اشتغال‌زایی و همچنین مسائل محیط زیستی و مدیریت مخازن از موارد مثبتی است که ما را بر آن داشت تا این طرح پژوهشی را در دستور کار قرار دهیم.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با بیان این‌که این طرح پژوهشی با پژوهشگاه صنعت نفت تعریف شده است، عنوان کرد: ویژگی منحصربه‌فرد پژوهشگاه صنعت نفت، داشتن بخش‌های تحقیقاتی متعدد در پردیس بالادستی است، به‌ویژه در بخش سیمان و افزایه‌های آن که آزمایشگاه مرجع محسوب می‌شود.

اوگفت: تجربه پروژه‌های تحقیقاتی گذشته پژوهشگاه و نیز پروژه‌های راهبردی که مدیریت پژوهش و فناوری در طول برنامه چهارم تعریف کرده بود، این باور را به‌وجود آورد که پژوهشگاه صنعت نفت آمادگی زیادی در بخش دانش و علوم پایه دارد.

طالقانی ادامه داد: طراحی فرمولاسیون افزایه‌ها در این پروژه انجام شده است، اما در مورد چاه‌هایی که ویژگی‌های مختلفی دارند، ترکیب‌هایی از این افزایه‌ها استفاده می‌شود و همین نحوه استفاده، دانش خاص خود را می‌طلبد.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت به همکاری سه‌جانبه در این مگاپروژه نیز اشاره کرد و افزود: در مثلث همکاری این پروژه، پژوهشگاه صنعت نفت و واحدهای تحقیقاتی یک ضلع مثلث، مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت به عنوان کارفرما و طرف قرارداد این پروژه‌ها ضلع دوم و یک شرکت عملیاتی (مدیریت اکتشاف، شرکت نفت مناطق مرکزی) ضلع سوم را تشکیل می‌دهد.

او عنوان کرد: در این طرح پیش‌بینی شده بود که تست میدانی برای افزایه‌های به دست آمده در سه مرحله انجام شود که برای آن چاه شماره ۲۲ میدان نفتی چشمه خوش از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در نظر گرفته شده بود. در این چاه میدان نفتی چشمه‌خوش در ۲ نوبت تست میدانی در ۲ عمق و با سایز مختلف مته و لوله جداری مختلف با موفقیت کامل انجام شده است.

طالقانی با تاکید بر این‌که در این طرح تا حدود زیادی به خودکفایی دست‌یافته‌ایم، تصریح کرد: بیشتر مواد در داخل وجود دارد، اما نمی‌توانستیم از آن استفاده کنیم، زیرا دانش فنی مربوط به آنها در کشور وجود نداشت و هم اکنون نیز ممکن است بخش اندکی از مواد مصرفی وارداتی باشد، اما می‌دانیم چه ماده‌ای باید تهیه شود که با این نگاه، بومی‌سازی انجام و سهم مواد وارداتی بسیار اندک شده است.

402

پژوهش فناوری صنعت نفت صنایع بالا دستی شرکت ملی نفت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهش فناوری صنعت نفت صنایع بالا دستی شرکت ملی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­آمار‌های وزارت نیرو نشان می‌دهد که برای اجرای طرح احداث سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا،  ۱۸۰۰ نفر مشغول به فعالیت بوده‌اند که ۴۰۰ نفر آن متخصصین ایرانی و ۱۳۷۰ نفر از کشور سریلانکا و دیگر نفرات از سایر کشور‌ها بوده‌اند.

مقصودی معاون منابع انسانی و پشتیبانی این طرح می‌گوید: در حین اجرای طرح تلاش کردیم که مباحث تخصصی مربوط به توان فنی و مهندسی را به مهندسان سریلانکایی منتقل کنیم تا زمانی که حضور ایرانی‌ها در سریلانکا پایان یافت، خودشان بتوانند نیروگاه و سد را مدیریت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی