Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، امیرحسین مقدس دانشجوی رشته مهندسی مکانیک این واحد دانشگاهی گفت: فرآیند بهینه‌سازی صورت گرفته در سیستم سرمایش خورشیدی واحد علوم و تحقیقات با طراحی و ساخت سیستم کنترلی با قابلیت برنامه‌ریزی و انعطاف حرکتی انجام شد.

وی هدف نخست خود از این بهینه‌سازی را ردیابی دقیق‌تر نور خورشید برای جذب بیشترین انرژی بیان کرد و افزود: هدف دیگری که در این بهینه‌سازی مدنظر بود، امکان برنامه‌ریزی سیستم سرمایش خورشیدی است، به نحوی که بتوان در مواقعی که نور خورشید تابش مناسبی ندارد مانند زمان وقوع مه و یا ابری بودن آسمان، سیستم را بصورت خودکار خاموش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقدس ادامه داد: در این بهینه‌سازی صورت گرفته، امکان ردیابی دقیق‌تر نور خورشید توسط فرمان فتوسل‌های نصب شده با توجه به هدف و خواسته بهره‌بردار، فراهم شده است.

وی با بیان اینکه هزینه سیستم کنترلی جدید پایین‌تر از نمونه قبلی بکارگرفته شده در سیستم سرمایش خورشیدی واحد علوم و تحقیقات است، تصریح کرد: این بهینه‌سازی ۱۵ درصد نسبت به نمونه قبلی عملکرد بهتری دارد. به عبارت دیگر به میزان حدود ۱۵ درصد مصرف برق را در سیستم سرمایشی کاهش داده و تا حدود ۲ درجه سلسیوس موجب افزایش سرمایش یخچال شده است.

سیستم سرمایش خورشیدی واحد علوم و تحقیقات با هدف تأمین انرژی سرمایشی کل واحد در گام نخست و همچنین کمک به تأمین انرژی سرمایشی در کشور از طریق انرژی خورشیدی، در فروردین ۹۷، با طراحی و ساخت تمامی تجهیزات آن توسط محققان واحد علوم و تحقیقات بصورت نیمه صنعتی در این واحد دانشگاهی نصب و راه‌اندازی شده است.

دکتر حمید سلیمانی‌مهر عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات در این باره بیان کرد: گرم شدن هوا، و محدود بودن ظرفیت نیروگاه‌های کشور برای تولید برق، اهمیت تبدیل انرژی خورشیدی به سرمایش را برای همگان مشخص کرده است، از این رو در گروه مهندسی مکانیک - ساخت و تولید در حال بهبود عملکرد و کاهش هزینه‌های سیستم هستیم.

واحد علوم و تحقیقات سرمایش خورشیدی بهینه‌سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد علوم و تحقیقات سرمایش خورشیدی بهینه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: در این منطقه ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال هزینه دارد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌های سال جاری منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: بهینه‌سازی آب‌نماهای موزیکال بوستان سپاهان‌شهر با هزینه ۹۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی آب‌نمای تصادفی پل مارنان با هزینه ۲۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی و ساماندهی آب‌نماهای میدان گردهمایی صفه، میدان ارتش و میدان جلفا با هزینه ۲۳ میلیارد و پانصد میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در منطقه ۵ شهرداری اصفهان ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال برای این منطقه هزینه دارد.

مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان تصریح کرد: وجود آب‌نما درمیدان‌ها و بوستان‌ها با صدای آبی که ایجاد می‌کند، علاوه بر افزایش زیبایی منظر شهری، در ایجاد آرامش و تلطیف هوا نیز تأثیرگذار است و جلوه‌هایی از زیبایی و نشاط را برای شهروندان به ارمغان می‌آورد.

کارگر خاطرنشان کرد: آب‌نماهای سطح منطقه ۵ به‌عنوان بخشی از المان‌های زیباسازی در پارک‌ها و فضاهای سبز به‌منظور زیباتر کردن نمای بصری و تلطیف روحیه شهروندان تعمیر و مجدد راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در عملیات نظافت آب‌نماها شامل سرویس الکتروپمپ و متعلقات، اسیدشویی و شست‌وشوی حوض، بررسی نورپردازی و آب‌گیری و استارت آب‌نما می‌شود.

کارگر تاکید کرد: اهمیت دادن به نظافت عمومی و میکروب‌زدایی از محیط زیست انسانی، امری حیاتی است که موجب جلوگیری از بسیاری بیماری‌های واگیردار می‌شود، همچنین بی‌توجهی به آن، ضررهای جبران‌ناپذیری را به سلامت جسمی افراد وارد می‌کند.

کد خبر 750823

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست